local-stats-pixel fb-conv-api

Possessive |19|4

231 0

Possessive |18|

Possessive |20|

***

Visu nakti es neaizvēru ne aci, es pavadīju guļot uz Konora krūtīm ļaujot viņam atpūsties. No rīta viņš pamodās un palīdzēja man sataisītes uz mājām, pie reizes pasniedzot man manu telefonu.

- Tev kaut kāds Kalebs nebeidz rakstīt, es būtu ļoti pateicīgs, ja tu ar viņu vairs nerunātu.- Konors noteica saliekot manas liekās drēbes somā.

Mazliet šokēti es uz viņu palūkojos es izrāvu savu telefonu viņam no rokas un sāku lūkoties cauri savām īsziņām

' Eleanor, ir jau pagājušas trīs stundas tev jau sen bij jāuzraksta man !'

' Kur tu esi ? Pulkstens jau ir astoņi vakarā- ATBILDI'

'Tas jau vairs nav smieklīgi, ir jau pusnkatij pāri, tev viss labi ?'

' Eleanor Amēlij Soundersa, atbildi velns parāvis ! Tev viss labi ? Atbildi uz maniem zvaniem !'

Kalebs tiešām ir satriecošs draugs, kurš neliksies mierā kamēr nezinās, ka ar tevi viss ir labi. To pierāda visas viņa ziņas.

- Ja tu smaidi uz viņa īsziņām, beidz kamēr es tavu telefonu neesmu tev atņēmis. - Konors norūca, iedodot man netīru skatienu.

- Kalebs ir mans labākais draugs ! Es nebeigšu ar viņu runāt tikai tāpēc, ka tu tā gribi. Man ir pašai sava galva uz pleciem. - es tik pat rupji atbildēju un pievērsos atpakaļ savam telefona,

'Piedod pa ceļam no tavis man sākās panikas lēkme un man nebija mana inhalātora, nacās braukt uz slimnīcu. Viss tagad ir labi. Tiksimes rīt skolā ! xx'

- Puisis un meitene nekādīgi nevar būt vienkārši draugi, Eleanot un tu to skaidri un gaiši zini ! - viņš turpināja mani apstrīdēt

- Nu tad uzmini nu ? Mēs neesam vienkārši draugi, mēs esam labākie draugi. Ja vēl jo projām nepielec, lasi no manām lūpām: mēs esam labākie draugi !

Konors paķēra mani aiz rokas, nevīžīgi paraujot sev tuvāk.

- Un tu lasi pēc manām, lai kādi draugi jūs nebūtu... jūs nevarat būt draugi. Tu esi mana. - viņš čukstēja man sejā

Ar abām rokām atspiežoties pret viņa krūtīm, es Konoru atgrūdu. Viņam, laikam nepatika manas darbības, jo viņa seja liesmoja dusmās.

- Paskaties uz tevi un mani... mēs esam vienkārši draugi un tas strādā. Neizdomā tizlus pekstiņus, ka meitene un zēns nevar būt tikai draugi. - es teicu norādot uz viņu un mani.

Konors pienāca man klāt un satvēra mani aiz kājām, liekot tām apvīties ap viņa vidukli. Viņš piespieda mani pie baltās palātas sienas ar lielu smīkņu uz lūpām.

- Princess, ja tu domā, ka mēs esam draugi vai vispār kaut kas tuvu tam. Tu rūgti maldies, es tevi gribu pārāk stirpi, lai būtu tavs draugs!

231 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Aaaaaa mīlu tavu stāstu. Ceru šodien sagaidīt vismaz divas daļas! emotion
3 0 atbildēt
Holy s**t....dievīga daļa, gaidu nākamo.
2 0 atbildēt

emotionemotion  

2 0 atbildēt
Šī daļa is super duper feina emotion
0 0 atbildēt