local-stats-pixel fb-conv-api

Es - krievs.98

828 23

Sveiki visiem , ilgu laiku jau šēžu spokos , un tikai tagad izvēlējos piereģistrēties , lai varētu izteikt savu viedokli. Esmu tas "pretīgas okupants, kas visu laiku prasa jums cigaretes , bieži piepišās uz ielas un pastavīgi dzer" . Katru vakaru , pēc darba , es atnāku šeit , un lasu cik mēs - KRIEVI , esam slikti.

Sakšu ar to ka piekrītu tam , kā cilvēkam kas ir šeit ir dzimis , dzīvo ilgu laiku un strādā ir jāzin valsts valodu.Es piekrītu tam kā , jebkurās nacionalitātes cilvēkam ir jaciena to valsts kurā viņš dzīvo. Es piekrītu tam ka , bieži daudzi no mums uzvedās cūciski Latvijā.

Bet , es nevaru saprast to , kāpēc deļ mazākas daļas no no mums ir jācieš visiem.Kāpēc man, katru dienu ir jālasa rakstus par to kāda esmu cūka.

Latvieši bieži apgalvo , ka VISI krievi nemīl un neciena Latviju, tā nav , šī ir zeme un Valsts kura mums ir devusi iespēju dzīvot un pilnveidot sevi, bet tie kas saka otrādi ir vienkārši muļķi . Tad kāpēc , dēļ muļķiem ir jācieš visiem.

Tā ir sanācis , ka Latviju un Krieviju apvienu ne tikai robeža , bet ilggadēja vēsture , kopejās prioritātes , tradīcijas un t.t.

Tā ir sanācis ka Krievija ir 1515151 lielāka par Latviju un tāpēc ir baigi sajutama musu eksistēšana Latvijas teritorijā.

Lasot dadzus rakstus , radās tada sajuta it kā , es - KRIEVS esmu kautkā vainīgs .

ESMU VAINĪGS TAJĀ , KA ES UN MANI VECĀKI SEIT IR DZIMUSI?

ESMU VAINĪGS TAJĀ , KA DZIMTĀ VALODA IR KRIEVU?


Es cienu , un mīlu Latviju , bet spokos un ne tikai , es lasu rakstus no cilvēkiem , kuri it-kā speciāli mani piespiež ienīdīt šo valsts ,kārtējo reizi apsaukājot un pazeminot mūs .

Es uzrakstiju šo rakstu lai , pateikt , kā nedrīkst dēļ dažiem muļķiem pazemināt visus.

Katrā tautība ir slikti un labi cilvēki , tas nau atkarīgs no viņas ētniskas piederības , tas ir atkarīgs no paša cilvēka.



Sorry par manu pareizrakstību!


828 23 98 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 98

0/2000

ESMU VAINĪGS TAJĀ , KA ES UN MANI VECĀKI SEIT IR DZIMUSI?

ESMU VAINĪGS TAJĀ , KA DZIMTĀ VALODA IR KRIEVU? Ja tavi vecāki un tu pats esat dzimuši Latvijā,tad kāda velna pēc tev katrā vārdā ir pa kļūdai? Ja tiešām mīli Lv un cieni tās kultūru,tad cieni arī tās valodu... Viss

1 0 atbildēt

Oho ,kas par retumu!  Es brīnos,ka ir kāds krievs,kurš māk latviešu valodu.Tu esi pirmais! ;D emotion

Es pazīstu vienu krievu,kurš mācās Latvijā ,ar manīm vienā skolā,un apgalvo,ka viņam latviešu valoda nav vajadzīga,jo Latvijā maksā pārāk maz un šim jau ir plāni,ka šis aizceļos uz USA vai savu Krieviju,lai strādātu ,bet šis iet latviešu skolā,bieži nesaprot,kāpēc viņam kaut kas nav pareizi un kviedz ,ka viņu diskriminē. Tas nav nopietni,pīkstēt ,ka diskriminē,bet šis pat valodu nezina.

Vot ,ja visi krievi,kuri dzīvo Latvijā, mācētu runāt latviešu valodā,tad man nebūtu pretenziju. Bet dresskodu gan derētu nomainīt.

Pat tūrisi mācās svešu valodu,lai varētu kaut ko jaunu uzzināt,izdīvot svešajā valstī,bet ko šeit redzu ,tā ir necieņa.Dzīvo savu dzīvi,nemācās valodu,apgalvo ka diskriminē un pumpē tiesības.

1 0 atbildēt

Tev, mazais klabinaataj

1 0 atbildēt
Man pret krieviem nekā nav. Nav ne vainas. Bet kas dzer un laupa un vēl Putlers - tā jau to cilvēku vaina, katrā tautā ir savi.
1 0 atbildēt

emotion Pareizi...Toties krievs nav rase...tāpēc nevajadzētu saspīlējumus saukt par rasismu...katrs ir unikāls...nesaukšu visus krievus par nejaucenjiem..man arī nepatiktu ja mani, piemēram, Krievijā, Krievijas soc. tīklos sauktu par sliktu, nevēlamu....Palīdzēsim paši sev lai varam palīdzēt citiem.emotion

1 0 atbildēt
Šajā pasaulē tā ir! Cilvēki to tautas labo īpašību neredz, bet ieraugot sliktos, rodas stereotips valstiskā mērogā. Es varētu uzdrošināties teikt kā piemērus arābu, nejau viņi visi džihādisti, nejau visi nīderlandieši ir zāles kurītāji, gluži pretēji, daži nīderlandieši vairās no latviešu viesstrādniekiem uzskatot tos par pedofīliem (pirms gadiem bija viens cilvēks kurš darija sliktas lietas ar bērniem). Es neesmu tas, kas saka, -ja, esi krievs, značit okupants. Nē, tauta nav vainīga pie tā ko dara valdība. Prieks par tavu drosmi un atklātību.
0 0 atbildēt
Trakakais jau ir tas,ka ir polikiki,kas censas naidot krievus un latviesus. Zdanoka, Linde rmans utt. Mulku netrukst abas puses.
0 0 atbildēt

В российской истории существовал такой период, когда латыши массово мигрировали в Россию. Понятно, что при себе они имели не много имущества. Как правило, это были, в основном, сельскохозяйственные культуры среди которых преобладал как раз хрен. На новом месте латыши быстро обживались за счет своей "душевности".Русские говорили: вот латыш - приехал с одним хреном, а какой душевный человек, что впоследствии трансформировалось в данную поговорку.

0 0 atbildēt
Autor, tu ieliec bildi, kas spilgti raksturo "tos" kurus neviens nemīl, un tie ir Tādi krievi. Okupanti??? Okupācija nav bijusi? Tos kuri noliedz okupāciju, tos kuri braukā ar mašīnām apkārtām ar krievijas karogiem un kolorado lentēm, tos kuri vnk principa pēc nerunā latviski pat ne Paldies un Labdien, TOS NEIEREDZ UN NEIEREDZĒS. Es pazīstu daudz krievus, kurus par krieviem es nemaz neuzskatu,tas ir viens, otrs - tādu krievu virzienā ... okupants, urla utt. pār lūpām nevaru dabūt pāri nevaru jo nemaz pat doma tāda nav.
0 0 atbildēt

No visiem krieviem un kolēģiem ko pazīstu, tikai viens nedzer, nesmēķē un nelieto rupjus vārdus.

0 0 atbildēt

kraties pie sava putlera oleg,un radus neaizmirsti paraut lidz!!!patriots jobanais

0 0 atbildēt

Ev1ta? Šī nav naida kurināšana? Vai vienkārši tu esi dura?

0 0 atbildēt

Kā sakot: katrā nacionalitātē ir pabiras,bet krievos to ir daudz vairāk!Nafig jūs urlas te svešā valstī mūs saukājat par fašistiem un uzspiežat runāt krieviski?Sakarinājuši savas Georga lentītes,taisiet apvērsumus svešās valstīs,sūdzaties,ka jūs visur apbižo un grūta dzīve!Ir arī normāli krievi,bet maz!Parazīti,kuri ielien citā valstī  un sāk diktēt savus noteikumus un gribu!

0 0 atbildēt
Malace !!! Pareizi pateici emotion daudzi latvieši Rīgā pat nezin kā Rīga atrodās Vidzemē emotion par kašķiem arī taisnība , jo daudzi latvieši paši lien virsū nodirš ļoti ,,gudri,, , bet pēc tam raud ka tika piekauts no krieveļa puses . Daudziem tik tiešām sākumam vjg paskatīties uz sevi un tad runāt par citiem , ja protams tā cita dzīve ir interesantāka un labāka
0 0 atbildēt
Respect par to ka izteici savu pareizo viedokli
0 0 atbildēt

Ejat *****j ,krievi bojajat mums dzīves

1 1 atbildēt

un tā tam būs būt..amen

0 0 atbildēt

eu sowjet,saki man lūdzu kapēc tavējie okupēja krimu un tagad iebrūk ukrainā...emotion

0 0 atbildēt

es ka latvietis, piekrītu tev, bet man nepatīk savu zemiešu rasisms un naida kurināšana pret jums krieviem, bet tas ta plusss

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »