local-stats-pixel fb-conv-api

Miega paralīze128

688 1

Parasti par šādām lietām nezin un neinteresējas, līdz viņas nenotiek ar tevi pašu... Es arī nezināju par miega paralīzi, līdz nepiedzīvoju to pati.

Iesaku izlasīt, jo ar jebkuru tas var notikt...

Pacelts

688 1 128 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 128

0/2000

No manis plus.Nekad nebūtu domājis ka ir miega paralīze.Man trakākais kas ir bijis ir sajūta ka noskrien tāds kā elektriskais lādiņš guļot gultā un sajūta tāda, ka krītu cauri gultai un tas ir tik vien kādu vienu sekundi , bet poļubomu pretīga sajūta. 

58 0 atbildēt

Ko tik mūsu prāts nedara. Un cik daudz mēs vēl arī nezinām.

28 0 atbildēt

senie latvieši to sauca par lietuvēnu, kas miega moka cilvekus un dzīvniekus!

25 0 atbildēt

Man ir bijis pāris reizes šitā, vienreiz normāli sabijos, guļu uz labā sānā, pēķšņi pamostos, atveru acis un ieraugu ka kāds guļ blakus, tāda taka melna masa, izskatijās ka milzīgs suns gulētu, sabijos, mēģinu ātri pagriezties uz otru pusi, bet nevar pakustētes, pats jutu cik ļoti es mēģinu pakustēties, bet nevar, tad pēkšņi atiet un tad bija tādas asas kustības ar rokām, labi ka neviens man negulēja blakus, zila acs būtu. :D

23 0 atbildēt

Man šādi ir agrāk bijis pāris reizes, visbiežāk - guļot uz muguras nakts vidū es atvēru acis, taču, neredzēju NEKO - tumsa , piķa melna tumsa, bija viss ko spēju saskatīt - taču sekundi vēlāk es jūtu kā uz manis tākā uzsēžas virsū jāteniski, tikai uz krūtīm, tāda smaguma sajūta, un jūtu kā manas rokas iespiež matracī, un tāda kā roku sajūta ap kaklu, un sāk žņaugt. nespēju paelopot un paniski cenšos pamodināt savu mīļoto, lai viņa mani atmodna no šī murga (jo es apzinos to ka tas ir tikai murgs, taču pats no sevis nepāriet) visus spēkus apkopojot es sataustu viņu sev blakus, un ar pirkstiem, itkā datora peli klikšķinātu, un saucu viņas vārdu - sapnī es itkā kliedzu cik spēka, taču pa muti nāk vieni klusi čuksti. Labi ka mana mīļotā apzinas kas notiek, un laicīgi mani pamodina. - Kādam ir gadījies līdzīgi??

22 0 atbildēt

regulāri tā ir... aizeju gulēt... sapnī cip pamostos bet pakustēties nevar... pretīgi ir... bet sāku jau pierast. 

18 0 atbildēt

Jauks stāsts pirms gulētiešanas emotion

varbūt tomēr šonakt neiešu gulēt... emotion

17 0 atbildēt

ir piedzīvots.. šausmīga sajūta.

14 0 atbildēt

Reiz es gulēju uz vēdera un man iestājās tā paralīze. Es biju drausmīgā šokā, jo nevarēju paelpot. Mēģināju kliegt, bet nesanāca. Gribēju jau sākt raudāt, bet es nevarēju pat paraudāt. Neiespējami vispār kautko darīt! Beigās vienkārši nodomāju, ka nosmakšu.

Jām. Tagad drebuļi skrien pāri atceroties. 

11 0 atbildēt

Es vienu nakti aizgaju gulet ap 12 un biju atstajis vel TV ieslegtu.ap 1.30 pamodos un man blakus gulta guleja mazs zens vai meitene(nevareju isti saprast,melnas drebes,melni pusgari mati) Es vinam uzsitu ar plaukstu pa plecu un vins dusmigi norucas un paralizeja mani. Tad es redzeju ka vins iziet ara no manas izstabas (es nevareju pakusteties man acis bija vala). Man ir tada ka maza slimiba ka vienmer aiztaisu durvis jebkura izstaba kura ieeju vai izeju.Kad pamodos man durvis bija vala. Es parmekleju visu dzivokli bet neko neatradu.Tas notika 13.01.2012 kas bija piektdiena. Iespejams tas bija tikai sapnis kads tika aprakstits saja raksta. Bet divainakais ir tas ka pec 2 nedelam piektdiena man tevs redzeja sievieti ieejam mana izstaba bet kad atveris durvis neviens tur nebija. P.S. tas ir 8 stavs un man bija skaidri dzirdamas tas divainas skanas kas bija Plavniekos un nedaudz blakus rajonos.

8 0 atbildēt

Es ar miega paralīzi ļoti ilgi mocijos.Nu jau gadu ir miers.Es ļoti ceru,ka tās sajūtas vairs nenāks pie manīm.Tas ir drausmīgi.Man ar starplaikiem tie bija kādi 15gadi.Neziņas.Es sāku ticēt,ka man uzbrūk lietuvēns.Man bija  bail iet gulēt.Sākumā es stāstiju,ka vairākas naktis pēc kārtas un bieži atkārtojas viens un tas pats sapnis.Tā es domāju ilgi.Līdz kādā vasarā man tā pa riktīgo sākās.nakti no naktis.Aarprāc.Man bija ļoti bail.pamostos,nevaru pakustēties,gribu kliegt-nevaru,sajūta ka kāds spēks mani tur,ka kāds man to dara.Kas notiek?Pārņem lielas bailes.Es zinu,ka man kāds guļ blakus(draugs)bet es nevaru viņu pakustināt,jo ķermenis mani neklausa.Aaaaa.jā,kāju pirkstiņus gan varēju pakustināt.Vienīgos.Tas palīdzēja kkā atiet.

Apkārtējie domāja,ka es jau sāku jukt ar saviem lietuvēniem.Vel kāds skatijās ar aizdomām-vai narkotikas?

Lasiju,ka miega paralize pāriet pec 30gadu vecuma.Nu man pagajšvasar palika.Kaut nu tā būtu.Es joprojām neguļu tumsā.Un nezinu vai maz to kādreiz spēšu.  

8 0 atbildēt

esmu visu to piedziivojis, daudz reizes, bet lidz staigasanai nesmu vel taka ticis, bet sevi no malas esmu veerojies :D jautra fiicha ta ir

7 0 atbildēt

MAn biežzi ir bijis ši miega paralīze.

Piekrītu nav patīkams!

Es parasti, kad esmu sādā situācijā, es iedomajos apli, milzīgu, un tad es atgūstos no paralīzes, citreiz es mēģinu skaitīt ciparus, njam smagi atgūties no miega paralīzes.

7 0 atbildēt

Pirmais šāda tipa raksts, un komentāros gandrīz katrs ir sastapies ar miega paralīzi? Iespaidīgi....

7 0 atbildēt
BOX avatarsBOX
Di*saa ir tad, kad tu pamosties, redzi visaadus moshkjus, domaa - ai chill miega paraliize, bet kad meegjini pakusteeties, tas izdodas un tie moshkji veel tur ir.
7 0 atbildēt

Iesaku jums pamēģināt Astrālo projekciju. FKING EPIC>:D Izdevās vien reiz. Da bļin es lidoju virs mājām kā supermens redzēju skaistas ainavas u.t.t. Bija arī meiga paralīze... Ko lai saka briesmīgi es biju lasījis par viņu daudz un nebiju nobijies , bet tad tās radības sāka parādīties un tad man palika bail pat ja zināju ka tā ir Miega Paralīze.

6 0 atbildēt

man ar vienreiz bija, uz muguras guļu, itkā piemostos, meiģinu pakustēties bet nevaru, sāku meģināt kliegt, arī nesanāca, tad kautkā vienu kāju parāvu uz augšu un pamodos...bieži ir tā, ka ir tāda sajūta, kad itkā iekrītu gultā, domāju, ka es tāds vienīgais ar traucējumiem XD bet izrādās tomēr, ka nē 

5 0 atbildēt

Man bija dazas  reizes, kad mazaaka biju.Sapnus vairs neatceros.Pamostoties, es jutos slikti, uun meginaju piecelties, bet biju pparak bezspeciga.Pakliegt ari nevareju, knapi cukstet vareju un uztraukums liels bija. Tgd man 12 un nekas taads jau  no 9 gadiem vairs nav noticis.Nezinaaju ka ta ir miega paralize.

4 0 atbildēt
Es mēģināju kādu pasaukt taču pat nespēju parunāt un nodomāju nu ir dirsā.
4 0 atbildēt
Paldies par rakstu beidzot es tagad zinu kas ar mani notiek. Vienu brīdi es nodomāju ka jūku prātā bet tagad es saprotu kas par vainu
4 0 atbildēt
« 1  2  3 »