local-stats-pixel fb-conv-api

Redaktora brīdinājuma raksts!153

389 20

Iesaku šo izlasīt pilnīgi visiem, gan tiem, kuri ievēro rakstu pievienošanas noteikumus, gan tiem, kuri tos neievēro. Šī ir redaktora brīdinājuma vēstule visiem spoki.lv lietotājiem un autoriem! Šajā portālā pastāv zināmi noteikumi, lai raksti atbilstu noteiktiem kvalitātes kritērijiem

.

Tos iespējams atrast šeit: http://spoki.tvnet.lv/noteikumi

.

No visas sirds iesaku tos izlasīt un saprast!

.

Man kā redaktoram ir tehniskas iespējas un tiesības rediģēt, mainīt jebkuras sadaļas rakstus.

.

Tātad, ja es redzēšu kādu rakstu, kas neatbilst spoki.lv lietošanas noteikumiem, es informēšu autoru par nepilnībām un pārkāpumiem un lūgšu rakstu izlabot. Ja raksts netiks izlabots, pēc 24 stundām es uzņemšos šī raksta labošanu pati.

.

1. Pēc saviem ieskatiem pievienošu papildus bildes un tekstu;
2. Autoram uzlikšu liegumu labot rakstu.
3. Laimīgi nebūsiet.

-

Ja autors sadarbosies ar mani, es nākšu viņam pretī un pievienošu rakstam atbilstošu tekstu, kā pateicību par sadarbību, tāpēc redaktoru ignorēt nav prāta darbs.

.

Ja Jums atnāk vēstulīte no manis vai jekura cita redaktora ar virsrakstu ‘’Par rakstu’’, ņemiet šo lietu nopietni.

.

Tas pats attiecas arī uz tiem, kuri publicē rakstus Tīņiem + sadaļā, būs dzimumorgāni (kailas krūtis un dibens neskaitās), es salikšu jums TĀDAS bildes, ka pašiem slikti paliks, godīgi.

.

Es varu runāt tikai savā vārdā Vampire Lord, bet ceru, ka arī pārējie redaktori ņems vērā šeit uzrakstīto un rīkosies līdzīgi.

.

Esmu nonākusi līdz lēmumam, ka jāsāk kļūt ļoti nejaukai, lai nodrošinātu kārtību spoki.lv, sevišķi ar regulārajiem noteikumu pārkāpējiem. Un izpurgāti raksti nav sliktākais, kur jūs varat krist, mums ir arī varen smirdīga medaļa, pēc kuras saņemšanas jūs spokos prakstiski izdarīt vairs nevarat neko – smird pa gabalu.

.

Mēs, administrācija, cenšamies būt laipni, dodam iespēju pēc iespējas un, kad autors sāk to ļaunprātīgi izmantot, tad šoreiz no manas puses tas beigsies slikti. Es jums došu tikai VIENU iespēju un palīdzēšu vien tad, ja jūs paši arī rediģēsiet savu rakstu, centīsieties sadarboties un izturēsities ar cieņu. Tāpēc uzmanieties nokļūt manos nagos, man jau ir apnicis spoku autoru vienaldzīgums.

389 20 153 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 153

0/2000

Ļoti neprofesionāli.

7 5 atbildēt

Tevi tak neviens neņems nopietni....

1 0 atbildēt

Ir citi ceļi kā šo visu risināt! Bet viens, atvainojos, PAMUĻĶIS kuram krāniņš par īsu tagad sadomājis pamērīties un taisa draudu rakstus!

Par šo lai domā īstā administrācija kas sēž birojā, kā jau viens šeit minēja ja noteikumus pārkāpj žurnālists, tad lai ņem statusu nost un otreiz viņam vairs nesanāks pārkāpt šos noteikumus! Un ja domā tad var izdomāt arī citus veidus kā ar šo cīnīties! Nevis plātīties ar savu redaktora statusu!

1 0 atbildēt

Nice, saliec Tīņiem+ rakstā pincīšus -> redaktors samet to vietā riktīgi pretīgas bildes-> nokļūsti šoka sadaļā-> ? -> savāc cepumus emotion  

1 0 atbildēt
Cik labi, ka vairs rakstus nelieku emotion
1 0 atbildēt

Hmm... Vai tad nav vienkāršāk adminam izdzēst rakstu, ja tas neatbilst noteikumiem? Nedomāju, ka adminiem būtu jākrāmejas ar rakstu labošanu. Pie tam ''banu'' ar tak var uzlikt. Kāda jēga no šī visa, ja to var vienkārši likvidēt... 

 

Tajā pašā laikā ideja par ''medāli'' nav slikta... emotion

0 0 atbildēt

kaut kāds murgains brīdinājums... 

5 5 atbildēt

Paga .. Es tā arī neko nesapratu par to dzimumorgānu likšanu Tīņiem+ .

Kam tad ir domāta tā sadaļa ? Krūtis rādīt var , bet p*mpjus nevar ?

Kāda jēga no tās sadaļas tad ? emotion

Pagg .. Nu es neko par to tēmu nesapratu .. Pasakidro normāli !

0 0 atbildēt

Es rakstus bieži nelieku, bet cik nu reiz sanāca redzēt T+, tad man rodās jautājums. Kāpēc plikas vāveres, pakaļas un krūtis var būt, bet pliks krāns nevar būt ?

0 0 atbildēt

Emocijas krājas un krājas, be vipār mani raksti ir emocionāli. Tāds raksturs.

0 0 atbildēt

Esi ticis pie barankasemotion tagad visu nokontrolēsi, man liekas ka tu te kautkadu ****zets esi uztaisijis. Es jau esmu sūda brālis, wuhhu, iepūtemotion

0 0 atbildēt

Centīšos laboties. emotion

0 0 atbildēt

Vajag aizliegt zagt video no youtube. Neattiecas uz  tiem kas paši ražo video.

3 4 atbildēt
« 1  2  3 »