local-stats-pixel fb-conv-api

Spēle 40

46 0

Pirmā nodaļa http://spoki.tvnet.lv/literatura/Spele/650829

Iepriekšējā nodaļa http://spoki.tvnet.lv/literatura/Spele-3/650946

1.spēles diena.

Artūrs pamodās savās mājās, gultā. Viņš paskatījās pulkstenī un jau bija astoņi no rīta. Viņš ātri pārģērbās, uzkoda sviestmaizi un paķēris somu izskrēja ārā no mājas un devās uz skolu. Viņš domāja ka visa vakardiena ir viens liels murgs kuru viņš nosapņoja. Bet šī doma sabruka ieraugot Endrjū pie skolas. Artūrs piegāja klāt un teica: „Sveiks!” Endrjū ātri viņam aiztaisīja muti un piekodināja: „Nerunā ar mani citu cilvēku klātbūtnē. Es vakar aizmirsu pateikt, ka tu esi vienīgais kas mani var redzēt un dzirdēt. Tāpēc nevajag liekas problēmas.” Artūrs pamāja ar galvu un devās skolā iekšā, Endrjū sekoja viņam no aizmugures. Ienākot skolā pie Artūra piegāja viņa klasesbiedrs Ričs, kas bieži viņu apcēla un atņēma naudu. Viņš sāka runāt par viņa tēva vakardienas kauna notikumu. Artūrs uzreiz saprata ka tēvs atkal apkaunojis viņu un šodien visa klase apsmies Artūra par tēvu. Viņš valdīja dusmas un vieglām pagrūda viņu malām lai ieietu klasē. Endrjū diezgan viltīgi skatījās uz Riču. Un piegāja pie Artūra. Endrjū smīnot noteica: „ Artūr gribi dzirdēt savu pirmo uzdevumu?” Artūrs neuzkrītoši pamāja ar galvu lai citi klasesbiedri nepamana. Endrjū turpināja: „ To zēnu kas tevi tikko apcēla aizved šovakar viņu uz veco parku.” Artūrs aizsegdams sev muti klusītēm čukstēja: „ Un kas būs jādara?” Endrjū sacīja: „ Vienkārši aizved, tev pat blakus viņam nevajag būt. Ja vēlies vari viņu vienkārši uz turieni aizmānīt!” Artūrs pamāja ar galvu, bet bija neizpratnē kāpēc Endrjū būtu vajadzīgs Ričs? Diena pagāja normāli, bet Artūrs tikai jau dienas beigās atcerējās ka vajag aizmānīt Riču. Viņš uzrakstīja uz lapiņas:

Sveiks.

Atnāc šovakar uz veco parku. Es vēlos pabūt kopā ar tevi divi vien! Es gribu lai starp mums kaut kas būtu!

Katrīna.

Katrīna bija klases smukākā meitene tāpēc Ričam noteikti vajadzētu uzķerties. Artūrs iemeta lapiņu Riča somā. Endrjū ar viltīgi piemīlīgu smaidiņu skatījās ko dara Artūrs. Arturs domādams ka visi 7 uzdevumi būs tīrais nieks nopriecājās. Un laimīgs gāja uz mājām, bet pie krustojuma kas veda uz veco parku Endrjū apstājās un sacīja: „ Tiksimies vēlāk man tagad ir jāizdara svarīgas lietas.” Artūrs pamāja ar roku un devās uz mājām. Bet galvā bija tikai viena doma ko gan Endrjū vajag no Riča? Artūrs atnākot uz mājām izdarīja to ko parasti. Pēc tam kā izpildījis mājas darbus viņš devās gulēt. Artūrs pamodās un bija diezgan agrs, galvā bija tikai viena doma kas viņu nelika mierā . Ko gan Endrjū vajag no Riča?

Apģērbies un apēdis vakariņu pārpalikumus viņš devās uz skolu. Pa ceļam viņš sastapa Endrjū kurš izskatījās tik laimīgs ka pat nav aprakstāms. Artūrs pajautāja: „ Ko tev vajadzēja no Riča?” Endrjū mierīga balsī atbildēja: „ Drīzumā uzzināsi!” Artūrs nesaprata viņa teikumu bet pārjautāt kā tas bija domāts jau ar nevarēja jo apkārt bija daudz cilvēku. Ieejot skolā un klasē viņš redzēja visus klasesbiedrus izņemot Riču. Viņš apsēdās solā un paskatījās uz Endrjū. Endrjū smīnēja un bija ļoti laimīgs. Artūrs bija neizpratnē līdz dzirdēja ka trīs klases puiši kuri bija Riča draugi klusītēm runāja par Riču. Dzirdējāt ka Riču šodien no rīta atrada nogalinātu vecajā parkā. Artūrs dzirdot šos vārdus bija šokā un vēl milzīgākā neizpratnē. Viņš paskatījās uz Endrjū un………

46 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000