local-stats-pixel fb-conv-api

Parunāsim par spējām?92

295 1

AKCIJA!!! Cepumu bodē spējas "Spiegs" un "Gaišreģis" tikai par 10 cepumiem! Pasteidzies, piedāvājums spēkā tikai līdz šīs nedēļas beigām! Un ja jau mēs esam iesākuši sarunu par spējām varbūt parunāsim par to plašāk?

Kādas jaunas spējas, Tavuprāt būtu jāievieš spokos? Droši raksti komentāros un izpaudies. Gaidīšu konkrētus un saprotamus ieteikumus. Droši fantazē par visu, kur tās varētu pielietot, sākot no tik primitīvām kā, piemēram, komentāra pacelšana vai izcelšana un beidzot r sarežģītākām - killers iespējams balsot ar mīnus 10 vai parazīts, kas piesūcas pie autora un sūc viņa cepumus. Neierobežo savu fantāzijas lidojumu! Ieviesto spēju ideju autori tiks apbalvoti ar spoku T-kreklu! GO!



295 1 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 92

0/2000

emotion  v f d z a q emotion emotion

0 0 atbildēt

Spēja Sapieris. Ļauj dzēst savam vai citu rakstiem mīnusus. Viens mīnuss -50cepumu. Spējas cena - 500 cepumu. Spējas ilgums - 30 dienas.

7 7 atbildēt

Varētu dažādākās krāsās vai veidos iespēju izcelt rakstu. emotion Vēl varētu spēju, kas Tavu rakstu ieliktu kā reklāmu TVNETā. emotion Protams noderētu spēja, kas ļauj nopirkt visas spējas par 1 cepumu. emotion

0 3 atbildēt

Spēja ''Loterija'' (kaut vai ''Kazino''... man tak vienalga :D)

 

Tātad... Pats izvēlies cepumu likmi un uzvaras iespējamību procentos.

Piemēram, es izvēlos likmi 300 c. un uzvaras iespēju 15%, un ja es laimēju es dabuju to 300 c. vietā veselus 2000 cepumus (ceru, ka es pareizi saskaitīju... man slikti iet ar matemātiku)!

Otrs piemērs: Likme:10 c. Uzvaras iespēja: 50%. Ja es uzvaru, es dabuju 20 cepumus.

Cena: Par cenu pats neesmu īsti pārliecināts, jo savādāk nevarētu normāli paspēlēt uz mazajām likmēm. Labāk laimesta gadījumā iekasēt komisijas maksu - 10%!

 

Būtu labi, ja laimētavā varētu arī rēgoties vēl mazā līmeņa Rēgi. :)

emotion  

0 3 atbildēt

Spēja, kas man vienīgajam dod 10000 cepumus būtu godīga.

2 5 atbildēt

1.Spēja nozagt kādam kādu cepumu kad viņš nav online, dienā piemēram vienu cepumu...

 

2.Varētu iegātāties cepumus par naudu...

 

3.Spēja izcelt savu rakstu par aticīgu cepumu daudzumu.

 

4.Spēja čatot ar draugu, takā piemēram dr.lv čats...

3 7 atbildēt
« 1  2  3  4 »