local-stats-pixel fb-conv-api

Tetovējums (2)14

Es ar atplestām rokām gaidu ieteikumus, iebildumus, komentārus no jums, jo šo nevēlos pārveidot tikai par klasisko love story, drīzāk gan stāstu, kas izstāsta ko vairāk par to, kā Jančuks iemīlējis Anniņu. Šim stāstam arī esmu vairāk pievērsusies arī rūpīgākam aprakstam un valodas izvēlei. Ceru, ka jums patīk.

Paldies par uzmanību, K.

Iepriekš: Tetovējums (1)

332 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Nav vērts rakstīt "bizness-woman", ja ir latviskais savienojums biznesa sieviete, kas nozīmē tieši to pašu un kas tiek izmantots. Citvalodu vārdu savienojumus vajadzētu izmantot tikai tādos gadījumos, ja latviski tiešām nevar atrast aizvietotāju, vai arī tā ir tiešā runa un attiecīgais varonis kādu noteiktu iemeslu dēļ tā saka. Un man šķita nedaudz lieki divdesmit rindiņu garumā aprakstīt izskatu sievietei, kas stāstā parādās uz dažām minūtēm. Tomēr nodaļa kopumā ir ļoti laba, man patīk šis stāsts. emotion Un es ar nepacietību gaidu viņas jaunā izskata aprakstu, jo man ir sajūta, ka tss būs kaut kas īpašs. ;D
6 0 atbildēt

Man patiktu ja mīlestība būtu tikai fons. Ja īstais stāsts būtu par ko citu.

5 0 atbildēt
Mazāk telpu aprakstu lūdzu. Tos izlaidu tāpat, jo par daudz un pazuda interese.
4 1 atbildēt
Kur tetovejumi? emotion
0 0 atbildēt
Man ļoti patīk! Tikai īsti neredzu saistību ar pirmo nodaļu (Tetovējums) , un šo. Nezinu, ko īsti tev aizrādīt- pašai ļoti patīk, kā tu raksti, un neuzskatu sevi par tādu rakstnieci, kas spētu tev kaut ko aizrādītemotion.
0 0 atbildēt
Nebūs.
0 0 atbildēt
Tas stāsts ir galīgi garām. Es pati to sabojāju un nevēlos turpināt. Vismaz pagaidām kādu brīdi noteikti nebūs.
0 0 atbildēt