local-stats-pixel fb-conv-api

Pēdējais pārpratums18

Olgrau

astotā diena

Olgrau planetārajā sistēmā bija astoņu dienu skaits nedēļā, kas bija vairāk kā visās pārējās galaktikas planetārajās sistēmās. Daudzi šo jaunieviesumu uzskatīja par Olgrau civilizācijas panākumu atslēgu. Bija arī citas civilizācijas, kuras centās ieviest jaunu dienu sadalījumu gadā, taču viņu centieni nevainagojās panākumiem, jo cilvēku prāti tur bija stagnējuši un nespēja pieņemt jaunu dienu skaitu nedēļā. Nedēļā Olgrau civilizācija strādāja septiņas dienas un vienu veltīja atpūtai, bet pēc kvantu pārmijas viss bija sagājis šķērsām, jo nebija vairāk pieeja informācijai no citām civilizācijām, ar kurām salīdzināt paveikto un uz kā fona būt pārākiem par citiem.
Olgrau civilizācija tika uzskatīta par pašu pašaizliedzīgāko no visām civilizācijām, jo tur cilvēki laiku veltīja vien darbam un tehnoloģiskajiem sasniegumiem, savas personiskās vajadzības atstājot kā pēdējo, kam pievērst uzmanību.
Šāda Orgrau civilizācijas pieeja dzīvei radīja neizmērojami lielu plaisu cilvēkos starp vīrišķo un sievišķo dzimumu, tāpēc pēc lielās kvantu pārmijas uz Dzola radiklaizējās divas Orgrau civilizācijas grupas, kuras vairs nespēja viena otru saprast un pieņamt otras grupas pārstāvjus. Starp vīrišķo un sievišķo grupu uz Dzola radās dzīves pieejas konflikts, jo tika uzskatīts, ka vīrietim ir jātur savas zināšanas un sasniegumi savā pārvaldijumā, ar tiem nedaloties, savukārt sievišķā grupa uzskatīja, ka zināšanas ir pēc iespējas ātrāk jānodod, lai to aktualitāte neizbalētu.
Pēc kvantu pārmijas no dienas uz dienu sieviešu kārtas pārstāves attālinājās no vīriešu kārtas pārstāvjiem. Vīriešu kārtas pārstāvji atsacijās pieņemt zināšanas un tehnoloģijas, kuras izstrādāja sieviešu kārtas pārstāves uz Dzola. Drīz vien konflikts pārņēma visu Olgrau planetāro sistēmu un konflikts starp vīrišķo un sievišķo tika pasludināts par neatrisināmu. Olgrau civilizācijas pārstāves sevi sāka dēvēt par Femām, bet parstāvji par Altiem, jo negribēja piekāpties izmaiņām, kuras strauji pārņēma otras grupas pārstāvjus vai pārstāves. Lai konflikts nepadziļinātos, Femas izvirzija pašu straujāko un vērīgāko no sava loka, savukārt Alti izvirzija pašu noturīgāko un pieredzes bagātāko no saviem pārstāvjiem.

Saturs:
Prologs
Olgrau

lasi, vērtē, komentē emotion

8 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Attureshos no komentariem ,ka neka iedzimta pieklajiba... emotion 

2 0 atbildēt

pat vairak 100,oo1 emotion 

2 0 atbildēt

lielisks raksts. emotion

2 0 atbildēt