local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas pārvērtētākie mūziķi.109

Sveiciens visiem!

Vēlos Jūs iepazīstināt ar latviešu mūziķiem, kuru atrašanās uz skatuves ir, teiksim tā, brīnums. Saraksts ir mans subjektīvais viedoklis. Šeit minēti mūziķi, kuriem nav nepieciešamā talanta, attieksmes vai kuri gluži vienkārši izvēlējušies nepareizo profesiju.

994 17 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 109

0/2000

1. kļūda. džekiņš sāka jau pavisam sīks uzstājoties DzMP. \

Pārējos tādus purnus nemaz nezinu, pirmo reizi redzu.

1 2 atbildēt

Fuj, kā Tu varēji ielikt edžonu, šajā sarakstā. Dodu 100% ka, Tu pat nebiji Grīziņā, kad tas bija LIVE.

Viņš noskaitīja daudz labāk par Smilgu.

Citēju:"Runājot par talantu- izstāšanās no Brīvrunu Batla 13 jau pirmajā kārtā (vienīgo balsi par viņu atdeva draugs Ozols) būtībā pierāda "meistarību"

Kur šeit ir fckin loģika, sāksim ar to, ka redz, Dj Aspirīns arī ir viņa draugs bet viņš nobalsoja pretēji.

Un tad vēēl: " būtībā pierāda "meistarību" Par to ka Ozols nobalsoja par viņa tas parāda meistarību, kāds sakars + Tu aizmirsi Heiteri kad viņš Brīvruna Batlā 12 dalīja Pirmo vietu.

"Jāpiezīmē "nodrāztās" frāzes, kas izmantotas vairākās dziesmās un samērā lētie teksti "

No comments.. Noteikti noklausējies Dziesmas pirmās 30 sekundus, neiedziļinājies/neiebrauci tekstā un tukši dirs. Freestyl's un Reps ir 2 lietas...

+ Lasot rakstu, noteiktu jutu ka Tev ir Diploms Mūzikas jomā, lai kko te spriestu.

1 5 atbildēt

Lieciet, kaut vai man 100 mīnusus, bet vai bija arī godīgi ka TF Kramiņš publiski Ralfu pazemoja? Tiešām to nevarēja izdarīt aiz kadriem, ka to neskatās visa Latvija? Tas nebija jauki no viņa puses! Un tagad PeR puiši Latvijā ir populārāki, tātad nemaz tik slikti viņi nav.

2 6 atbildēt

Jautajums autoram - Kā tu vari ierindot kādu savā "melnajā sarakstā" pat nepazīstot viņa mūziku?Es runāju par Edžonu.Tu noteikti esi noklausījies 1 vai 2 viņa dziesmas (ja pat tik daudz) un uzreiz spried par mūziķi.Tu iedziļinies tēmā pirms veido rakstu par to?Jā puika taisa arī dziesmas kurās neraud/vai mīlas balādes katrai ceļā sastaptajai kucei kā to dara Grafomāns un visi pārējie saldie pajoļi.Un tev noteikti pavisam nav ne jausmas kas ir frīstails,un Ozols deva balsi jo bija vieniigais kurš kaut ko sajēdz no repa,nevis kā tie divi pārējie wannabe Markus Rīva&Busulis.Pēc raksta varēja spriest ka to veidojis aprobežots alucilvēks.

4 8 atbildēt

Lol čali šis tavs ļevais viedoklis pierāda kāds tu skauģis esi. Uzkatu ,ka Edžons un Ralfs Eilands nav pārvērtēti.. 1.Edžons zaudēja brīvrunu battla ,tas skaidrs. Bet Smilga lielais labais "Lauku Reperis" vispār noskaiīja par nepareizu tēmu.Edžonam jau automātiski vajadzēja tikt tālak,jo Smilga noskaitīja par nepareizu tēmu. 2.Ralfs Eilands chalis vienkārši piedurās visam,beigās viņam twitteri bija bilde ar to veco kungu no tā talanta shova ,saustarpēju cieņu viņš izrāda. WHO DA FUCK ARE U TO JUDGE THEM?

0 5 atbildēt

Raksts pilnīgi bezjēdzīgs, bet tā kā viedoklis par pirmo čalīti mums sakrīt- plus tev.

0 5 atbildēt

Nu manuprāt, Rihards savos 16 ir sasniedzis diezgan daudz tāpat kā Ralfs (nezinu cik viņam gadi) :)

0 7 atbildēt
Rihards nav iedomigs. Un nja vins nav vienigais kuram tur ir 16.
0 7 atbildēt
kas tā par hu**u? tu salīdzini kaut kādu fucked up Ralfu ar Edžonu? paskaties kāda 2013. gada batlā ir žūrija. ozols un divi kaut kādi mudaki, kas no mūzikas sajēdz tikpat, cik Ralfs un Kombuliene. loģiski, ka viņi balsos par jobnutu smilgu un ozols atkal būs vienīgais, kurš nobalso par Raivo Spoku. paklausies īstu, mudak! http://www.youtube.com/watch?v=W2G8hbmqhYs
4 16 atbildēt

Prātiņš Vējā arī tajā sarakstā ? Vai prātam Vētra ?

0 15 atbildēt

paskaidro man lūdzu,kāpēc "prāta vētrai" ir talants??? 

nu,ja talants ir grozīt pakaļu un skaisti smaidīt,tad varbūt... 

saproti... Viņi paņēma ar to,ka bija var teikt,ka pirmie,kas Latvijā sāka radīt dziesmas angļu valodā,pirmkārt... oooo,kaut kas jauns... pilna pasaule ir ar tādām grupelēm... es tiešām nesaskatu tur neko īpašu... 

tāpat kā ar Mārtiņu Freimani... Labi,lai viņam vieglas smiltis,bet... kas tur īpašs? pilna pasaule ar tādiem dzejnieķeļiem- bohēmistiem... Turklāt čalis natūrā šļupstēja... nebija forši- tak dziedāja,ka nekā...

1 17 atbildēt

inb4 ' Ko tu pats esi sasniedzis' . 

4 33 atbildēt
« 1  2  3  4 »