local-stats-pixel fb-conv-api

Divkosība?124

620 8

Pēdējā laikā ar vien vairāk acīs sāk krist dažādi "share" un "Like" tipa raksti facebook`ā, kur cilvēki cītīgi dalās ar cietsirdīgajiem stāstiem, cik cilvēki ļauni izturās pret dzīvniekiem, tad nu ienāca prātā ar dažiem padalīties un pastāstīt, kā es to visu redzu...

620 8 124 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 124

0/2000

Un par to kapēc pa kaķa slepkavību visi šausmās, bet par cūkām un govīm vienalga, varu paskairot.Kaķi, suņi, papagaiļi, utt. mums ir mājdzīvnieki, kuri mums ir diezgan dārgi, tapēc ja nogalina, tad visi kājās.Bet govis, cūkas, vistas arī ir mājdzīvnieki, tikai mēs no viņiem iegūstam dažādus produktus, kurus izmantojam ikdienā.Takā tā ir diezgan ierasta lieta, un lielākoties visiem po*uis.

2 0 atbildēt

Par domu +, par muļķību -.   Hmmm... Nu, lieku -, lai gan taisnīgi (pa vidu) būtu nelikt neko.

7 5 atbildēt

 

 

Beidz sevi apkaunot - papēti vēsturi nevis runā stulbibas. Cilvēks nekad nav spējis atļauties ēst tik daudz gaļas kā mēs šobrīd ēdam - ko tu iedomājies?  http://www.who.int/nutrition/topics/3_foodconsumption/en/index4.html ;  Pirmā lapa ko atvēru - bet atradīsi daudz citas, ja interesēs.  Ko vegāni špricē iekša? emotion Reāli gribu dzirdēt precīzu informāciju. Beidz melot par tādām lietām, ja runā atklāti un ar konkrētu informāciju, nevis "mani draugi" vai "viena tante teica" Pat ja mēs pieņemam teoriju, ka lauku sētā uzturēt 1-2 cūkām ir ētiski, tas nav reāli apmierināt pasaules gaļas pieprasījumu. 

1 0 atbildēt

Paskaidro - kāpēc...? 

1 0 atbildēt

 

Cilvēks ir šausmīgkākā un cietsirdīgākā radība uz šīs planētas, tur nav divu domu. 

1 0 atbildēt

Palasot dažu komentārus- Vispār vairs jau dzīvnieki netiek turētī šausmīgos apstākļos, jo to nepieļauj likumi. Varbūt tas ir ārpus Eiropas valstīm, bet jā. Tad vēl jau ir zināms, kad cilvēkam, kāds dzīvnieks ir apnicis viņš to vienkārši iznīcina, domāju, ka, ja visi kļūtu par vegāniem izmitu šausmīga burzma ar dzīvnieku sugām. Pie tam sāktos lieli protesti, un daudz neapmierinātu cilvēku, jo tie būtu zaudējuši savu darbu, tādēļ daudziem no viņiem nekas cits neatliktu, kā izdarīt pašnāvību vai zagt. Vēl radās doma, kāpēc tik ļoti ir jautraucās par dzīvniekiem, kamēr Āfrikā mirst nevainīgi bērni no bada? Kāpēc nevarētu viņus piemēram aizstāvēt un palīdzēt? Un pilnībā piekrītu, cilvēks ir viena šausmīga būtne, un tādi mēs esam visi, jo skatīsimies caur pirkstiem, kā otrs nīkst ārā, kamēr varam darīt ko gribam!

Pāri šim visam es arī domāju par to, kāpēc cilvēki uzspiež viens otram savus viedokļus. Ne tikai pieugušiem cilvēkiem, bet arī maziem bērniem un arī dzīvniekeim(piemēram suņiem) no bērnības iebaurē, kad ēst gaļu ir slikti, un piespiež viņu neest gaļu, pat nedodot viņam iespēju izvēlēties.

2 1 atbildēt

 

Norēkties. emotion 

0 0 atbildēt

Varbūt jūs arī palasītu manus iepriekšējos komentārus, un atrastu tur kādas lietas, par ko padomāt?

0 0 atbildēt

Tie kas stāsta, ka arī dzīvnieki galina nost, ar ko mēs tik īpaši, nesaprot, ka viņi galina, lai izdzīvotu, un tikai tik daudz lai būtu paēdis, nevis slaktē tik daudz, ka vēders pa zemi velkās, un vairs medībās nevar aiziet.Kā arī viņi nevelk nost ādas un netaisa no tām sev somas, un vismaz medijumu nobeidz lai viņš nemokās.Kā arī, gaļēdājam dzīvniekam tiešām nevajag kļūt par veģetārieti, jo viņš takš nomirs badā, jo pārtika nebūs viņam sagremojama.Bet mēs cilvēki, takš varam mainīt mūsu paradumus, un ciešanas kaut cik samazināt.Kā arī tas, ka mēs esam gaļu medijuši vienmēr, ir nepareizi.Sākumā mēs bijām vācēji, tikai tad pārgājām uz medīšanu, taču īsti mednieki vel neesam. Rekur ir kāds raksts:http://spoki.tvnet.lv/tribine/Dzimtenes-milestiba-katra-paviana/726032, kur tas pastāstīsts sīkāk.Kā arī atklātas dažas nepatīkamas patiesības par mūsu sugu.

0 0 atbildēt

Man kā veģetārietei šis nav saprotams - ja tu raudi par nogalinātu kaķi, bet tajā pašā laikā ēd sliktos apstākļos turētu un nežēlīgi nogalinātu vistu, tad acīmredzami tavi dzīves standarti ir nonākuši pretrunās..

2 2 atbildēt

Bez variantiem... Nekad vegānus nesapratīšu!

1 1 atbildēt
Vienkārši paskatieties Youtubā Vegan Gains, viņš jums atvērs acis tāpat kā viņš to izdarīja man, jau 3ned esmu veģitārietis emotion.
0 1 atbildēt
I avatarsI

Blā bla blā blā blā

0 1 atbildēt

 

 

Nu tu arī ziņas mums pasniedzi "...arī cigaretes..." emotion Ilgi domāji tādu piemēru?  Labi zini ka viss? Kapēc pie dārzeņiem neko tādu nepiesien? Uz smēķētājiem nebrūk virsū jo viņi bojā tikai savu veselību (...Ar izņēmumu par smēķēšanu publikā, tiem gan uzbrūk) bet lai iegūtu gaļu, tev ir jānogalina dzīvnieks.  P.S. Pasaki vēl k.ko tik seklu, man patīk viegli argumenti... emotion  

1 3 atbildēt