local-stats-pixel fb-conv-api

Sazvērestības teorijas, kas izrādījās patiesas.54

Parasti pietrūkst faktu, lai pierādītu kādu sazvērestības teoriju, bet ir bijuši vairāki gadījumi, kad sazvērestības teorijas izrādījās patiesība.

Raksts nav domāts kā ASV nomelnošana, propoganda, un nekādā veidā nav vērsts pret ASV !

819 5 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Interesants raksts, turklāt pamanīju, ka vsi slepenie un ļaunie plāni tiek kaldināti ASV, bet kā tad ar Eiropas valstīm?

PSRS arī tikai "tā starp citu" tika pieminēta- domāju, ka tuvāk patiesībai ir krietni baisāka aina.

29 0 atbildēt

pfff, jau apnīk ASV to un to, PSRS jau arī zināms, nacisti visur jau pieminēti ,kā ar britiem? Fraņčiem, ķīniešiem un citiem? Nu nav tā ka visi ir pūkaini un tikai ASV TIE ĻAUNIE.

22 3 atbildēt

Ļoti interesanti!Pēc pārdesmit gadiem nelaimīgais 11.Septembra terorakts arī izrādīsies...Nu jūs jau sapratāt.++

15 0 atbildēt
Tie amerikāņi gan ir nekrietneļi, nemaz jau neatšķīrās no PSRS, miera uzturētāji galvenais.
14 2 atbildēt

Šie visi fakti ir skatīti vairākkārt dažādās dokumentālās filmās. Tad, kad cilvēks saskaras ar tik lielu konspirāciju kā šīs, tad tik tiešām ir grūti noticēt, ka kkas tāds ir iespējams.

Visi fakti līdz pēdējam tika noliegti no valdības puses, kamēr netika pierādīts prētējais ar cietiem, fiziskiem pierādījumiem un tāvienmēr būs.

Raksts labs +

9 0 atbildēt
CIP izraadaas baigie meerglji.
7 0 atbildēt
Nebiju pamanījusi šādu rakstu - bet super! Visu laiku gaidīju tādu. emotion
4 0 atbildēt

Ir teorija, ka 9/11 izraisīja, lai būtu iemesls sākt karu, Afganistānā un Irākā, un, ASV to izdarīja. Teorija ir diez gan reāla, ņemot vērā tādas lietas, kā ASV vairāku triljonu dolāru parāds un tamlīdzīgi. Par patiesību mēs neuzzināsim tik drīz, bet, nenoliedzami, aiz 9/11 ir kaut kas vairāk, kā tikai kārtējā islamistu organizācija. Kas ? Uz to atbildi, domāju, ka mēs nojaušam, bet kamēr nav visi fakti zināmi, mēs neko nevaram teikt 100 %. Lai vai kā, šis viss agri vai vēlu nāks gaismā.

5 1 atbildēt

Pieļauju iespēju ka arī mūsdienās nekas īpaši nav mainījies, un tādas lietas notiek visās valstīs, ne tikai ASV un Krievijā

4 0 atbildēt
Man ir vēl viena sazvērestības teorija. Amerikas valdība cenšas atbruņot tās tautu ataisnojoties ka tā būs "drošāk". Lai gan patiesība tā cenšas iegūt maksimālu kontroli. Tas izskaidro militarizēto policiju, likumu par reidu bez ordera un piespiedu medikamentu un aprūpētāju norīkošanu veterāniem pat ja cilvēks ir vesels, jo tā valsts var ar "attaisnojamu" iemeslu, pret pašu konstitūciju azliegt veterāniem turēt ieročus. Tiem pašiem cilvēkiem kuri bija gatavi sekojot valdības pavēlēm mirt.
5 1 atbildēt

Un droši vien, ka neviens par šīm cūcībām pie atbildības netika saukts, kaut arī bija pierādījumi un vēl arī atzīšanās

3 0 atbildēt

Ja raksts patika - iesaku izlasīt Džona Pērkinsa "Ekonomiskās slepkavas grēksūdzi" - par ASV gatavotiem cilvēkiem ar mērķi tos sūtīt uz jaunaatītības valstīm un panākt to valdību atbalstu ASV ekonomikas un politikas plāniem, kas reāli nozīmē totālu konkrētas valsts ekspluatāciju, iedzīšanu parādos uz  gadu desmitiem, vides sagraušanu....

2 0 atbildēt
Tiešām labs raksts... Bet par to sifilisu un afroamerikāņiem.. Mērķis nebija slimību izplatīt, bet gan izpētīt.. Viņi tika inficēti neatceros tieši kā viņus apmanija, bet ja..
1 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

kur tu visu šito atrod emotion

0 0 atbildēt

negribu kasīties, bet FBI ir angliski latviski tas saucas FIB!!!

2 2 atbildēt

3. un Vidusaustrumu valstis. -_-

0 0 atbildēt

Vjetnamas karā piedalījās Vjetnamas Republika (Dienvidvjetnama) ar ASV un citu valstu atbalstu, pret Vjetnamas vietējo partizānu atbrīvošanās fronti (Viet Cong) un Vjetnamas Demokrātiskās Republikas armiju (Ziemeļvjetnama), kuru atbalstīja galvenokārt Ķīna un Padomju Savienība. 

0 0 atbildēt

Tad man ir jautājums kāpēc Krievijā tā nenotiek tā tak vispār ir varenības etalons!?

0 2 atbildēt
Copy paste.....nav labi
0 4 atbildēt