local-stats-pixel fb-conv-api

Spēle1

60 0

Domāju vajag kaut ko uzrakstīt. Saku uzreiz šis nav love story, bet gan šausmu, dramatisks un fantastiks stāsts. Ja būs vairāk par 20+ tad turpināšu rakstīt.Atvainojos ja ir kādas gramatiskas kļūdas emotion

Spēle.

Artūrs bija 17 gadus vecs puisis. Kas dzīvoja mazā ciematā.Kā jau katrā ciematā ir baumotāji un klačotāji un tāpēc katrs ciemata iedzīvotājs zināja jaunākās baumas vai notikumus. Bet Artūrs bija gudrs un pieklājīgs. Tomēr skolā viņu izsmēja un sita, tāpēc ka viņa tēvs bija dzērājs un visiem zināms izsmiekla objekts. Māte aizgāja kad viņam bija 6 gadi pie cita bagāta vīra. Artūrs vardarbību pacieš jau no 5.klases. Viņš ir mēģinājis teikt citiem par vardarbību skolā, bet visu laiku velti, jo nav ne viena acu liecinieka un laikaim jau domā ka traumas ir no tēva kas visu laiku dzer.

Bija pirmdiena smagā nedēļas diena. Artūru jau paspēja izvārtīt pa dubļiem un atņemt kabatas naudu, kura nozīmēja viņam visu, jo viņam par to naudu vajadzēja pirkt ēdienu lai paēstu. Tēvs nemaz nepelnīja tikai iekrita parādos kas radīja milzīgākas problēmas. Tā nu viņš gāja mājas bēdīgs, jo saprata ka šodien neko paēst nesanāks. Bet par laimi vecais un jaukais kaimiņu vīriņš piedāvāja viņam darbiņu par kuru viņš samaksāšot. Artūrs ātri piekrita pat nedomādams. Viņš pļāva zāli kura bija diezgan aizaugusi un ne jau ar zāles pļāvēju bet ar izkapti, bet lai nopelnītu kaut pāris santīmus viņš bija gatavs darīt jebkādus darbus. Tā nu viņš pabeidzis darbu un saņēmis naudu pat ja nedaudz, bet šodienai pietiks lai kārtīgi paēstu. Atnāca mājās jau no veikala ar kaut ko ēdamu, viņš pamanīja pie durvīm aploksni. Pirmais kas ienāca prātā ka tas ir rēķins kurš jau bija diezgan labi piekrājies, bet naudas jau nav lai apmaksātu. Tomēr tas nebija rēķins. Viņš atvēra aploksni, tajā bija papīra lapa, bet ne parasta. Viņa bija jau nedaudz saburzīta un lapa bija smilšu krāsā teksts bija uzrakstīt ar tumši sarkanu tinti, lai gan izskatījās pēc asinīm. Uz lapas bija rakstīts: Spēles Noteikumi!

60 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Mani jau ieinteresēja.emotion

2 0 atbildēt