local-stats-pixel fb-conv-api

Miega paralīze128

688 1

Parasti par šādām lietām nezin un neinteresējas, līdz viņas nenotiek ar tevi pašu... Es arī nezināju par miega paralīzi, līdz nepiedzīvoju to pati.

Iesaku izlasīt, jo ar jebkuru tas var notikt...

Pacelts

Reklāma
Reklāma
688 1 128 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 128

0/2000

Kad es biju maza, sapņoju, ka mani aiz vēdera saķēra bezpajumtnieks un kad pamodos, tā sajūta, ka kāds mani tur vēl joprojām palika. Bet man uz segas bija uzlikta veste un tā radīja to saķeršanas sajūtu.

0 0 atbildēt

Man ari bija miega paralize, es redzeju murgu ka esmu sava istaba , redzeeju  cilveku kurs pakaries un lido man virsu, es meginaju begt ,paklupu un iekritu gulta , viss bija tik reali , es sastingu un  viss kermenis bija pilniba paralizets, tas cilveks man lidoja virsu , es meginaju blaut , bet nevareju, es meginaju celt galvu,bet nevareju, liidz kamer peksni viena mirkli pazuda paralize ,biju taa shokets ,pilnigi bail gulet iet bija.... pec tam pec kada laika nomira mana tante.. nezinu varbut tas bija kkada veida saistits..

0 0 atbildēt

Esmu pats izbaudījis to 4x. Bet vienreiz brīdī,kad man bija šī paralīze,dzirdēju kādas mazas meitenes balsi,kura skrēja pa manu istabu. Nobijies biju ne pa jokam.

0 0 atbildēt

Man bija taa es vakāraa apguulos un aizmigu. Pēkšņi es atvēru acis un nevarēju pakustēties. Es to pastāstiju vecākiem un viņi teica ka tas bija tikai sapnis, un galvanokārt es gulēju uz labā sāna!!!

0 0 atbildēt

Vienu reizi man ar sanāca izjust šito paralīzi. Kā jau parasti murgoju kārtējo šausminošo sapni, atveru acis un gribu bļaut, bet nespēju, tajā pašā mirklī dzidu savā galvā šausminošu kliedzienu, un tad uzrāvos sēdus, sajūta bija vienkārši briesmīga, maz pietrūka lai sāktu raudār. Bet par rakstu + emotion

0 0 atbildēt

Ar mani tā parasti notiek pēc saspringtas, nogurdinošas dienas, vārdu sakot, katru dienu, izņemot sestdienas, svētdienas. Katru vakaru iesēžos dīvānā, skatos tv un turpat ar aizmiegu uz pāris min. līdz 30 min. un tad sākās. Eh esmu jau pieradis, ka nemaz vairs neliekas tik šausmīgi. Reizēm ir pat patīkamas sajūtas. Visbiežāk ir tā, ka guļot, rodas tāda sajūta, ka krītu ārā no gultas, dīvāna, bet pēkšņi pamostos izrādās, ka neesmu nemaz pakustējies :D vot tā man šķiet viskrutākā sajūta :D

0 0 atbildēt

++Labs raksts.

0 0 atbildēt

Aizmirsu pateikt ka neko nebiju dzeris vai pipejis vairak ka nedelu

0 0 atbildēt

vēl viens veidz kā cīnīties, ti ir astrālie parazīti, kas barojas no bailēm, vnk atslabinaties un nebaidaties,  tā sapnis ātri beigsis. (mana pieredze)  vnk nevajag baidīties.

1 1 atbildēt

Man ir tā sajūta un bieži, bet man viņa nedaudz patīk. Dažreiz es redzu istabu no diviem skatu punktiem vienlaicīgi - drausmīgi dīvaina sajūta un es to tā nevaru izskaidrot, bet ir kruta. Reizēm  es lidoju (tā kā pēc zālītes) un arī kruta.

0 0 atbildēt

man ar tā ir bijis, sapnī saprotu, ka es guļu, tad pamostos, gļukus neredzu, bet jūtu, ka kustos ļoti vāji, bet pārgāja ātri.

0 0 atbildēt

Par miega paralizi kā tādu uzzināju tik apm 2gadus atpakaļ.Nolādēts.Cik gadus es domāju,ka tas ir kāds ļaunums..murgs.es sāku ticēt pārdabiskajam.Bļāviens.Es pat ilgstošu,patstāvīgu darba vietu deļ tā pazaudēju...kavēju,kavēju,kavēju un nācu kā spoks uz darbu...un atkal kavēju.Jo no rīta pec nakts vājprātiem vnk biju neuzmodināma.

0 0 atbildēt

Jāāā!Šitas ar ir piedzīvots!Reālas sajūtas!

0 0 atbildēt

es kādreiz gribētu nokļūt astrālajā pasaulē,jums ir bijusi tāda sajūta ka krītat kad guļat un tad pēkšņi noraustaties un domājat kas par nah** ,tad jums vajadzētu zināt ka bijāt tuvu tam lai nokļūtu atrālāja pasaule ..Man tā ir bijusi ļoti daudz reizes...

0 0 atbildēt

Šo izlasot, pilnīgi sagribējas to piedzīvot, tagad vismaz varēs zināt, ka ne par ko nevajadzēs uztraukties un parunāt ar saviem tālajiem senčiem. emotion

0 0 atbildēt

manam nabadzinam viram ta ari ir gadijies

0 0 atbildēt

Vienreiz esmu tādu piedzīvojusi, pamodos no tā, ka likās, ka uz krūtīm uzlec kaķis...strauji atvēru acis, bet nevarēju pakustēties, un kaķa nebija, bet uz krūtīm spieda...Gribēju kliegt, lai kādu pamodinātu, bet arī to nespēju...ilga dažas sekundes, kas likās kā mūžība, un arī redzēju ne spoku, bet tādu kā pelēku mākoni kas pārlido pāri gultai un istabai... Tagad, kad lasīju sapratu, kas tas viss bija, lai arī notika 3 gadus atpakal :) 

0 0 atbildēt

Man tā miega paralīze varbūt pat patiktu, ja vien ausīs ktrreiz nebūtu sīcoša skaņa :(

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
velos pameginat, bet kad meginu, man nesanak
1 4 atbildēt
« 1  2  3 »