local-stats-pixel fb-conv-api

Apzinātā sapņošana.84

1461 3

Nodarboties ar seksu ar skaistākajām Holivudas aktrisēm? Apceļot visu pasauli? Uzrīkot zombiju apokalipsi? Piepildīt savas kvēlākās fantāzijas? Atgriezties bērnībā? Vai arī vienkārši uzzināt atrisinājumu savam matemātikas mājasdarbam? Yep, tas viss, un ne tikai ir iespējams ar apzināto sapņošanu.

Reklāma
Reklāma
1461 3 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 84

0/2000

Man Ir tā bijis kad sapnī saproti kad sapņo un ja gribi piecelies. 

0 0 atbildēt
444 avatars444

Es ari esmu Lucid dalibnieks jau kadu laiku! 

Zinu tikai to ka katram ir savas atslegas uz apzinato sapnu durvim..jo katram ta psihe savadaka..emotion

0 0 atbildēt
Šitas ir cipa kā filmā "Inception"?
0 0 atbildēt

Man vienmēr ir licies, ka uzsākot šo štelli var ļoti viegli un ātri ieiet miega paralīzē un no tās es tiešām baidos, tādēļ neesmu mēģinājis.

0 0 atbildēt
Cik sevi atceros visu laiku varēju kontrolēt sapni, varēju pirms miega pateikt par ko būs sapnis un tā arī notika, līdz gadiem 15. Bet tagad sapņoju itkā vienu nedēļu atceros, vienu nedēļu neatceros un vairs nevaru pateikt pirms miega kas, ko un kā tas vairs nedarbojas bet ja sapņoju, tas ir ja atceros tad kontrolēt varu. Dažreiz sanāk aizmigt dienā vai autobusā, tādās situācijās, kad guļu es redzu tumsu, jo acis ir aizvērtas, apzinos ka es guļu un dzirdu visu kasnotiek apkārt diezgan intresanta sajūta, bet ja sāc domāt, piemēram, ko tagad darīšu, kas jāmācās, ko ēdīšu, tad vienkārši nepamanot sev pašam esmu jav piecēlies.
0 0 atbildēt
Nezinu ,vai tas ir tas pats ,bet reizēm man laikam ir šādi sapņi . Piemēram es esmu lecis ar gumiju . Un pēkšņi pamodies no tā . Un tas ir licies tik reāli itkā būtu īstenībā ,vienīgais es nezinu ,vai es apzinājos ,ka es to daru , ... Šonakt būs jāpamēģina
0 0 atbildēt

Sapnot var ari nomoda aizverot acis un ta teikt burties! iespejams ir viss pat raganu cinas! Tapec man nepatik ka piemeram policija nak manas majas jelkadu iemeslu del un redz kada ir mana maja un spej nakt atpakal! Aiziet var pie jebkura una strali tam nodarit pari! Es speju pat izteloties ka man ir sparni vai reiz buru cuskas gulta lai relaksetos un jutu ka vinas pa mani lozna un sez uz galvas. Iedomajoties es speju visu pat uzspridzinat vai radit viesuli un pat nogalinat.

0 0 atbildēt

es ar taa maku pazinat kontrolet sevi tajos bet pasu sapni izveidot nemaak

0 0 atbildēt

Liela daļa aprakstu par apzināto sapņošanu spokos ir aplama par šis ir labs , esmu pārsteigts. +

0 0 atbildēt

Tās nav muļķības. Cilvēki ir dažādi, tas, ka tev nesanāk, nenozīmē, ka citiem arī ne. Man bija tā, pirmo reizi izlasīju rakstu par apzināto sapņošanu, pabrīnījos, aizgāju gulēt, un vuolā, apzinātais sapnis pats no sevis. Vajag tikai trenēties.

0 0 atbildēt

Man nešķiet, ka sapņu kontrolēšana ir laba doma, no tā cilvēks parasti neko nemācās, tikai labāk prot manipulēt ar apkārtējo vidi un cilvēkiem. Cilvēkam ir jāmācās sapnī risināt zemapziņā sakrājušās problēmas, tajā momentā arī ir labi apzināties, ka tas ir sapnis un kontrolēt notiekošo. Piemēram, ja tev ar apnicīgu reguralitāti atkārtojas viens un tas pats sapnis, kurā tu no kaut kā bēdz, tu pat nezini, no kā, tevi tas nomoka un pamostoties tev ir nejauka sajūta. Sapnis liecina, ka tev ir neatrisinātas problēmas, no kuru risināšanas tu izvairies. Tādā gadījumā sapņu kontrolēšana tiešām var kalpot kā laba psihoterapija. Par cik sapnis atkārtojas, tad tev nav grūti saprast, ka tas ir sapnis, un apzinoties to, tu vari apzināti lauzt notikumu gaitu un stāties pretī savām bailēm, tu vari pagriezties pret vajātājiem un beidzot ieraudzīt problēmu, no kuras tu izvairies. Ja tu to būsi izdarījis sapnī, tad realitātē tas jau notiks daudz vieglāk. Ja mēs nepārtraukti mēģinām kontrolēt savus sapņus, tad mēs izslēdzam iespēju kādreiz mūžā redzēt kaut ko pravietisku, kādu daļiņu no nākotnes, ko palaikam mūsu zemapziņa mums piespēlē.

0 0 atbildēt

Well that wasn't that bad was it little fairy? emotion

0 0 atbildēt

Laika gaitā esmu atradusi to, kas man liekas visērtākā un visefektīvākā, rakstā nav minēta, bet nav nekas sarežģīts - katru vakaru iemiegot īpaša meditācija (aizņem dažas minūtes) + sapņu pierakstīšana + reality checki dienas garumā. :)

0 0 atbildēt

Tas viss ir ļoti atkarīgs no cilvēka, bet vēl vairāk no tā, cik ļoti šis cilvēks trenējas un strādā pie savas mākas visu kontrolēt un apzināties. Piemēram cilvēkam, kurš sapņus praktiski vispār neatceras būs diezgan ilgi jācenšas un cītīgi viss jādara, bet tādam, kuram apzinātā sapņošana sanāk pilnīgi bez piepūles nekas daudz nav jādara, tikai jāpiestrādā pie niansēm. Ar savu metodi apzināšanos sapņos sasniedzu bieži (ne tik bieži, cik pa īstam gribētos, bet tik un tā), bet ir arī vēlviena ļoti svarīga lieta - ir jāmāk ne tikai apzināties, bet gan arī noturēt sapni.

0 0 atbildēt
eviktorov.com
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Es bieži kad esmu gandrīz aizmigusi, vismaz man tā šķiet, es pēkšņi strauji pieceļos gultā sēdus, jo man ir tāda sajūta ka es krītu. Dažreiz es pati esmu mēģinājusi izraisīt to sajūtu un izdevās arī. Tad es neapzināti sapņoju apzinātu sapņi?
0 0 atbildēt

Emm es varu atslēgties no pasaules kustībā.Braucu ar riteni un tajā  pašā laikā sapņoju.Lai kontrolētu sapņus un iemācītos sapņot vaļā acī ir vienkārši jāsāk domāt.Ja man brauc pretī  mašīna es zibenīgi atslēdzos no fantāzijām un oieslēdzos reālajai pasaulei.Kad esmu garām atslābinos un turpinu sapņot.Šis veids irļoti grūts un to iemācīties ir grūti. Mīnuss diemžēl jo sapņot vaļā acīm ir labāk un vieglāk.

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »