local-stats-pixel fb-conv-api

Iekritusī. (6)0

60 0

Visas daļas - http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iekritusi-1/675473

--------

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iekritusi-5/675525

Tajā naktī sapņoju skaistu sapni. Es un Maiks esam apprecējušies un mums ir 3 bērni – dvīņu meitiņas un puisītis. Viņi visi līdzinās Maikam, visi ir apburoši skaisti un mēs visi esam ļoti laimīgi. Un tad atskanēja modinātājs. Par brīnumu es piecēlos laicīgi. Lēnām un nekur nesteidzoties aizgāju uz dušu, sakrāsojos un sataisīju matus, ieliku lēcas. Tad gāju meklēt, ko vilkt mugurā. Mani vienīgie džinsi bija izmazgāti un es atradu melnus legingus. Tad sameklēju kaut kādu lielu kreklu un uzvilku kedas. Kad paskatījos spogulī redzēju, ka es izskatos patiešām labi. Vai tam bija sakars ar sapni vai ar domām par Maiku? Paņēmu somu un devos uz virtuvi. Tētis kā vienmēr, atkal augšā bija pirmais un taisīja brokastis. Par laimi man šoreiz nebija jāsteidzas un es varēju mierīgi paēst brokastis.

K – Labrīt, tēti

T – O, labrīt, Kate. Šodien izskatās, ka es laicīgi piecēlusies

K – Jā, pati par to nobrīnījos.

Tētis iesmējās.

K – Kur tad Mika?

T – Viņa vēl guļ. Vakar vakarā nevarēja aizmigt.

Es paskatījos uz virtuves durvīm. Tur stāvēja Mika

K – Labrīt, Mika! Mēs tikko par tevi runājām.

M – Čau, mās. Jā, dzirdēju

K – Kā gulēji?

M – Labi. Un tu?

K – Tāpat.

M – Tēti, kas būs brokastīs?

Viņa berzēja savas acis un vēl žāvājās.

T – Cepta ola ar šķiņķi

K – Izklausās labi

Marika apsēdās man blakus, es viņai iedevu rīta buču. Viņa paskatījās uz mani un viegli pasmaidīja. Tad tētis atnesa olas.

T – Labu apetīti

M, K – Paldies!

Abas reizē noteicām. Šis rīts ir patiešām izdevies līdz šim.

Kad biju paēdusi, domāju iet pretī Ksenijai. Iedevu atvadu buču tētim, samīļoju Mariku un gāju. Kad izgāju no mājas, man tieši pretī stāvēja Ksenija, kura it kā tikko grasījās klauvēt pie durvīm.

K – Labrīt

Es pasmaidīju

Ks – O,labrīt. Šorīt laicīgi piecelies? Super.

K – Jap. Nu, ejam uz skolu?

Ks – Ieskrienam pa ceļam veikalā? Man vajag nopirkt sieviešu lietas… Šodien sākās…

K – Labs ir.

Pa ceļam uz veikalu parunājāmies par Maiku. Kad pietuvojāmies veikalam, mums sāka uzbāzties kāds dzērājs, kuram atkal vajadzēja naudu. Mēs centāmies no viņa tikt vaļā, bet neveiksmīgi. Tad pēkšņi viņš paķēra mani aiz rokas. Es centos atrauties. Te pēkšņi kāds no muguras uzsauca „Hei, liec viņu mierā!” Bija labi dzirdams britu akcents. Tas bija Maiks. Viņš pieskrēja un iesita dzērājam pa seju. Viņš atlaida manu roku vaļā. Maiks piestājās man priekšā un draudīgi skatījās uz dzērāju. Bet viņš tikai paskatījās uz Maiku, kaut ko nububināja par atriebību un aizgāja.

M – Vai tev viss kārtībā?

K – Jā, paldies.

Ks – Sveiks, Maik

M – Sveika… Amm… Ksenija?

Ks – Jā.

Es paskatījos uz Kseniju un mazliet pasmīkņāju. Viņa naidīgi paskatījās uz mani.

Ks – Ejiet vien uz skolu abi divi. Es pieskriešu, man vēl jāieiet veikalā.

Mēs ar Maiku pamājām ar galvu. Ksenija iegāja veikalā, bet mēs gājām uz skolu. Maiks man ar pirkstu parādīja, kur viņš dzīvo. To māju es zināju. Tur kādreiz dzīvoja manas mammas laba draudzene, bet viņa pārvācās. Vēl man Maiks pateica, ka tagad liek auto tiesības. Pasmaidīju un pajautāju, cik ilgi viņš jau te ir ievācies. Viņš man izstāstīja, ka jau no vasaras sākuma un tad jau sācis tiesības likt. Viņa tēvs sarunāja ar kādu auto skolu, ka viņš jau tagad drīkst sākt likt tiesības. Apjautājos, cik tad vēl ilgi līdz tiesību iegūšanai. Viņš atteica

M – Ja viss ritēs kā vajag, tad tiesības iegūšu jau nākamnedēļ.

Es pasmaidīju. Pat nebiju pamanījusi, ka esam jau nonākuši pie skolas.

Skolā visa diena paskrēja ļoti labi. Pusdienās ar Maiku atkal gājām kafejnīcā un pasūtījām ceptus kartupeļus ar karbonādi. Norunājām, ka tā būs kā mūsu ikdienas tradīcija. Es biju ļoti laimīga ar viņu.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iekritusi-7/675541

60 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000