local-stats-pixel fb-conv-api

Ar prātu neizskaidrojami fenomeni175

2656 22

Zinātne cenšas tikt skaidrībā ar apkārtējo pasauli. Tomēr zinātniekiem ne vienmēr izdodas saprast un izskaidrot dažas parādības, ar kurām mums, vairāk vai mazāk, iznāk saskarties. Gandrīz katrs no mums, ja nav saskāries, tad dzirdējis ir noteikti par ko tādu, kas nu nekādi „neierakstās” pasaules zinātnes grāmatā. Vissvarīgākā lieta, par ko zinātnieki strīdas ir – no kurienes radies cilvēks un kālab eksistē cilvēce? Un cilvēks jau ir iekārtots tā, ka netic tam, ko neizprot.

2656 22 175 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 175

0/2000
GAY avatarsGAY

Šajās lietās labāk neiedziļināties, jo tas galīgi piš galvu.. Ir reāli gadījumi, bet mūsdienās 90% stāstu par šīm mistiskajām parādībām ir vienkārši naudas dēļ izdomāti stāsti.

11 6 atbildēt

Dažreiz man liekas,ka sapni ko esmu nosapņojusi redzu 2 vai 3 reizi,tāda sajūta ka tas atkārtojas..

Gaidu vēl šāda paša tipa rakstus... liels pluss no manis!

5 0 atbildēt

Raksts tiesam labs +++ emotion

5 0 atbildēt

emotion

 

 

diezgan interesanti 

4 0 atbildēt

Man gandrīz katru dienu ir tas "Deja vu" kko ieraugu un tada sajuta itkā tas noticis jau vakar...dīvaini...

4 0 atbildēt

Dīvaini, ka cilvēki izlasot NLO uzreiz pieņem, ka runa ir par citplanētiešiem. Tas būtu tas pats kas izlasot vārdu ''maize'' uzreiz domāt, ka tā ir Hanzas veselīgā kliju maize emotion

4 0 atbildēt

Pa lielam ticu visam, atskaitot NLO un sniega cilvēkam. NLO - nenoliedzu citplanētiešu eksistenci, bet, ja jau reiz viņi ir atkļuvuši līdz mūsu planētai, kādēļ gan viņi visu laiku tikai lidinās virs garlaikotu mājsaimnieču mājām, nevis nolaižas uz zemes vai atrodas observatoriju tuvumā? Un sniega cilvēks - no kaut kurienes šāda ideja ir radusies, bet kādēļ tad gadsimtu garumā neviena ekspedīcija nav varējusi pat vienu eksemplāru atklāt? Kā zināms, tiem ir jābūt mazāk attīstītiem radījumiem, ja tiem ir vēl pilnībā ar apmatojumu klāts ķermenis un tie nav bijuši spējīgi pielāgoties citai videi kā tikai sniegā. Tas nozīmē, ka cilvēks ir gudrāks par šo it kā radījumu, tātad nevar apgalvot, ka viņi ir ģeniāli un prot lieliski slēpties.

4 0 atbildēt

Tu vari ticēt vai neticēt.. bet ir lietas, kuras nekad neiekļausies nekādos mūsu prāta rāmīšos.

4 0 atbildēt

Par dzīvi pēc nāves ir tikai viena lieta - neviens to nav redzējis, jo pa īstam nomiris un atgriezies jau neviens nav. Daži ir atgriezušies pēc sirds apstāšanās, taču viņu smadzenes vēl darbojās. Kad satikšu cilvēku, kurš atgriezies pēc smadzeņu nāves - tam gan es ticēšu.

3 0 atbildēt

labi pacenties ;]

3 0 atbildēt

Labs..:)

3 0 atbildēt

interesanti

3 0 atbildēt

man ari diezgan bieži ir ''deja vu''

3 0 atbildēt

Labs raksts, ļoti labs!!!

Īstenībā vairums no mums ikdienā neaizdomājas, par tām pašām vnk lietām, kaut vai dejavu vai arī sesto maņu, bet tā mūs pavada it visur. Citi to sajūt biežāk , citi pavisam reti. Bet tas nemaina to, ka mistika apvij visu mūsu dzīvi.

3 0 atbildēt

ļoti bieži esmu saskārusies ar deja vu.

3 0 atbildēt

+++ šādiem rakstiem!

3 0 atbildēt

man arii ir sanaacis sastapties ar dežavu!! Baigi diivaina sajuuta!!

4 1 atbildēt
SHL avatarsSHL

Par deja vu- tas avr arī but no sapņiem. Man tā ir bijis. es nosapņoju un pēc tam tas piepildās

3 0 atbildēt

Ko nozīmē, saģenērēji?

Saliki divus savā starpā nesaistāmus, bet zināmus vārdus, kaut arī tev nav ne jausmas par rezultātu, jeb kā tas varētu īstenoties...

apaļš kvadrāts - tu zini gan kas ir apaļš (aplis) gan kas ir kvadrāts,,,viss ko tu pierādīji, ka proti salikt vienā domā divus vārdus! IQ

3 0 atbildēt

Man liekas, ka Deja vu ir saistīts ar dzīvi pēc nāves/ reinkarnāciju. Atmiņas anomālija tādā ziņā, ka tu atceries kaut ko no iepriekšējās/ -ām dzīvēm. Es gan nesaku, ka tā būtu jābūt par visiem 100%, bet būtu forši ja tas tā būtu..

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »