local-stats-pixel fb-conv-api

Miega paralīze128

688 1

Parasti par šādām lietām nezin un neinteresējas, līdz viņas nenotiek ar tevi pašu... Es arī nezināju par miega paralīzi, līdz nepiedzīvoju to pati.

Iesaku izlasīt, jo ar jebkuru tas var notikt...

Pacelts

Reklāma
Reklāma
688 1 128 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 128

0/2000

jeebal, es domaaju ka tie ir citpalneetiessi vai tas lietuveens, man taa bija 3x manjau bail palika, pirmaja reize kad guleeju sajuuta bija ka es pa savas izstabas logu ielecu atpakall seviii, un tad sakaas, ne paelpot ne pakusteeties, otraja reizee es guleeju uz saana labaa un tad es vienkaarssi jutu ka man ap vidukli velk no gults laukaa, 3x vienkaarssi gulta guleeju un nevareju paelpot un pakusteeties, psc kaukaads!!!!!

3 0 atbildēt

Man šonakt arī bija.Sapnis-Es cenšos piemosties,bet kaut kāda balss galvā sāk kaut ko runāt.Es atveru acis.Balss pazūd.Aizveru acis.Balss sāk kliegt un rādās visādas tumšas lietas(laikam saistītas ar velnu).Mēģināju atvert acis,bet nesanāca.Gulēju uz muguras un neko nevarēju pakustināt,ne kājas,ne rokas.Kaut ka pēkšņi varēju pakustināt rokas.Ar pirkstiem centos sev atvērt acis,Sākumā nesanāca,bet vēlāk sanāca.Tālāk nes neko neatceros.

Tagad mazliet bail ir gulēt.

2 0 atbildēt

Man šodien bija miega paralīze- nevarēju pat paelpot, sajūta briesmīga, ka trūkst gaisa, un nespēj paelpot, kaut esi pie pilnas apziņas.

2 0 atbildēt

Biki bail no tā ka ar mani tā nenotiek :O  Un jā tev +

2 0 atbildēt

ari man

2 0 atbildēt

Man arī vienreiz bija miega paralīze. Tajā dienā biju pārgurusi, iekritu gultā un uz muguras uzreiz aizmigu. Pēc pāris stundām, sapņojot man liekas, ka nevaru pakustēties- jutos kā paralizēta. Tad sapratu, ka prāts ir augšā, bet ķermenis vēl guļ. Sākās neliela panika, visādi centos sevi pamodināt, bet pakustēties nevaru. Izdomājos visādi, ka sev iekniebju, ka skaļi saucu celies celies un ja pareizi atceros nostrādāja, tas ka iedomājos, ka zvana telefons vai modinātājs. bija vnk briesmīgi. 

2 0 atbildēt

kas ir ka redz sapni (nu itkaa sapni)   un velaak to piedzivo???

pilnigi visu to pashu ko sapnii???

2 0 atbildēt

Man tā ir diezgan bieži, pat gulēt tfgd bail, iedomājoties, to pretīgo sajūtu. Man katru reizi ir pilnīgi viena un tā pati situācija. 

2 0 atbildēt

Paldies, ka informeeji. :)

Ar mani tas notiek diezgan biezi, un nezinaaju, kas tas ir. Un daudzas reizas ar mani notiek kkas saistiits ar astraalo projekciju, vai ko taadu.

Un es jau vienmeej juutu, ka kaut kas tads saaks notikt, un strauji mirkskinu acis un elpoju, un censos kusteeties.

1 0 atbildēt
Man tā ir ļoti bieži, un 2 reizes bija nupat, tikko... Es nevaru atvērt acis, man paliek grūtāk ar elpošanu, es burtiski smoku un parādās šausmīga bailes sajūta... Man ir tikai 17 gadi un ar to mokos nedaudz vairāk kā 2 gadus.. Miega paralīze parādās tad kad esmu pārgurusi un pa dienu vai vakarā sāk aizmigt un pamostos , vienkārši guļot nomodā ar aizvērtām acīm .. Pie vainais ir arī tas , ka man ir ļoti lieli pārdzīvojumi, depresija un nemitīgi esmu nomākta. Agrāk bija jādzīvo uz miega zālēm, jo naktīs nevarēju aizmigt, bet gulēju pa dienām... Tagad tas nav tik ļoti izteikti , bet tā nepatika, kad joprojām man ir miega paralīze , tas ir saglabājies. Vai to vispār var izārstēt? No tā var tikt vaļā?
1 0 atbildēt

Man loti biezi ir bijusas sadas situacijas.. Bet nav bijusi murgi.. Vnk pac sevi veroju no malas.. Arii nedaudz baisi,, 

1 0 atbildēt

Šonakt man jau tā bija 3. reize, kad piedzīvoju miega paralīzi.

Bet nu bez nekādiem liekiem specefektiem. Vienkārši uz pāris sekundēm, nekādus spokus un mošķus neredzēju kā arī astrālo projekciju nepiedzīvoju :D

1 0 atbildēt

Es īsti nezinu vai tā bija astrālā ceļošana, bet sapnī tākā redzēju, ka es pa Rīgas pilsētu staigāju, ne ielām, bet gan staigāju pa sienām un bija tik forši iekšēji.Man patika. :D Bet paralīzi laikam neesmu piedzīvojusi.

1 0 atbildēt

Kad gāju otrajā klase ar mani tā notika šausmīga sajūta...Es ātri sapratu ka nevaru ne pakustēties ne pieceltiesu un sāku saukt vecāks es jutu ka plātu muti bet balss skanēja -kā klusi klusi čuksti...

1 0 atbildēt

Mjā. Esmu ar kaut ko līdzīgu saskāries. Nezinu kā to paskaidrot, bet gandrīz aizmiegot pie samaņas nolēmu pagriezties uz otru sānu - ES FIZISKI TO NEVARĒJU! Pirmās domas man ienāca prātā, ka esmu paralizēts. Ar nelielu šoku un neērtības sajūtu sanāca mazāk par pusminūtes laikā pārgriezties uz otriem sāniem, BET doma galvā palika, ka tā var notikt velreiz un rupji sakot BĻE notika ar!

Izrādās miegs ir baigā štelle, 1 reiz mūzā sapnis paredzēja man nākotni un izpratu arī, kas ir Deja Vu - Kad tev dzīvē liekas, ka tieši tas pats jau bija, patiesībā tu to redzēji sapnī, bet aizmirsi.

1 0 atbildēt

labs raksts +++ ;)

1 0 atbildēt

Aizmirsu piebilst par sodienu ar draugiem bijam domina un viena draudzene skatijas spoguli (pielaikoja auzskarus vai kaut ko tadu)un kad es pastijos vinas atspulga tur es redzeju vecas sievietes seju uz paris sekundem. Bet neizskatijas ka vina to redzeja.Mos es juku prata mos tev taisniba

1 0 atbildēt

Man favorītos mētājās diezgan interesants raksts, iespējams, tas dos tev vairāk info :) http://www.spoki.lv/mistika/Astrala-pasaule/175415

1 0 atbildēt

man ar tā ir bijis, sapnī saprotu, ka es guļu, tad pamostos, gļukus neredzu, bet jūtu, ka kustos ļoti vāji, bet pārgāja ātri.

0 0 atbildēt

Ar mani tā parasti notiek pēc saspringtas, nogurdinošas dienas, vārdu sakot, katru dienu, izņemot sestdienas, svētdienas. Katru vakaru iesēžos dīvānā, skatos tv un turpat ar aizmiegu uz pāris min. līdz 30 min. un tad sākās. Eh esmu jau pieradis, ka nemaz vairs neliekas tik šausmīgi. Reizēm ir pat patīkamas sajūtas. Visbiežāk ir tā, ka guļot, rodas tāda sajūta, ka krītu ārā no gultas, dīvāna, bet pēkšņi pamostos izrādās, ka neesmu nemaz pakustējies :D vot tā man šķiet viskrutākā sajūta :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »