local-stats-pixel fb-conv-api

Parunāsim par spējām?92

295 1

AKCIJA!!! Cepumu bodē spējas "Spiegs" un "Gaišreģis" tikai par 10 cepumiem! Pasteidzies, piedāvājums spēkā tikai līdz šīs nedēļas beigām! Un ja jau mēs esam iesākuši sarunu par spējām varbūt parunāsim par to plašāk?

Kādas jaunas spējas, Tavuprāt būtu jāievieš spokos? Droši raksti komentāros un izpaudies. Gaidīšu konkrētus un saprotamus ieteikumus. Droši fantazē par visu, kur tās varētu pielietot, sākot no tik primitīvām kā, piemēram, komentāra pacelšana vai izcelšana un beidzot r sarežģītākām - killers iespējams balsot ar mīnus 10 vai parazīts, kas piesūcas pie autora un sūc viņa cepumus. Neierobežo savu fantāzijas lidojumu! Ieviesto spēju ideju autori tiks apbalvoti ar spoku T-kreklu! GO!



295 1 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 92

0/2000

kā papildinājumu statistikai, varētu spēju redzēt tos lietotājus, kuri apskatījuši tavu rakstu.

5 3 atbildēt

Visiem profila tagad bus spiegs un gaišreģis emotion Tikai ne resnai bellai emotion

3 1 atbildēt

Spēja : POKEMONS. Visus komentārus pēc uzrastīšanas parāda rainbow krāsās, un ķip vislaik mainās. 30 dienas 1000 cepumi

3 1 atbildēt

Baigi gribas kreklu emotion

2 0 atbildēt

Spēja, kuru nopērko var t ātrāk dabūt nedēļas, piemēr recidīvistam jākrāj 25/20 dienas, vai arī botam 8 mēneši.

3 1 atbildēt

Žuļiki tādi, -pērciet spējas ar atlaidi līdz nedēļas beigām šodien nopirku spiegu un 300 cepumus atskaitīja.  Sanāca spiegs- idiots : )

2 0 atbildēt

Noderētu spēja izcelt citu cilvēku rakstus. emotion

1 0 atbildēt

Dzīves gliči.

1 0 atbildēt

butu laba speja kas lautu no birzas nonemt cepumus kas protams izmaksatu labu summu vai ari nedaudz pielabot birzu uzliekot kkadu kvotu lai jaunine paris dienu laika neklutu par cepionariem (milonariem emotion )

1 0 atbildēt

Atver spoka profilu, spied SEKOT, ej uz MANI SPOKI un wuoalaaa!! Tu tu vari redzēt taviem stalkojamiem spokiem viņu darbības. ..

1 0 atbildēt

Spēju aizvākt Metro interfeisu, NU LŪDZU!!!!

1 0 atbildēt

butu laba speja kas lautu tureties jaunam rakstam saraksta aukshgala lidz kadam 5 minutem. piemeram noperc speju par xxxx cepumiem uz piemeram 24h vai 7 dienam un tavi jaunie raksti bus jauno rakstu aukshgala uz 5 minutem natkarigi no rakstu piepluduma.  un to varetu ari atiecinat tiekai uz org vai super org rakstiem, jo pec maniem noverojumiem ti medz tikt diskrimineti.

 

pie spejam var nopirkt ekrantapetes, kpc lai nevaretu piemeram to pashu t-kreklu kaut vai pa 100 000 cepumiem? vai ar kepku ar spoki logo kuru varetu dabut tikai to noperkot pa tiem pashiem 100 000 cepumiem. tas to padaritu retaku lidz ar to ari vertigaku. un butu vismaz lielaks prieks krat cepumus ja zini ka par tiem varesi dabut kko tadu ko savadak nevari dabut. cenas protams var mainities un tas vai to suta pa papsu atmaksatu vai neatmaksatu ir jaskatas atkal musu slavenajam spoki offisam, negribas jau lai shie galigi izput. (jo cilvki kam ir daudz cepumu reali tos ir nopelnijushi ar rakstiem, kuri piesasta apmekletajus, tas nozime ka vini jums taisa naudu, tas taka butu godigi ja pectam par tiem cepumiem kko varetu aptasutamu panemt)

1 0 atbildēt

Nopirku "uz akciju" iespēju skatīt negatīvos balsojumus. Priekš kam man tas bija vajadzīgs? Ja iepriekš pie kāda komentāra parādījās arī negatīvi balsojumi, tad vienkārši pieņēmu, ka kāds nav uztvēris humoru vai nav paskatījies uz pulksteņa laikiem (kā šodien) vai tamlīdzīgi. Tagad parādās arī konkrētais balsotājs. 

Izmetu spēju nafig. Bojā tik priekšstatu par cilvēkiem :(

1 0 atbildēt

Ja lieto Firefox vai Chrome, tad paskaties uz ekstensijām "Stylish" un "AdBlock" - ar tām var baigi daudz izdarīt, ja zini ko vēlies ;)

1 0 atbildēt

Spēja dubultie cepumi - Maksā piemēram 5k mēnesī un par visiem balsojumiem saņem 2x vairāk cepumu.

1 0 atbildēt

Kas tas par čali video? 

1 0 atbildēt
Būtu forši, ja atrodi kāda rakstā kļūdu, un skaidri zini ka tā nav varētu izlabot, un parāda kas labojis un iemeslu, un raksta autoram ir iespēja atcelt. Cena- 10 labošanas ap 50-100 cepumu.
1 0 atbildēt

emotion  v f d z a q emotion emotion

0 0 atbildēt

Manuprāt viss šeit ir aizgājis mazliet par tālu... visās tās miljons medaļas un topi, kurus pusi, man liekas, neviens nevar atcerēties.. Arī cepumiem (nu respektīvi plusiem par rakstu) vērtība ir kritusi- ja kādreiz 100plusi par rakstu bija cool, tad tagad 1000 ir ikdiena. Manuprāt, nav vairs tik interesanti, kā bija...

0 0 atbildēt

Spēja Sapieris. Ļauj dzēst savam vai citu rakstiem mīnusus. Viens mīnuss -50cepumu. Spējas cena - 500 cepumu. Spējas ilgums - 30 dienas.

7 7 atbildēt
« 1  2  3  4 »