local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas pārvērtētākie mūziķi.109

Sveiciens visiem!

Vēlos Jūs iepazīstināt ar latviešu mūziķiem, kuru atrašanās uz skatuves ir, teiksim tā, brīnums. Saraksts ir mans subjektīvais viedoklis. Šeit minēti mūziķi, kuriem nav nepieciešamā talanta, attieksmes vai kuri gluži vienkārši izvēlējušies nepareizo profesiju.

994 17 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 109

0/2000

labs labs, kā saka, tautai savi "skatuves talanti" ir jāzin

3 0 atbildēt
Vairaku gadu garuma te kaut ko komenteju tik 3. reizi!!! Ozols??? Sajēdz??? Bez savas mammas naudas un Gustavo talanta ta ari tusetos kada pagalmā ar sev lidzigiem tirliņiem. Bļec... kaa lai rakstam ieliek vairak + ?
3 0 atbildēt

kur tad palika tas emiils-ES ESMU DINAMIITS,DINAMIITS??

3 0 atbildēt

Var jau redzet cik vini lielas zvaigznes emotion jo iznemot Kombulu Inesi nezinu nevienu.Piedalijas kada sova?Izleca ar ar,hmm,,skaistu"uzvedibu,runasanu un citu dalibnieku tracinasanu-luuk zvaigznes tituls rokas!A tas ko megina darit pec tam ir vaaja caalu ciepstesana.Ir loti,loti maz tadu kas pec shova beigsanas ir tikusi talak ar dziedasanu  :)

3 0 atbildēt

Nākamo daļu vajag, bet  kādreiz  tu varētu pārmaiņas pēc uztaisīt  kādu rakstu arī par pozitīvo Latvijas mūzikas kultūrā, (ja tā to vispār varētu saukt). Galu galā pārāk daudz negācijas arī neko labu nenes. 

2 0 atbildēt

Kombuļu Inese ir un Sandis Kiops nav? ;o 

Btw. Par tādiem Kļaviņu un Bērziņu pirmā dzirdēšana, kas tie tādi? o.0

2 0 atbildēt

1-5 ne par vienu neesmu dzirdējis. laikam ne bez iemesla emotion

2 0 atbildēt

Runājot par Edžonu, battlos viņš bija labāks par pretinieku, bet, manuprāt, viņu izslēdz, jo nav tas mazāk zināmais repperis, tāpēc pretiniekam tika dota iespēja sevi pierādīt.. un ja pamanīji visi +/- zināmie tikai izmesti. Un nedomāju, ka Edžons būtu tas sliktākais, kaut gan pašai nepārāk, jo 1. ir daudzi, kkuri izlec ar savu stulbumu vēl vairāk  2.Manuprāt, reperim jābūt nedaudz izlēcējam. emotion

1 0 atbildēt

Kur paliek Puzikovs ar savām "vienas frāzes dziesmām"? emotion

1 0 atbildēt

kur tad Kiops? :D

1 0 atbildēt

Edžons ir nevis pārvērtākais mūziķis bet viss nenovērtākais...

1 0 atbildēt

Pilnībā tev piekrītu! 

P.s. Es lieku skatuves utt un esmu apgrozījies pie visa Latvijas''krējuma'' un varu pateikt vienu,VAIRUMS mūsu slavenību ir ļoti iedomīgas, un ar viņiem ir jāņemas kā ar maziiem bērniem, PER Ralfs vispār prātā ir neattistīts, jo viņš nezin ko pats grib, jo ir iedomājies, ka ir vispasaules STAR, un diemžēr arī par Mūsu LAURI Reiniku neko labu nevaru pateikt, kad bija viņam koncerts bērniem, viņš bija VILŠANĀS, jo visas paredzēto dziesmu vietā nodziedāja dažas, un tās pašas sasteigti, un aizbrauca, bērnu 3 stundu paredzētais koncerts beidzās pēc 1h. 

1 0 atbildēt

''Māzāk bēdas vairāk prieka''! emotion

1 0 atbildēt

Tas sīkais no tās fabrikas tiešam ir galīgs dalbajobs.   Brīnos ka "lielie" viņam nav iekrāvuši pa seju. Un viņs nav iedomīgs un egoists. viņš ir vienķarši nožēlojams narciss kas uzskata sevi  par talantigako gudrāko un skaistāko. Un liekas vairāk laika pavada pie spoguļa, nekā tas fabrikas meitenes. Tāds mazs nožēlojams  saldais gejelis vien ir.  

1 0 atbildēt

PV Respect pārējie ir pediņi. !

1 0 atbildēt

komubulju inesite ir mana miljka dziedataja,vinjas dziesmas ir jaukas un balss ka sirenai.  Kombulju Inese aizieeeett !!!1111

0 0 atbildēt

Kur nottārs? ;D

0 0 atbildēt

Ralfs smird, ir sanācis blakus stāvēt!

0 0 atbildēt

Tieši tā dēļ, ka uzsvēri, ka Prāta Vētrai ir talants tev +

Un beidzot kāds arī sāk domāt loģiski par visām šim saucamajām zvaigznēmemotion

0 0 atbildēt

Es jau domaaju kaapeeec te ir Praatnieki. : D 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »