local-stats-pixel fb-conv-api

Teorijas vai arī realitāte ?? (10)34

Ir absurds uzskatīt, ka tas, ko mums stāsta valdība vai par ko raksta ziņu portāli ir absolūtā patiesība, jo tumšākos noslēpumus vienmēr mēģinās noslēpt no cilvēces. Tomēr, dažreiz izdodās tos atklāt, vai iegūt kaut nedaudz informācijas, kas pierāda kaut ko pilnīgi pretēju pieņemtajai patiesībai. Pārāk dziļa rakšanās šādos noslēpumos parasti nebeidzās labi, jo ir noslēpumi, kuri esošajai sistēmai varētu maksāt ļoti dārgi.

Anonīmais lietotāj, come back. :)

Šis raksts ir vienkāršs sazvērestības teoriju apkopojums, nevis mans viedoklis vai kādas idejas propogandēšana. :)

245 2 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000
Tiešām, nesaprotu, kāpēc tas bija izgājis no prāta, bet whatever. Izlabošu. Un teorijā tas diži neko nemaina. Vienā gadā divas nolaišanās, pēc tam četrdesmit piecus gadus nekā..
8 0 atbildēt

ir vēl tik daudz: Babushka Lēdija, Sandy Hook, Port Artura... tā turpini!

6 0 atbildēt
Tu uzskati, ka viss, ko saka šādi "speciālisti" ir taisnība ? Tāpēc jau arī visādas apšaubāmas teorijas (tā pat kā 9/11 oficiālā versija, ka Dvīņu torņus uzspridzināja Al Qaeda, neeksistējoša organizācija), tiek ieceltas par oficiālām, lai gan ir pašsaprotami, ka ir aplamas. Es nerunāja tieši konkrēti par mēnesi, es domāju vispārīgi. Nevajag uzreiz ticēt pirmajam, ko tev stāsta, vajag nedaudz padomāt. emotion
5 0 atbildēt

Un tu esi tik prasts,ka nevari reālu profilu uztaisīt emotion

4 0 atbildēt
Vļe,es jau tev rakstīju 😂 Uz Mēness nav gaismas, atmosfēras un ēnas kontrasti. Nokļūstot uz Mēness, no tā uz Zemes praktiski nekas nav saskatāms, jo Zemes virsmu vienmēr klāj biezs mākoņu slānis, kuram cauri nevar redzēt.
4 0 atbildēt
Saderam,ka pats nemaz nevari loģiski atbildēt uz jautājumu?
4 0 atbildēt
Es NESAKU, ka uz Mēness nenolaidās cilvēki. Es šobrīd runāju par otru, saprātīgo būtņu teoriju. Tā kā tu nespēj to saprast pat pēc vairākkārtējiem norādījumiem,slēdzu diskusiju.
4 0 atbildēt
Neesi dzirdējis, ka NASA ir bildes no "Mēness" taisījusi uz Zemes, speciālā studijā? Uz Mēness neesot bijusi iespēja uzņemt fotoattēlus. Labi, fotokamera var sabojāties, bet tas nozīmē, ka no Mēness fotoattēlu vienkārši nav. Es par krietni jaunāku interviju runāju, no šīs dekādes. Ko viņš ir teicis, arī tu nevari apgalvot, jo arī šis citāts ir no interneta.. Translācijas pārtraukšana. Tiešā translācija televīzijā tika pēkšņi pārrauta, pēc tam, kad astronauti bija pateikuši, ka nesaprot, ko redz. Ir ne viens vien kadrs no Mēness, kurā redzamas dažādas neizskaidrojamas parādības (uzņemtas pirms fotošopa). Es nesaku, ka 100 % uz Mēness ir citas saprātīgas būtnes, bet tas nav 100 % noliedzams.
4 0 atbildēt
Izrāvis no konteksta daudz ko esi. VISAS teorijas šajā rakstā ir balstītas uz faktiem. Tie nav minējumi. Šeit nav teorija, ka kaķi ir citplanētiešu sūtņi vai, ka Obama ir reptilis. Neteicu, ka MKULTRA ir sazvērestība - tā BIJA sazvērestība. Bet to atklāja. Es teicu par patiesības apkarošanu. CIP nogalināja vairākus projektā iesaistītos darbiniekus, kaut gan, nāves, protams, atzina par "mīklainām". Un viss. Tam, ka nolaišanās uz Mēness nav notikusi, es personīgi neticu, BET tie ir fakti. Par Bazu Aldrinu : internetā ir pat pieejami video, kuros viņš stāsta par parādībām uz Mēness. Dezinformēts esi tu, jo viņš pats šo ir teicis un arī tas ir fakts. 9/11 ? Teorija, ka paši ASV uzspridzināja Dvīņu torņus, lai varētu iebrukt Irākā ir gandrīz vienīgā, kuru uzskatu par pilnībā patiesu. Ļoti daudz pierādījumu par to. Izlasi kādreiz kaut ko vairāk par virsrakstu. emotion Saki ko gribi, bet nav grūti pamanīt, ka esi viens no cilvēkiem, kam nepatīk ieraudzīt patiesību. Tāpēc tāda spītīga turēšanās pretī konspirācijām. emotion
4 0 atbildēt
Tev ir tiešām ierobežotas prāta spējas, ka tu nespēj saprast, kas ir SAZVĒRESTĪBAS TEORIJA. Nekur nav teikts, ka tā noteikti ir patiesība, personīgi, es uzskatu, ka cilvēks IR nolaidies uz Mēness, bet kā jau raksta sākumā minēju, šis ir SAZVĒRESTĪBAS TEORIJU apkopojums. Par NASA tēmu(var piemest klāt CIP), organizācija ir ļoti slepena. Bazs Aldrins ir stāstījis žurnālistiem, ka uz Mēness notika neticamas un prātam neaptveramas parādības. Domā, CIP neapklusina cilvēkus, kas ir draudīgi, bet saprot pārāk daudz. Pat MK-ULTRA esi dzirdējis? Ne viens vien CIP darbinieks nomira mīklainā nāvē. Izkrita pa viesnīcas logu un vēl vairākas neiedomājamas nāves. "Viss ir tā kā izskatās." Noteikti, noteikti. Protams, NAV tā, ka viss būtu sazvērestība, bet tomēr, pasaule ir pilna ar sazvērestībām.
4 0 atbildēt
Neredzu nekādu sakaru šajā komentārā.
4 0 atbildēt
Atbildi uz šo pašu jautājumu un tad diskusijai beigas ☺
4 1 atbildēt
Man gan liekas, ka tās ir muļķības. Tiklīdz būs gaisma, būs ēna. Gaimsa var tik pat labi nākt no aparāta ar kuru viņi nolaidās.
2 0 atbildēt

No pain no gain

2 0 atbildēt

https://www.youtube.com/watch?v=q7pzg9xpAOE ;

Neatzina gluži NASA, bet enīvei.

2 0 atbildēt

Pats ne ar ko neatšķiries.

2 0 atbildēt
Vispār jau ir bet nu labi,neiešu jau strīdēties 😂 es godīgi atbildēju.Tad jau jautājums,kā tu atbildētu uz šo jautājumu,mister gudrais?
2 0 atbildēt
Kas tieši nav pa tēmu?
2 0 atbildēt

Interesanti

2 0 atbildēt
""Zeme Mēnesi apgaismo daudzreiz vairāk, nekā Mēness Zemi. Uz Mēness nav gaismas, atmosfēras un ēnas kontrasti. Nokļūstot uz Mēness, no tā uz Zemes praktiski nekas nav saskatāms, jo Zemes virsmu vienmēr klāj biezs mākoņu slānis, kuram cauri nevar redzēt."" https://lv.m.wikipedia.org/wiki/Mēness
0 0 atbildēt