local-stats-pixel fb-conv-api

Dro*īšanās ap Bīberu kā piemērs Pseidohumānismam un Kripto-fanātismam137

Pēdējo notikumu iespaidā un ja gadījumā kāds ir neziņā - Bībers ir cietumā par stūrēšanu reibumā. Tātad pateicoties šim notikumam viss tas Bībera fenomens palika baigi uzposts, izreklamēts, apspriests utml. Es neskatos Tv, bet sekoju daudziem blogeriem youtube, es lasu blogus internetā, visbeidzot iegriežos arī spokos, vai čatoju skype un visur klīst šīs ziņas itkā tās būtu svarīgas. Es jūtu tādu kā smagumu un nebrīvi, kad man jāuzduras šiem te izdirsumiem laikā, kad vēlos vienkārši atpūsties. Spokos jau paliek karstas cīņas starp tiem, kas Džastinu atbalsta un tiem, kas viņu neatbalsta.

Sākumam gribētu nonākt skaidrībā ar sekojošo - Tie, kuri nepiekrīt kādam, nepiekop tā idejas, vai tās nosoda automātiski kļūst par heiteri; Tie kuri atbalsta vai piekrīt kāda idejām vai paradumiem automātiski kļūst par faniem. Tā ir spoku mentalitāte. Uzskatu, ka heiteri ir tie, kas nemitīgi izsaka pretenzijas pret konkrētām lietām, kad tiem nav praktiski nekad, kas sakāms lai aizstāvētu savu pozīciju. Fani ir drīzāk tie, kas ir apsēsti ar konkrētu lietu, personu. Tie izseko savus elkus visiem iespējamiem paņēmieniem gan virtuālajā vidē, gan ārvidē. Tie neļaus ne mazākajam konkrētās informācija kumosiņam paslīdēt garām.

Iespējams manas domas būs divējādas šajā rakstā, bet neesmu ne fans, ne arī heiteris, jo man nav laika, kurš būtu niekojams kādas konkrētas personas dēļ.

Raksts tapis iespaidojoties no šī materiāla http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/Taisniba-par-Biberu-Kas-vins-isti-ir/687051

Lieki piebilst, ka tās ir tikai manas domas un mans viedoklis.





622 28 137 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 137

0/2000

nelasu bet + tev:DD

0 0 atbildēt

Tev ir vieds prāts

0 0 atbildēt

Izlasīju pirmo atkāpi. Pietika. emotion

0 0 atbildēt

kāds izlasīja līdz galam ?

0 0 atbildēt

Pirmkārt, neizlasīju visu.. sorry.. Otrkārt, man ir pie peles kreisā pauta, kas ar viņu notiek, kas par viņu raksta utt...

0 0 atbildēt

man nepatik bibers. Nepatik jo vins ir merglis kurs neciena pat savu maati,vins splauj vinai seja.Vins ir iedomajies ka ir pasaules nagla,vins visus parejos uzskata par zemakiem radijumiem.Tas nav normali,kad sicis ta uzvedas. Protams,tagad kads var pateikt-vins tacu ziedo lielas summas labdaribai. nu un?Ziedosana tevi nepadara par labu cilveku,tapat ka stavesana garaza par automasinu.

0 1 atbildēt

njap :)

0 1 atbildēt

Tu esi slims/ slima.. tik daudz sarakstīt, vārīties.... Tev laikam viņš daudz nozīmē? Vai otrādi-ja esi heiteris. Ko tas maina Tavā dzīvē? Varbūt vienkārši nav nekas labāks,ko rakstīt? Tad saprotu.

1 5 atbildēt
« 1  2  3 »