local-stats-pixel fb-conv-api

Uzcel pats savu Sociālismu54

943 19

Cilvēks ir sociāls radījums un tam patīk socializēties. To jau pašos pirmsākumos pierādīja valodas rašanās, mednieku stāsti pie nogalināta mamuta, vēlāk ballītes, telefonpļāpiņas un visbeidzot sociālie tīkli. Piekritīsi, ka iesakot kādu interesantu rakstu draugiem, rodas gandarījums par to, ka pirmais esi pamanījis kaut ko ievērības cienīgu un gribas ātrāk uzzināt apkārtējo viedokli. Visātrāk mūsdienās to var izdarīt izmantojot sociālos tīklus. Un tā, mēs nonākam pie paša galvenā.

Šodien spokos tiek ieviesta jauna medaļa - Sociālists. Nopelnīt medaļu varēs līdzīgi kā "Recidīvistu". "Sociālista" mēru vari redzēt savā profilā. Ja katru dienu ienāksi spoki.lv un ieteiksi kādu interesantu rakstu draugiem.lv, facebook.com vai twitter.com (jebkurā no šiem sociālajiem tīkliem) aizpildīsi vienu iedaļu. Sakrājot 30 iedaļas saņemsi medaļu sociālists un 1000 cepumus. Ja kaut vienu dienu izlaidīsi un neieteiksi rakstu jebkurā no šiem trim sociālajiem tīkliem, sociālista mērs būs jāsāk krāt no sākuma.

Medaļa Sociālists - saņem spoks, kurš 30 dienas, katu dienu, ir ieteicis RAKSTU jebkurā no šiem sociālajiem tīkliem: draugiem.lv facebook.com twitter.com. Sociālista mēru var redzēt savā profilā. Skaita no pirmās dienas, kad iesaki rakstu, līdz 30. Ja kaut vienu dienu neieteiksi rekstu jebkurā no šiem trim sociālajiem tīkliem, sociālista mērs nonullējas un skaitīšana sākas no sākuma. Prēmija - 1000 cepumi.

Līdz ar šiem uzlabojumiem tiek likvidēta medaļa OZorro! Visiem, kas sakrājuši vismaz trīs OZorro! medaļas iedaļas, saņems pēdējo OZorro! medaļu.

943 19 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

spoki the best emotion

3 0 atbildēt

aizvāciet recidīvistu vai sataisiet samērīgas atlīdzības. šis ir kā recidīvists tikai sarežģitāks un dod vairāk laba spokiem bet atlīdzība- figņa

3 0 atbildēt

tas tak nav reāli, aizkodīsies 3 dienas no vietas, mežā, un nekā.. :( 

2 0 atbildēt

forši

2 0 atbildēt

jasak darboties

2 0 atbildēt

Kur nu spoki tā jau ir ļoti populāra lapa;)

2 0 atbildēt

:D

2 0 atbildēt
Ja iesaka no telefona versijas nekas nenotiek. Tad es pagaidu, un iesaku vēl pāris rakstus. Laikam Džekija viltība.
2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Varbūt ir vērts galvenajā profilā kur tagad atrodas rezidīvista mērs un jaunais sociālisma mērs izvietot arī oligarha mēru, lai nebūtu jādodas katru reizi uz biržu lai pārliecinātos, ka šodienas iedaļa ir iekrāsojusies zilā krāsā. Viss būtu redzams vienu viet. :)

3 1 atbildēt

Lai nepiesārņotu savus profilus sociālajos tīklos, un lai saņemtu medaļu un cepumus ir jāiesaka jebkurš raksts un pēc tam, kad sociālista mērā piepildās stabiņš, jāizdzēš tvīts vai ziņa. 

7 6 atbildēt

JA es iesaku rakstu dr.lv man visas 30 dienas tieshi dr.lv jaiesaka? vai vienu dienu varu dr.lv otru dienu facebook un 3 dienu twitteri? skaitiisies tikunta?

1 0 atbildēt

Oho, tātad beidzot spoki ''izlidina'' Okarti no spokiem..! emotion

5 4 atbildēt

Ahujena, man ir atkal jāizveido dr.lv profils, lai savāktu medaļu?

0 0 atbildēt
Yasak jāsāk..
0 0 atbildēt

labs veids kā piedirst portālu ar 100 vienādiem rakstiem tikai tāpēc lai profilā parādītos viens ķeksītis

1 1 atbildēt

Ieteicu vakar ieteicu šodien nesūda uz priekšu neiet kā viena iedaļa tā viena!!!!!

0 0 atbildēt

Well played, sir! Labi izdomāta medaļa...

0 0 atbildēt

NU KĀDĒĻ TU ATCĒLI MEDAĻU OZORRO??!?!?! :FACEPALM: SPOKI GRIMSTS, PALDIES.

0 0 atbildēt

Būs tāpat kā ar recidīvista medaļām? Ka sakrāj 12 un tad dabūs "bots" medaļu?

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »