local-stats-pixel fb-conv-api

Pēdējais pārpratums5

Haimanvozara

Ievads


Haimanvozara bija vissavādākā no Piena ceļa planetārajām sistēmām, pirms kvantu pārmijas uz Haimanvozaru traucās visi pārdabisko parādību pētītāji un mistiķi. Haimanvozara bija pati savādākā pēc sava izkārtojuma planetārā sistēma, ja to vispār varēja dēvēt par planetāro sistēmu. Haimanvozarā bija tikai viena planēta, kura atradās starp divām zvaigznēm. Planētas pārvirtošanās Haimanvozarā bija neregulāra, jo to raksturoja abu Haimanvozaras zvaigžņu pārvietošanās vienai attiecībā pret otru un planēta bija, kā trešais Haimanvozaras sistēmas elements, kas drīzāk tika grūstīts no vienas zvaigznes uz otru vai Haimanvozaras vienīgās planētas pārvietošanos telpā raksturoja gravitācijas iztrūkums starp abām zvaigznēm, kuru tā ieņēma. Par planētu starp abām Haimanvozaras zvaigznēm galaktikas pētnieki uzzināja nejauši vai šo planētu sāka apgūt apkalpe no zvaigžņu transporta, kuram radās defekti un kurš draudēja savu pastāvēšanu beigt kādā no Haimanvozaras planetārās sistēmas zvaigznēm. Pirms tam galaktikas pētnieki nebija centušies reģistrēt planētu tik neparastā vietā, bet kad zvaigžņu transporta apkalpe konstatēja planētu, tik neparastāv vietā, tad tūdaļ saprata, ka tas ir viņu glābiņš un kopš tās dienas viņi uzssāka Haimanvozaras apdzīvošanu un visi, kuri atradās defektīvajā transporta līdzeklī apņēmās vairāk nekad neatstāt šo planētu. Tā pat arī viesiem ieceļotājiem, kuri vēlējās kaut vai reizi apciemot Haimanvozaras planētu bija jāpaliek tur uz visiem laikiem vai tādu nosacījumu izvirzīja Haimanvozaras civilizācijas pārstāvji. Ja kāds vēlējās izkāpt uz Haimanvozaras planētas viņam tur bija arī jāpavada viss savs atlikušais mūžs. Haimanvozaras civilizācijas priekšteči bija izvēlējušies visai savādu veidu, kā aprakstīt planetāro sistēmu tās nosaukumā vai pats nosaukums arī atspoguļoja zvaigžņu vai planetārās sistēmas elementu kārtību telpā. Haima bija viena no zvaigznēm, kura tika izvēlēta kā spožākā, pa vidu atradās planēta Manvoza un kā atlikusī bija masīvakā zvaigzne Zara. Pats palanetārās, zvaigžņu sistēmas nosaukums arī bija visu trīs elementu apvienojums vienā vārdā Haimanvozara. Apstākļ uz Manvozas bija īpāši savādi, Manvozai nebija citām planētām raksturīgās orbītas ap zvaigzni un zvaigžnu atrašanās attālums no Manvozas arī noteica gavitācijas lauka izmaiņas uz planētas, līdzīgi, kā Mēness rada paisumu un bēgumu okeānos.

Saturs:
Prologs
sūtība
tālziņācija
patoss
skolas
domstarpības
neskaidrības
plāns
vienošanās
brīvprātīgais
pirmais
iekārtošanās
eksperiments
drudzis
iespēja
neprāts
restrukturizācija
-

lasi, vērtē, komentē emotion

4 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Nesapratu,ka  gavitacijas lauks vareja mainities,ja Manvoza tirinajas kaut kur pa vidu starpHaimu un Zaru... ? 

3 0 atbildēt

Ta ari sapratu un tapec jautaju,kadas var but izmainjas,,vieta kura gravitacijas lauks ir visneizteiktakais,, ?Un vel kas,vai,ja jau salidzinaji ar Menesi,uz Manvozas bija viena puse vienmer paisums(uz masivako Zaru)un otra begums,jeb udens visu vilnjojas(shljakstijas)starp abam zvaigznem...? Tad neapskauzu vinju jurniekus...

3 0 atbildēt

Tikko ieprieksheja komentara tu raksti - ,,Manvoza ienjema vietu starp Haimu un Zaru taja vieta ,lai balansetu vieta  kura gravitacijas lauks bija visneizteiktakais abu zvaigznju gravitacijas laukiem parklajoties ,, ... tagad tu saki ka ,,gravitacijas ietekme nepartraukti mainas uz Manvozas ,,... Tad ka bus pareizi ? Varbut pats nemaz isti neparzini temu ,par ko raksti ? 

1 0 atbildēt