local-stats-pixel fb-conv-api

Pēdējais pārpratums18

15 0

Olgrau

Ievads

Olgrau bija planetārā sistēma, kura tika izraudzīta, kā atbalsta punkts tālākajā Piena ceļa deltas pleca atzarā, lai atbilstošam laikam pienākot, varētu to izmantot, kā gravitācijas pāreju zondes pārnešanai uz Andromēdas miglāju, kuru pēc tam varētu izmantot gravitācijas viļņu aprēķinam, lai kosmiskās zondes nosūtītu uz citām galaktikām. Šādas zondes ļautu sinhronizēt, pašu galaktikas esošās masas apjomu ar blakus galaktiku esošo masu apjomiem. No galaktikas zvaigznēm izstaroto gaismu caur zondi būtu iespēja apkopot un izmantot informācijas pārraidei. Taču sākumā bija nepieciešams aprēķināt galaktikas centra, iespējami mazāko, zondes trajektoriju, kurā zonde varētu noturēties gravitācijas neizjaukta. Kvantu pārmija masas vērtību tika padarījusi neskaidru un nevienam nebija skaidrs vai kvantu pārmija ir lokāla Piena ceļa anomālija vai arī kvantu pārmijas ietekme bija skārusi tālākos izplatījuma nostūrus.
Par cik Olgrau planetārajai sistēmai pirms kvantu pārmijas bija uzstādīts kļūt par zondes nosūtīšanas vietu uz Andromēdas miglāju, tad visi vērtīgākie resursi un vadošākās tehnoloģijas tika koncentrētas tieši te. Spožākie prāti un veiklākie kosmonauti centās pārvietoties uz Olgrau, lai būtu pirmie, kuri varētu gatavoties pārejai uz citām galaktikām, tur izveidojot savus centurs, kas tiem ļautu vēlāk apgūt galaktiku un tur praktizēt savus sapņus par galaktikas pārvaldīšanu.
Olgrau bija zvaigznes nosaukums, kuru zināja visi un ap to rotējošo planētu nosaukumi arī tika iekļauti visas galaktikas apgūstamajā vielā, tapēc reti kurš pieaugušais nebija dzirdējis kādu stāstu vai sasniegumu, kuru Olgrau civilizācija nebūtu paveikusi. Olgrau centrs atradās uz ceturtās planētas pēc kārtas no pašas Olgrau zvaigznes, kuras nosaukums bija Dzola, ap Dzola rotēja divi Dzola pavadoņi, kuri Dzola debesis rotāja ar atspīdēto gaismu no Olgrau. Dzola pavadoņiem bija izvēlēti jo īpaši skanīgi vārdi, kuri bija visas Olgrau civilizācijas dziesmu vārdos. Tuvākā Dzola pavadoņa vārds bija Klompardzai, savukārt tālākā un smagākā Dzola pavadoņa vārds bija Eikamū. Pavadoņu ietekme uz Dzola virsmu bija īpaši pētīta, jo pavadoņu gravitācijai summējoties, kad tie bija viens aiz otra uz planētas virsmas veidojās jo īpaši spēcīgas gravitacionālās anomālijas, kuras pat spēja ietkemēt paša Dzola orbītas trajektoriju ap Olgrau.

Saturs:
Prologs
astotā diena
šķelšanās
perēkļi
Klompordzai
tirdzniecība
krīze
pŗdējā cerība
represijas
stagnācija
ierobežojumi
prognoze
ultimāts
politika
aizdomas
mobilizācija
pārsteigums
Pēcvārds

lasi, vērtē, komentē emotion

15 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Murgus nelasu ,nav ko laiku teret... ari sacerot.

1 0 atbildēt

 emotion Protams.

1 0 atbildēt
Lasot tavus rakstus, domāju, kas tu esi- slēpts ģēnijs vai vienkārši mazliet dīvains. emotion
1 1 atbildēt