local-stats-pixel fb-conv-api

Tetovējums (1)6

262 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Man patīk. Kaut kas jauns no tevis!
5 0 atbildēt
ja jau Metallica krekls, tad mūziku klāt varēja citu... Radās sajūta, ka tu patiešām esi tur bijusi un visu izdzīvojusi. Super.
4 0 atbildēt

Man ir niķis rakstīt garus, izsmeļošus komentārus, tādēļ, ja gribi īso versiju, lūk: kopumā patika, bet ir vietas, kur jāpiestrādā.

Un te garā versija:

Ir vietas, kur pieklibo stils. Te ieteikums- iesaku izvairīties no viensaknes vārdu atkārtošanas viena teikuma ietvaros. Kaut kur tekstā pavīdēja "Krāsainās krāsas", ko varētu izlabot uz "Spilgtās krāsas", piemēram.

Kā arī neveikls likās teikums, kurā tu saki, ka labi vien ir, ka galveno varoni atlaida, jo viņai jau pietika naudas uzsākt jaunu dzīvi. Šeit, lai būtu lielāks ticamības moments, iesaku šo informāciju pieminēt pāris teikumus ātrāk. Piemēram, visu ainu var sākt šādi: "Dienā, kad es aptvēru, ka man beidzot pietiek naudas, lai uzsāktu jaunu dzīvi (te turpinājums par tusni un kēksiņu sejā).

Citādi- rakstīt tu noteikti proti, stils ir pietiekami labs un sižets intriģējošs. Ceru, ka nākamās daļas paskaidro vairāk par to, kāpēc galvenā varone gribēja mainīt savu dzīvi un kļūt par Eliju.

3 0 atbildēt
Paldies! Es centos.
1 0 atbildēt