local-stats-pixel fb-conv-api

Uzcel pats savu Sociālismu54

943 19

Cilvēks ir sociāls radījums un tam patīk socializēties. To jau pašos pirmsākumos pierādīja valodas rašanās, mednieku stāsti pie nogalināta mamuta, vēlāk ballītes, telefonpļāpiņas un visbeidzot sociālie tīkli. Piekritīsi, ka iesakot kādu interesantu rakstu draugiem, rodas gandarījums par to, ka pirmais esi pamanījis kaut ko ievērības cienīgu un gribas ātrāk uzzināt apkārtējo viedokli. Visātrāk mūsdienās to var izdarīt izmantojot sociālos tīklus. Un tā, mēs nonākam pie paša galvenā.

Šodien spokos tiek ieviesta jauna medaļa - Sociālists. Nopelnīt medaļu varēs līdzīgi kā "Recidīvistu". "Sociālista" mēru vari redzēt savā profilā. Ja katru dienu ienāksi spoki.lv un ieteiksi kādu interesantu rakstu draugiem.lv, facebook.com vai twitter.com (jebkurā no šiem sociālajiem tīkliem) aizpildīsi vienu iedaļu. Sakrājot 30 iedaļas saņemsi medaļu sociālists un 1000 cepumus. Ja kaut vienu dienu izlaidīsi un neieteiksi rakstu jebkurā no šiem trim sociālajiem tīkliem, sociālista mērs būs jāsāk krāt no sākuma.

Medaļa Sociālists - saņem spoks, kurš 30 dienas, katu dienu, ir ieteicis RAKSTU jebkurā no šiem sociālajiem tīkliem: draugiem.lv facebook.com twitter.com. Sociālista mēru var redzēt savā profilā. Skaita no pirmās dienas, kad iesaki rakstu, līdz 30. Ja kaut vienu dienu neieteiksi rekstu jebkurā no šiem trim sociālajiem tīkliem, sociālista mērs nonullējas un skaitīšana sākas no sākuma. Prēmija - 1000 cepumi.

Līdz ar šiem uzlabojumiem tiek likvidēta medaļa OZorro! Visiem, kas sakrājuši vismaz trīs OZorro! medaļas iedaļas, saņems pēdējo OZorro! medaļu.

943 19 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000
69 avatars69

Nu ko sakam publicet dr.lv visus rakstus! emotion

1 3 atbildēt
 

eu, laba ideja, hahaaa :D

0 3 atbildēt

Pag, nesapratu. jāiesaka viens tas pats raksts vai dažādi?

0 8 atbildēt

30 dienas pēc kārtas, vai vnk 30 dienas, vienu var arī izlaist ?

visi gudrīši tik liek - a atbildēt neviens nevar.

0 9 atbildēt
« 1  2  3 »