local-stats-pixel fb-conv-api

Apzinātā sapņošana.84

1461 3

Nodarboties ar seksu ar skaistākajām Holivudas aktrisēm? Apceļot visu pasauli? Uzrīkot zombiju apokalipsi? Piepildīt savas kvēlākās fantāzijas? Atgriezties bērnībā? Vai arī vienkārši uzzināt atrisinājumu savam matemātikas mājasdarbam? Yep, tas viss, un ne tikai ir iespējams ar apzināto sapņošanu.

Reklāma
Reklāma
1461 3 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 84

0/2000

Tad jau sanāk, ka tu spamo savos sapņos... kruti emotion

2 0 atbildēt
Man izdevās kontrolēt sapni, būs jāpamēģina atkal.
1 0 atbildēt

Visi cilvēki katru nakti redz 3-7 sapņus. Nav tā, ka tu neredzi, patiesībā vienkārši neatceries. Kā to labot? Cītīgi pieraksti visu, ko atceries no sapņiem (pat ja tās ir tikai sīkas detaļas), ar laiku, ja kārtīgi pierakstīsi visu, šī sapņu atmiņa uzlabosies + būs lielāka iespēja iegūt apzināto sapni.

1 0 atbildēt
Man nesen un ir bijuši tādi emocionāli sapņi, ka ar maniem radiniekiem kaut kas notiek un es ļoti raudu un kad pamodos man spilvens un seja bija mitra no raudāšanas un tad vēl raudāju itkā tā būtu realitāte. Vai kādam tā arī ir bijis?! Un no miega paralīzes, ja godīgi man bail, vienreiz mēģināju un bija bailīgi, īsti nezinu, kas rādijās, bet labi, ka nebiju pilnībā paralizēta brrr... a un man ķip ir tā ja es krēslainā vai tumšā telpaa koncentrējos uz kādu priekšmetu man viss aptumšojās, bet jūtu ka acis valā, bet līdzko kāda doma iešaujas atkal viss kā parasti. Hah daudz sarakstīju bet gribēju padalīties ;))
1 0 atbildēt

Sapnos var sajust fiziskas sapes un just tas ari pamostoties! Sapnos iespejams ir pilnigi viss un jebkas tu vari but jebkas mainit veidolus un lidot peldet dejot but ka milzis uzburt dinozaurus un pukus un but sava berniba ir man vismilak ta ka dazkart negribas celties jo atceros ka esmu atpakal dzive un atkal jauna diena! Man nav jagul lai to visu daritu es varu sedet rakstit te spokos un apzinati domas darit ko citu vai cinities ar launo kas klup man virsu ik pa laikam! Tad nu iedomajies ej pa ielu un tev uzbruk un neviens to neredz bet tu redzi juti un dzirdi! Un tad nu tev ir jatelo ka esi normals cilveks un dari kas tev darams istaja dzive pluss cinies ar launajam raganam! Baigi viegli stradat!

1 0 atbildēt

Es sapnos redzu mirusos vislabak. Vini sarga manus sapnus un ja vajag pamodina. Es speju un tas aiznem loti ilgu apzinatu sapnosanu atgriezties taja pasa sapni vairakas reizes pec kartas. Jeb gulet pusmoda kad tu apzinies ka guli un dzirdi visu sev apkart un vel ari doma un sapno bet sapni nav isteniba ta ir raganu valstiba jeb neredzama pasaule!

1 0 atbildēt

Par 4.(bildes dati)  Es skaidri un gaiši atceros, ka savā 1. apzinātajā sapnī es skrēju un mēģināju iestāstīt māsīcām, ka viņas nav īstas emotion

1 0 atbildēt

Jo vairkāk man ir šie apzinātie sapņi, jo ar katru reizi es ātrāk zaudēju šo apziņu, un sapnis iet pats no sevis.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Es bieži kad esmu gandrīz aizmigusi, vismaz man tā šķiet, es pēkšņi strauji pieceļos gultā sēdus, jo man ir tāda sajūta ka es krītu. Dažreiz es pati esmu mēģinājusi izraisīt to sajūtu un izdevās arī. Tad es neapzināti sapņoju apzinātu sapņi?
0 0 atbildēt
Šitas ir cipa kā filmā "Inception"?
0 0 atbildēt
eviktorov.com
0 0 atbildēt

Tas viss ir ļoti atkarīgs no cilvēka, bet vēl vairāk no tā, cik ļoti šis cilvēks trenējas un strādā pie savas mākas visu kontrolēt un apzināties. Piemēram cilvēkam, kurš sapņus praktiski vispār neatceras būs diezgan ilgi jācenšas un cītīgi viss jādara, bet tādam, kuram apzinātā sapņošana sanāk pilnīgi bez piepūles nekas daudz nav jādara, tikai jāpiestrādā pie niansēm. Ar savu metodi apzināšanos sapņos sasniedzu bieži (ne tik bieži, cik pa īstam gribētos, bet tik un tā), bet ir arī vēlviena ļoti svarīga lieta - ir jāmāk ne tikai apzināties, bet gan arī noturēt sapni.

0 0 atbildēt

Laika gaitā esmu atradusi to, kas man liekas visērtākā un visefektīvākā, rakstā nav minēta, bet nav nekas sarežģīts - katru vakaru iemiegot īpaša meditācija (aizņem dažas minūtes) + sapņu pierakstīšana + reality checki dienas garumā. :)

0 0 atbildēt

Well that wasn't that bad was it little fairy? emotion

0 0 atbildēt

Gribētos pamēģināt, bet esmu pārāk slinks. Cik žēl . :c

1 1 atbildēt

Šonakt sapnī bija ieradies Sātans.

1 1 atbildēt

Vai ir kādas nevēlamas blakusparādības, piemēram, nespēja nākamajā dienā koncentrēties, nogurums utt.? Vai tad mūsu smadzenēm naktī nav jāatpūšas?

0 0 atbildēt

Man Ir tā bijis kad sapnī saproti kad sapņo un ja gribi piecelies. 

0 0 atbildēt
444 avatars444

Es ari esmu Lucid dalibnieks jau kadu laiku! 

Zinu tikai to ka katram ir savas atslegas uz apzinato sapnu durvim..jo katram ta psihe savadaka..emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »