local-stats-pixel fb-conv-api

Nāc, iesaisties spoku veidošanā!432

559 6

Varbūt daudzi nezin, bet spokos tik populārais moonwalker ir sasniedzis 14 līmeni, "Eņģelis" un viņam vairs nav kur tiekties. Tādēļ, spokos tiek ieviests 15 krutuma līmenis, kuram pagaidām nav nosaukuma. Palīdzi izdomāt nosaukumu!

Konkursa noteikumi:
Ieraksti komentāros 15 līmeņa nosaukuma variantus, bez ierobežojuma. Rīt tiks izvēlēti 5 labākie, kuru autori saņems reto un unikālo medaļu "Viktors", tb Uzvars. :) Tātad, neierobežots variantu skaits, balso par Tavuprāt labākajiem nosaukumiem un, lai uzvar labākie! :) Konkurss norisināsies 24h no šī brīža!

Leģenda
Iesākumā bija tukšums. Tas bija tik bezkaislīgs, tik bezpersonisks, tik auksts. Tukšums pārņēma visumu, iesākās drūmais pamestības laikmets, bet kaut kur tālumā, pamazām dzima dzīvība.

Eksplozija... svelme. Svelme bija nepanesama, tā dedzināja tukšumu, tā nevēlējās dalīties, tā apņēma visumu. Uguns kvēle iededzināja dzīvību. Sākās ugunīgais atdzimšanas laikmets, sāka parādīties pirmie mošķi, ērmi, rēgi un gari, bet arī tie apzinājās, ka reiz būs jāpiekāpjas augstāku spēku priekšā.

Un tad pasaule iepazina varoni. Viņš bija tik sūrs, ka ja viņš ienāca tumšā telpā, viņš neieslēdza gaismu. Viņš izslēdza tumsu. Tas bija viņš, kas atbrīvoja pasauli no nešķīsteņiem, lai sagatavotu ceļu augstākām būtnēm. Tas bija trauksmainais pestīšanas laikmets. Bet arī viņš nespēja pretoties neizbēgamajam. Gāja laiks, pasaule kļuva aiz vien harmoniskāka un skaistāka, viņa misija bija beigusies. Parādījās pirmie eņģeļi, lai sagatavotu vietu Dieviem, kas reiz pārņems pasauli. Tad iestāsies miera un harmonijas laikmets.

559 6 432 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 432

0/2000

Zudusī dvēsele.

 

Tas simbolizētu to, ka 15. līmeņa spoku vairs neatgriezt realitātē, jeb normālā dzīvē! emotion

3 0 atbildēt

Pats nelabais

2 0 atbildēt

Fenomens

2 0 atbildēt

Es esmu atskatījies supernatural tāpēc es teiktu ercenģelis :D

4 2 atbildēt

Prezidents

Pavelnieks

3 1 atbildēt

Nu viens nosaukums varētu būt "Zadrots" , bet manuprāt tas ir par rupju emotion Nu un otrs variants līmenim varētu būt "Izredzētais" , jo neba visi uzreiz tiek uz 15 līmeni . emotion 

3 1 atbildēt

Gespensts(no vācu valodas-spoks)

7 5 atbildēt

Zombijs

2 0 atbildēt

Direktors 

3 1 atbildēt

Sensejs

3 1 atbildēt

Enkurs 

2 0 atbildēt

Lifeless bastard

2 0 atbildēt

lucifers

2 0 atbildēt

Nolaiferis! Visu varenais! Moonwalker! Nesasniedzmais!

Neiespējamais!

2 0 atbildēt

Nemirstīgais.

2 0 atbildēt

Zaļais gurķis.

2 0 atbildēt

Maize

2 0 atbildēt

Sfinkss 

2 0 atbildēt

versijas:Dzelsvīrs, Superspoks. 

2 0 atbildēt

Herkuless

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »