local-stats-pixel fb-conv-api

Sema. 35. daļa.9

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Sema-34-dala/733454

Pēc pāris stundām Sema pamodās no tā ka viņai ir ļoti karsti, pavērusi acis viņa pamanīja ka telpa jau ir gaiša, pulkstenis uz naktsgaldiņa rādīja mazliet vairāk par pusseptiņiem. Viņa mēģināja novilkt segu, bet atskārta, ka nevar, jo segai pa virsu Ralfs bija uzlicis roku apskaujot viņu.

Cik vien uzmanīgi var, viņa pacēla un nostūma viņa roku un atmeta segu. Ķermenim uzvēdīja patīkams vēsums. Pagriezusies uz muguras viņa jau laidās miegā, kad sajuta ka Ralfa roka atkal uzgulst viņai. Pirksti lēni slīdēja pār vēderu, tad gar sānu un aizslīdēja zem rokas uz muguru, tur, viegli uzspiedis uz lāpstiņas, Ralfs pacēla un pavēla Semu pie sevis. Nākamajā momentā Sema attapās ar seju pāris centimetrus no Ralfa krūtīm.

Ralfa roka, kas Semu bija pievilkusi viņam klāt, tagad glāstīja viņas muguru, Sema pacēla galvu, lai redzētu Ralfa seju, acis bija aizvērtas un nekas sejas izteiksmē neliecināja par to ka viņš būtu nomodā.

Būtībā tam arī nebija nozīmes.Semai patika tas, kā viņa atrodas viņa apskāvienā un nolaidusi galvu viņa piespieda seju viņa krūtīm. Tās bija siltas, āda bija maiga, zem tās jautās spēcīgi muskuļi. Ievilkusi nāsīs gaisu viņa apskurba un patīkamās sajūtas, kuru jau bija paguvusi aizmirst. Pavadot pēdējo pusgadu šajā gultā vienai nebija mokoši, bet ļoti vientuļi.

Ja pirmo laiku viņa skuma pēc Kristera, tad pēdējā laikā viņa vienkārši negribēja tajā būt viena. Un tagad viņas vēlme bija piepildījusies.

Ralfa glāsti, siltums un ādas smarža Semu nomierināja un ieaijāja miegā, vēl pēc maza brītiņa viņa jau saldi gulēja, pieglaudusi Ralfa krūtīm seju.

Sajutis, ka Sema ir aizmigusi, Ralfs viņu pievilka vēl tuvāk sev klāt un noskūpstīja viņas pakausi.

Viņam šī meitene bija iepatikusies jau pēc viņu pirmās sarunas, viņa aizspriedumi par to, ka viņa gluži nebūtu labākais pretendents ''Sapņa" jaunā fotogrāfa amatam bija izrādījušies nepamatoti un labi ka tā. Jo viņš jau gandrīz izjuta savādu pievilkšanos pret Semu. Ja no sākuma viņs bija nolēmis pret šo vilkmi cīnīties uzvedoties ka pilnīgs kretīns, tad pēc sarunas ar Semu viņš savu nodomu nolēma izmainīt.

Un jo vairāk laika viņš pavadīja kopā ar viņu, jo vairāk viņa viņam iepatikās. Viņa bija jauka, mīļa, neviltota un sasodīti kārdinoša. Tas Kristers bija īsts idiots, ka aizgāja pie citas. Var jau būt, ka Ralfs kļūdījās viņas novērtējumā un varbūt Semas raksturā bija kādi zemūdens akmeņi, bet diez vai tie varētu būt trakāki kā citām sievietēm, galu galā, Ralfam vēl bija vecākā māsa, un aiz muguras pāris nopietnas attiecības, nebija jau nu gluži tā, ka viņš nezinātu ko sagaidīt no sievietes viņas sliktākajās garastāvokļa dienās.

Sema pa miegam kaut ko klusi nomurmināja un cieši piespiedās viņam. Ralfam šī pieglaušanās bija vienlaikus patīkama, vienlaikus mokoša. Ko gan viņa domāja, kad uzvilka mugurā šo sasodīto sarkano lupatiņu? Pirmīt, kad viņš bija pamodies, Sema gulēja uz vēdera, bet sarkanais naktskrekls bija uzrāvies līdz viduklim, atklājot Ralfa skatam viņas sēžamvietu. Paldies Deivam, viņai mugurā vismaz bija biksītes.Lai novērstu sevi no visādām domām, viņš bija norāvis naktskrekla malu uz leju un uzsedzis viņai segu. Un pat tas neglāba viņu no domām par to, ka viņš labprātāk būtu nevis apsedzis Semas miesu, bet novilcis visu, kas tai vēl bija virsū.

Pāris reizis dziļi ievilcis elpu, viņš paskatījās lejup uz Semu, kas, pieglaudusi seju viņa krūtīm, mierīgi gulēja. Viņa izskatījās enģeliski mierīga, kamēr Ralfa galvā šaudījās ne visai šķīstas domas.

Klusi pie sevis izteicis pats sev līdzjūtību, viņs iesmējas un noskūpstījis viņas pakausi nolēma vēl mazliet pagulēt, kā nekā gaidāma smaga darba diena.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Sema-36-dala/733594

170 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Domāju, vēlākais līdz 23.00 būs vēl viena daļa. 

Tagad man biku jāpievēršas mājai, bērnam un citiem svarīgiem ārpusspoku darbiem. emotion

1 0 atbildēt

nākamo daļu

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt