local-stats-pixel fb-conv-api

Redaktora brīdinājuma raksts!153

389 20

Iesaku šo izlasīt pilnīgi visiem, gan tiem, kuri ievēro rakstu pievienošanas noteikumus, gan tiem, kuri tos neievēro. Šī ir redaktora brīdinājuma vēstule visiem spoki.lv lietotājiem un autoriem! Šajā portālā pastāv zināmi noteikumi, lai raksti atbilstu noteiktiem kvalitātes kritērijiem

.

Tos iespējams atrast šeit: http://spoki.tvnet.lv/noteikumi

.

No visas sirds iesaku tos izlasīt un saprast!

.

Man kā redaktoram ir tehniskas iespējas un tiesības rediģēt, mainīt jebkuras sadaļas rakstus.

.

Tātad, ja es redzēšu kādu rakstu, kas neatbilst spoki.lv lietošanas noteikumiem, es informēšu autoru par nepilnībām un pārkāpumiem un lūgšu rakstu izlabot. Ja raksts netiks izlabots, pēc 24 stundām es uzņemšos šī raksta labošanu pati.

.

1. Pēc saviem ieskatiem pievienošu papildus bildes un tekstu;
2. Autoram uzlikšu liegumu labot rakstu.
3. Laimīgi nebūsiet.

-

Ja autors sadarbosies ar mani, es nākšu viņam pretī un pievienošu rakstam atbilstošu tekstu, kā pateicību par sadarbību, tāpēc redaktoru ignorēt nav prāta darbs.

.

Ja Jums atnāk vēstulīte no manis vai jekura cita redaktora ar virsrakstu ‘’Par rakstu’’, ņemiet šo lietu nopietni.

.

Tas pats attiecas arī uz tiem, kuri publicē rakstus Tīņiem + sadaļā, būs dzimumorgāni (kailas krūtis un dibens neskaitās), es salikšu jums TĀDAS bildes, ka pašiem slikti paliks, godīgi.

.

Es varu runāt tikai savā vārdā Vampire Lord, bet ceru, ka arī pārējie redaktori ņems vērā šeit uzrakstīto un rīkosies līdzīgi.

.

Esmu nonākusi līdz lēmumam, ka jāsāk kļūt ļoti nejaukai, lai nodrošinātu kārtību spoki.lv, sevišķi ar regulārajiem noteikumu pārkāpējiem. Un izpurgāti raksti nav sliktākais, kur jūs varat krist, mums ir arī varen smirdīga medaļa, pēc kuras saņemšanas jūs spokos prakstiski izdarīt vairs nevarat neko – smird pa gabalu.

.

Mēs, administrācija, cenšamies būt laipni, dodam iespēju pēc iespējas un, kad autors sāk to ļaunprātīgi izmantot, tad šoreiz no manas puses tas beigsies slikti. Es jums došu tikai VIENU iespēju un palīdzēšu vien tad, ja jūs paši arī rediģēsiet savu rakstu, centīsieties sadarboties un izturēsities ar cieņu. Tāpēc uzmanieties nokļūt manos nagos, man jau ir apnicis spoku autoru vienaldzīgums.

389 20 153 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 153

0/2000

oi oi oi

8 0 atbildēt

Tagad spokos vairs nav droši....

7 0 atbildēt

Es Tevi gribu uz valentīndienu kā bargo kundzi. emotion

7 0 atbildēt

Neuztveriet mani, kā krievu ideju piekritēju un russofanātu, bet! Man šķiet diskriminējoši, ka Spoku noteikumos ir punkts par kirilicu, kur rakstīts, ka tās teksti obligāti jāpārtulko! Patiesībā tā nav "demokrātisi" jeb godīgi un zemtekstā ir skaids, ka tas vērsts pret krievu valodu. Kāpēc tad noteikumos nav punkts, ka angliskās frāzes būtu jāpārtulko uz latviešu valodu? Ja reiz cenšamies būt korekti un godīgi, tad šādam noteikumu punktam arī vajadzētu būt!

Vissu cieņu P.V.

19 12 atbildēt

 haha Jauna slota tīrri slauka 

Ja visi būs tikai un vienīgi apzinīgi, ko  tad darīs moderatoru armija, kādas būs viņu karjeras iespēja????

Un vispār, sapņot jau nav aizliegts- vēl jau pastāv iespēja atļaut likt rakstus tikai izredzetājiem un tad problēmu nebūs  emotion Vai arī tomēr būs emotion

6 0 atbildēt

Muļķis ar iniciatīvu.

6 0 atbildēt

 ''es salikšu jums TĀDAS bildes, ka pašiem slikti paliks, godīgi.'' Kā izvēlēsies? Rādīsi pretīgas bildes savam draugam un skatīsies vai viņš sāk vemt? Kautkāds sviests šī ''Draudu vēstule''! 

Pārlasi Redaktora pienākumus!!!

5 0 atbildēt

in other words "look at me! i'm very scary! look at me and fear me!". that will do you no good. nice job, dude emotion

7 2 atbildēt

Pie bildes varēji rakstīt nevis p*mpju , bet locekļu, tas jau nav rupji!emotion Tā ir vienkārši vīriešu ģenitālība! emotion 

5 0 atbildēt

much stress such scare many afraid so worry wow fear

5 0 atbildēt

Kārtībai spokos ir jābūt,taisnība autoram. Pēdējos pāris mēnešos spoki sāk izskatīties +- kā Megakonkursu laikā, bet nevajag tādu cepiņu taisīt. Tas,ka ignorē ieteikumus,pareizi vakar komentos rakstīja MissElīna =vienkārši noņemt žurnālista statusu,un tad,lai gaida,kamēr viss caur paneli izies. Patiesībā,gribētos zināt,kuram maz bija tā "ģeniālā" ideja dot žurnālistu ātrāk nekā agrak,kad tam vajadzēja vismaz 20 rakstus. Ar šadiem agro rakstiem neko nesasniegsi-tieši pretēji ignori augs. Ieteiktu kas grib,piemēram,tev vienkārši pataisīt sarakstu ar šadiem ignorētajiem un pēc tam a) uzreiz noņemt žurnālista statusu vai b) vienkārši mainītlietas nebrīdinot un ,ja turpina nagla taisīt galīgi ne pēc noteikumiem arī tad noņemt statusu. Ieteiktu arī noteikumus varbūt ielikt kādā redzamākā vietā,vai biežāk pacelt kādu rakstu saistītu ar tiem- ta teikt,lai krīt acīs.

Veiksmi portala uzlabošanāemotion

4 0 atbildēt

Kāpēc 6. klases vēstures grāmatā var būt pliks Dāvida daikts, bet šeit nevar?

4 0 atbildēt

Tu Jau Izklausies kā diktators. Tad jau tu vari labot arī tādus rakstus, kuri tev nepatīk. Piemēram es uztaisu rakstu par tevi kurā tevi nod...šu, bet tu paņem un izmaini visu sev par labu. Spoki ir vieta kur cilvēki brīvi izpaužas nepārkāpjot noteikumus. Ja tu pēc saviem ieskatiem papildināsi rakstus, tad spoki vairs nebūs spoki.

4 0 atbildēt

Tātad mazus locekļus  te nav ko publicēt !emotion

4 0 atbildēt

cik skarbi emotion

4 0 atbildēt

Visi ir vienlīdzīgi, tomēr vieni ir vienlīdzīgāki par citiem (Šajā gadījumā redektori, admini).

3 0 atbildēt

Vai ne.... tos tizlos divu vārdu un viena tizla video rakstus ļaus, un neko neteiks, bet tiem, kas centīsies un veidos labus rakstus, kasīsies klāt pie katra sīkuma gan jau. emotion  

3 0 atbildēt
Vajadzētu stingrākus noteikumus, jo noteikumus te daudzi neievēro..
2 0 atbildēt

Kādu ir stipri nokaitinājuši.....  centīšos būt zemāks par zāli un klusāks par ūdeni emotion

2 0 atbildēt
Kā kļūt par redaktoru?
2 0 atbildēt
« 1  2  3 »