local-stats-pixel fb-conv-api

Izmaiņas satura rediģēšanā117

181 58

Spoki jau izsenis ir bijusi mazliet haotiska, nedaudz anarhiska, hipsterīga un gaumīga izklaides vietne. Tomēr spoki.lv vienmēr ir arī ievērojuši LR likumdošanu, cīnījušies ar spamu un naidīgu saturu, ievērojuši Latvijas likumus, kas regulē bērnu tiesības, pornogrāfijas izplatīšanu, autortiesības, personas goda un cieņas aizskaršanu, fizisko personu datu aizsardzību un citus normatīvos aktus.

Tāpēc, lai pasargātu sevi no nepatīkamas izskaidrošanās ar likumsargiem un nevestu kārdinājumā spokus uz rupjiem LR likumdošanas pārkāpumiem, no šodienas, pēc 7 diennaktīm no raksta publicēšanas brīža autoriem aizliegts:

1) dzēst savus rakstus
2) rediģēt savu rakstu

SVARĪGI! Pēc 7 dienaktīm, autors var lūgt redaktoram piešķirt atļauju labot savu rakstu uz 24 stundām. Redaktoram ir jāizpilda autora prasība un jāuzrauga raksta rediģēšana.

Šī kārtība tiek ieviesta, lai:
a) Autori vecos rakstos neievietotu pretlikumīgu saturu
b) Lai varētu uzrādīt likumsargiem pierādījumus par pārkāpumiem ja tādi tiek konstatēti

PALDIES PAR SAPRATNI!

izveidosim kopā spokus par labāko vietu uz pasaules!

181 58 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

Tad jau pie reizes derētu arī pievērst vairāk uzmanības visādām jēlībām, kuras tiek publicētas un nodēvētas par rakstu. Nereti te ir tāds bezsakars redzams, ka tiešām brīnos, ka kaut kas tāds atļauts.

8 0 atbildēt

Ar to aizliegumu dzēst rakstus, man liekas, kaut kas nav riktīgi. Vai tad labāk nebūtu bijis, piemēram, uztaisīt tā, ka visu rakstu kopijas glabājas kaut kur tikai adminiem pieejamā vietā, kaut vai līdz pastardienai, taču no publiski pieejmiem un redzamiem spoki.lv gan vajadzētu ļaut autoriem dzēst savus rakstus. Kaut vai tikai tādēļ, lai visādi veci un neaktuālu info saturoši raksti nemaisas pa kājām.

8 0 atbildēt

Stulbākais, ko Jacky jebkad ir izdomājis ! Nevar sakarīgajiem autoriem piešķirt rediģēšanas tiesības ! Es kaut vai par naudu nopirktu vai arī pašam jākļūst par Adminu ?

7 0 atbildēt

Kāpēc uzlabojumu idejas neņem no sadaļas "Pieprasu"?

Ja neviens neplāno to darīt, tad to sadaļu vajag likvidēt.

6 0 atbildēt

Tātad, tagad sanāk ka lai ievietotu rakstu spokos ir jāpārzina latvijas likumdošana? Psc. 

A ko darīt ja es ievietoju rakstu, tas nepatīk manai omei un viņa liek man to izdzēst, bet es to nevaru izdarīt jo kopš raksta ievietošanas ir pagājušas 8 dienas? emotion

6 0 atbildēt

Tatad es pareizi saprotu, ja man uznāk melnie un gribu izdzēst  visus savus rakstus, tad man jātaisa administrācijai(Slida Jacky ... ) sudzība/jautājums par katru rakstu , kura prasu lai dzēš manus rakstus? Vai ari tagad tas ko ieliekam šeit paliek kā akmeni iecirsts ? 

6 0 atbildēt

Kaut kas šajā jaunajā kārtībā nav labi.. mans raksts, ir mans raksts, un ja kāds pievieno , labojot saturu, kaut ko ne tādu, tad par to jāseko adminiem, un nevis tupa jāierobežo lietotāji tādā veidā...

6 0 atbildēt

Sagaidu ka mans nepublicētais raksts tiks dzēsts no administrācijas puses jo pēc ta izveides neizdevās pirmajā pusstundā dzēst, kur nu vēl sapņot par 7 dienām!!!

6 0 atbildēt

Raksta uzlikšanu par neaktīvu jau nu gan varēja atstāt. Tāpat administrācija redz neaktīvos rakstus.

4 0 atbildēt

Tur nav pieminēts, ka lietotājs var pieprasīt, lai raksts tiktu dzēsts emotion Tagad sanāk, ka portāls patur licenci uz pievienoto saturu uz visiem laikiem. emotion

4 0 atbildēt

Patiešām?emotion

4 0 atbildēt

Sapratu, nožēloju, pieņemšos prātā, labošos !  emotion

Žēl tikai, ka kļūdas būs vairs neizlabot...  šķībi uzrakstītu vārdu atpakaļ nepaņemsi emotion

4 0 atbildēt

Un kā ar komentāriem? Uz tiem arī drīz attieksies tas pats?

4 0 atbildēt

Jūtu ka oriģinālraksti un superoriģinālraksti spokos izmirs

4 0 atbildēt

Būtu rēcīgi,ja komentāriem būtu šādi paši ierobežojumi.emotion

3 0 atbildēt
Man būs jāprasa atļauja arī tad, ja gribēšu nomainīt titulbildi?
3 0 atbildēt

PS: Nebūtu vienkāršāk veikt datubāzes bekapus? IT skolās tomēr par tādiem runā. Un progeris jums spoki ir no labākajiem emotion

3 0 atbildēt
Gāžam Jacky, viņš ierobežo spoku tautu!
2 0 atbildēt

Well, kaut arī esmu zaļš gurķis satura pievienošanā tieši spoki.lv, tomēr jāpiekrīt daudziem komentētājiem, ka īsti pareizi tomēr tas navnav, ja rakstus  formulējam kā autortiesību materiālu! Līdzīgs tad būtu jautājums - šo komentāru, pievienoto profila bildi vai attēlu galerijā bez administrācijas palīdzības varēs rediģēt, dzēst?!

2 0 atbildēt

Un kā ar naidpilniem komentāriem, kurus dažreiz atstāj pat redaktori un administratori. Kā ar tiem ir plānots tikt galā?

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »