local-stats-pixel fb-conv-api

Ar prātu neizskaidrojami fenomeni175

2656 22

Zinātne cenšas tikt skaidrībā ar apkārtējo pasauli. Tomēr zinātniekiem ne vienmēr izdodas saprast un izskaidrot dažas parādības, ar kurām mums, vairāk vai mazāk, iznāk saskarties. Gandrīz katrs no mums, ja nav saskāries, tad dzirdējis ir noteikti par ko tādu, kas nu nekādi „neierakstās” pasaules zinātnes grāmatā. Vissvarīgākā lieta, par ko zinātnieki strīdas ir – no kurienes radies cilvēks un kālab eksistē cilvēce? Un cilvēks jau ir iekārtots tā, ka netic tam, ko neizprot.

2656 22 175 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 175

0/2000

Par nāvi un to, kas ir tālāk - labāk ir nepētīt to, ko nevajag, dažreiz labāk ir nezināt. Es gan uzskatu, ka savā ziņā kaut kas var pastāvēt, cilvēka dvēseles un tās nezūdošās enerģijas dēļ, bet ja atklātu, ka pilnīgi nekas nav un cilvēks vienkārši pārstāj eksistēt, tad miljardiem cilvēku tas ieviestu paniku.

Deja vū gan ir izpētīts - smadzenēm kaut kas nogļuko un no 1 acs, uz brīdi, informācija aiziet vēlāk, nekā no otras.

Vai arī gļuks Matrixā xDDD

1 0 atbildēt

Pārdabiskais bija, ir un būs. + - par rakstu + - par Supernatural

1 0 atbildēt

Uzspēlēsim spēli un uzzināsim vai tas viss eksistēemotion

1 0 atbildēt

MAn Deja vu ir tā, ka es vnk to noisapņoju, vai arītas uzplaiksni kkuir, un pēctam esot tajā vietā, ko redzēju viss atklājas. BIšķi jau apnicis! :)  

1 0 atbildēt

tur, kur mistika, zinātnei, faktiem un loģikai nav vietas. un tie zinātnieki var iet un pētīt to, kas attiecas uz viņiem.

1 0 atbildēt

shitas labs , man intuiicija ir laba ta medz pievilt, bet ja izproto ka to pielietot tad ir viss okey ;) 

1 0 atbildēt

Levitācija-kapēc par to nekas nebija?;@

1 0 atbildēt

kopumā labs raksts :)

1 0 atbildēt

Sammy :D

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

labs

1 0 atbildēt

„Deja vu”n ir zinatnisks skaidrojums

1 0 atbildēt

Par to pēdējo , man tak arī tā ir :O

1 0 atbildēt

5. bieži man irremotion

1 0 atbildēt

Nav šaubu, ka NLO eksistē. autoram iespejams, ka nav shaubu, bet tas nenoziimee, ka to var tik drosi apgalvot. Kopumaa shis is manticiibas, iedomu, kljudainu interpretaciju un organisma disfunkciju kopums, kas cilvekiem liek domat, ka tie ir pieredzejusi kaut ko pardabisku. 

p.s. Placebo efects nav nekas pardabisks. Un lai ari tas nav parak detalizeti vel petits, zinatniekiem tas nebut neshkiet kaut kas mistisks. 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Deja Vu ir visai loģiski izskaidrots,esmu lasījusi. Tagad gan tā precīzi nevarēšu to visu atstāstīt,bet tas ir saistīts ar to,ka informācija līdz smadzenēm neaiziet vienlaicīgi,tāpēc rodas sajūta,ka esi to kaut kur jau redzējis or smth. 

0 0 atbildēt
Ja Dievs ir,tad arī pārējie mistiskie pastāv. Ja reiz cilvēce ir kas unikāls,kāpēc gan lai nebūtu NLO. Varbūt ciemiņi no cita laika. Čupakabra arī bija sensācija tolaik,nav daudz noķerti bet kas sazin ar Sniega cilvēku,varbūt vientulībā kautkur nomira. Un kādi trokšņi? Tas lielās trompetes skaņas no nekurienes?
0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »