local-stats-pixel fb-conv-api

Nāc, iesaisties spoku veidošanā!432

559 6

Varbūt daudzi nezin, bet spokos tik populārais moonwalker ir sasniedzis 14 līmeni, "Eņģelis" un viņam vairs nav kur tiekties. Tādēļ, spokos tiek ieviests 15 krutuma līmenis, kuram pagaidām nav nosaukuma. Palīdzi izdomāt nosaukumu!

Konkursa noteikumi:
Ieraksti komentāros 15 līmeņa nosaukuma variantus, bez ierobežojuma. Rīt tiks izvēlēti 5 labākie, kuru autori saņems reto un unikālo medaļu "Viktors", tb Uzvars. :) Tātad, neierobežots variantu skaits, balso par Tavuprāt labākajiem nosaukumiem un, lai uzvar labākie! :) Konkurss norisināsies 24h no šī brīža!

Leģenda
Iesākumā bija tukšums. Tas bija tik bezkaislīgs, tik bezpersonisks, tik auksts. Tukšums pārņēma visumu, iesākās drūmais pamestības laikmets, bet kaut kur tālumā, pamazām dzima dzīvība.

Eksplozija... svelme. Svelme bija nepanesama, tā dedzināja tukšumu, tā nevēlējās dalīties, tā apņēma visumu. Uguns kvēle iededzināja dzīvību. Sākās ugunīgais atdzimšanas laikmets, sāka parādīties pirmie mošķi, ērmi, rēgi un gari, bet arī tie apzinājās, ka reiz būs jāpiekāpjas augstāku spēku priekšā.

Un tad pasaule iepazina varoni. Viņš bija tik sūrs, ka ja viņš ienāca tumšā telpā, viņš neieslēdza gaismu. Viņš izslēdza tumsu. Tas bija viņš, kas atbrīvoja pasauli no nešķīsteņiem, lai sagatavotu ceļu augstākām būtnēm. Tas bija trauksmainais pestīšanas laikmets. Bet arī viņš nespēja pretoties neizbēgamajam. Gāja laiks, pasaule kļuva aiz vien harmoniskāka un skaistāka, viņa misija bija beigusies. Parādījās pirmie eņģeļi, lai sagatavotu vietu Dieviem, kas reiz pārņems pasauli. Tad iestāsies miera un harmonijas laikmets.

559 6 432 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 432

0/2000
Izredzētais
0 1 atbildēt
Joker
0 1 atbildēt
Neiznīcināmais
0 1 atbildēt
Karalis/ dievs/ ģēnijs/ gars (tpa spirit)/ neaizskaramais/ noteicējs. Enough spoki for today
0 1 atbildēt

Absolūtās nulles līmenis

Permanganāts

0 1 atbildēt
'Lietuvēns', 'Zvanpūtis', 'Milda', 'Lāčplēsis', 'Debestēvs', 'Jods', 'Auseklis','Laima', 'Ūsiņš'. Daudzi, varbūt nebūs tieši ar spokiem saistīti, taču latviski un skaisti. Manuprāt, būtu ideāli, ja 15. Līmeni nodēvētu par kādu no manis minētajiem.
0 1 atbildēt

Es arī atbalstu ideju līmeni nosaukt Moonwalkera vārdā.

2 3 atbildēt

Lucifers

Lilija

Kravlijs? :D

0 2 atbildēt

eksorcists

0 2 atbildēt

Moonwalker

0 2 atbildēt

janosauc Moonwalker vardā!!!!! 

2 6 atbildēt

Gejs! Neviens šito negribēs sasniegt! :D

1 5 atbildēt
Ja to līmeni sasniedza Moonwalker pirmais, tad saucam to līmeni par "Mūnvalkers"
5 10 atbildēt

Es domāju tikai un vienīgi 15.līmenim atbilst - NERD

1 10 atbildēt

lox pa dzīvi

0 11 atbildēt

lašara

vai

 

пизда рулю... и седлу
2 17 atbildēt
« 16  17  18  19  20 »