local-stats-pixel fb-conv-api

Iekritusī. (7)4

52 0

Visas daļas http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iekritusi-1/675473

-----------

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iekritusi-6/675535

Pēc divām dienām vakarā mācījos priekš kontroldarba, kad pēkšņi saņēmu SMS

M – Čau, vai gribi iznākt ārā? Satiekamies pie veikala pēc stundas?

K – Čau, labi, tiekamies.

Ātri noliku grāmatas un taisījos , lai viņu satiktu. Tagad vakarā es biju izņēmusi savas lēcas, un, cenšoties tagad vakarā viņas ielikt, gandrīz izbakstīju acis. Redzēju, ka laiks iet uz priekšu, un es padevos. Uzliku savas brilles, sataisījos līdz galam un gāju ārā.

Kad tuvojos veikalam, redzēju viņu un vēl pāris zēnus. Kad uzsaucu Maikam, tie pārējie aizskrēja prom. Pienācu pie viņa un jautājoši paskatījos uz viņu.

K – Kas tie tādi bija?

M – Nav svarīgi.

Viņš man atcirta. Tādu viņu nebiju vēl redzējusi. Nepievērsu tam uzmanību. Pēkšņi viņš pateica

M – Piedod, ka tik skarbi pateicu. Mani vienkārši nokaitināja.

K – Kurš tad?

M – Esss…. Nu… Negribu stāstīt vēl

K – Nu labi.

Vakars pagāja brīnumaini jauki. Izstaigājām pusi pilsētas un bijām laimīgi. Par sākuma sarunu nemaz vairs nedomājām. Kad pastaigai pienāca gals, mēs aizgājām līdz manai mājai. Pēkšņi viņš paņēma manu roku un kaut ko izvilka no kabatas. Tas bija gredzens.

M – Šis gredzens piederēja manai mātei, to viņai uzdāvināja mans tēvs, kad viņi iepazinās. Mans tēvs domāja, ka viņa ir īstā un vienīgā. Un ar šo gredzenu viņš to apliecināja. Un tagad pienākusi mana kārta. Vai tu vēlies būt mana draudzene un vēlāk arī sieva? Vai tu vēlies būt sieviete, ar kuru es pavadīšu visu savu atlikušo mūžu?

Es paskatījos uz viņu un biju ļoti laimīga. Mans smaids stiepās līdz pat ausīm un bedrītes ļoti smieklīgi izcēlās. Maiks smaidīja man pretī.

K – Maik, protams, ka es to gribu. Es to gribu no visas sirds!

Maiks atplauka. Viņš mani apķēra un noskūpstīja. Tas bija ilgs un skaists skūpsts. Es nevēlējos beigt. Es vēlējos, lai tas ilgtu mūžīgi. Lai nepienāktu rītdiena. Lai viņš mani nekad neatlaistu. Tas bija viss, ko es tajā brīdī vēlējos.

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Iekritusi-8/675545

52 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Kautka viss sasteigs.tiiko tachu tikai vinji iepazinas,bet ok,ok.lasot smaidu.:Dnaakamo

1 0 atbildēt

Hmm, tomēr kaut kā dīvaini. Neticās, ka cilvēks, kurš redzējis otru kādu 3šo dienu jau grasās bildināt, pat nezinot neko par otru. :d

0 0 atbildēt