local-stats-pixel fb-conv-api

Es - krievs.98

828 23

Sveiki visiem , ilgu laiku jau šēžu spokos , un tikai tagad izvēlējos piereģistrēties , lai varētu izteikt savu viedokli. Esmu tas "pretīgas okupants, kas visu laiku prasa jums cigaretes , bieži piepišās uz ielas un pastavīgi dzer" . Katru vakaru , pēc darba , es atnāku šeit , un lasu cik mēs - KRIEVI , esam slikti.

Sakšu ar to ka piekrītu tam , kā cilvēkam kas ir šeit ir dzimis , dzīvo ilgu laiku un strādā ir jāzin valsts valodu.Es piekrītu tam kā , jebkurās nacionalitātes cilvēkam ir jaciena to valsts kurā viņš dzīvo. Es piekrītu tam ka , bieži daudzi no mums uzvedās cūciski Latvijā.

Bet , es nevaru saprast to , kāpēc deļ mazākas daļas no no mums ir jācieš visiem.Kāpēc man, katru dienu ir jālasa rakstus par to kāda esmu cūka.

Latvieši bieži apgalvo , ka VISI krievi nemīl un neciena Latviju, tā nav , šī ir zeme un Valsts kura mums ir devusi iespēju dzīvot un pilnveidot sevi, bet tie kas saka otrādi ir vienkārši muļķi . Tad kāpēc , dēļ muļķiem ir jācieš visiem.

Tā ir sanācis , ka Latviju un Krieviju apvienu ne tikai robeža , bet ilggadēja vēsture , kopejās prioritātes , tradīcijas un t.t.

Tā ir sanācis ka Krievija ir 1515151 lielāka par Latviju un tāpēc ir baigi sajutama musu eksistēšana Latvijas teritorijā.

Lasot dadzus rakstus , radās tada sajuta it kā , es - KRIEVS esmu kautkā vainīgs .

ESMU VAINĪGS TAJĀ , KA ES UN MANI VECĀKI SEIT IR DZIMUSI?

ESMU VAINĪGS TAJĀ , KA DZIMTĀ VALODA IR KRIEVU?


Es cienu , un mīlu Latviju , bet spokos un ne tikai , es lasu rakstus no cilvēkiem , kuri it-kā speciāli mani piespiež ienīdīt šo valsts ,kārtējo reizi apsaukājot un pazeminot mūs .

Es uzrakstiju šo rakstu lai , pateikt , kā nedrīkst dēļ dažiem muļķiem pazemināt visus.

Katrā tautība ir slikti un labi cilvēki , tas nau atkarīgs no viņas ētniskas piederības , tas ir atkarīgs no paša cilvēka.



Sorry par manu pareizrakstību!


828 23 98 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 98

0/2000

Tava pareizrakstība, starp citu, ir krietni labāka, nekā daudziem latviešiem, kuri šeit raksta.

Es domāju, Tu īstenībā saproti, ka ne jau pret Latvijai lojālajiem krieviem kādam ir pretenzijas.

ieejot Ukrainas ziņu portālos, situācija ir vel trakāka- cilvēki kuru dzimtā valoda ir krievu, un kuri ikdienā runā krieviski, uz velnas paraušanu lamā Krieviju un vatņikus- reizēm kāds iemet skaidrojumu, ka vatņiks nav tautība, bet domāšanas veids. Arī šeit pretenzijas ir pret domāšanas veidu, nevis tautību.

6 0 atbildēt

tu gribi noliegt faktu,ka tavs sowjetu līderis putins okupē ukrainu??

nu ja tu laikam es viena no tiem sowjetu pārpalikumiem LATVIJĀ kurus zombē putina tv /rossia 1/rt //utt utjp!!

5 0 atbildēt

Viena no problemam varetu but ta, ka slikto krievu ir vairak neka labo, LV.

5 0 atbildēt

Manuprāt, tiem normālajiem krieviem vajadzētu būt aktīvākajiem nosodītājiem, ja redz, ka kāds cits krievs klaji neciena Latviju un tās oficiālo valodu - latviešu valodu, vai arī kā savādāk ir pret valsts interesēm. No tā tad arī būtu daudz lielāks efekts, jo tad tiem sliktajiem krieviem būtu vairāk par ko padomāt. Plus vēl būtu lielāks respekts no latviešiem.

5 0 atbildēt

Es ar esmu no tiem, kas uzskata, ka Krievi ir urlas..

Bet nu ir arī atrodami daži normāli cilvēki, pat draugos man ir viņi.

4 0 atbildēt

Izlasīju ...sākumā likās ok ....pēc tam padomāju un pārdomāju emotion emotion

Tu ar savu rakstu gribi pateikt - Fuj , latvieši nokaunaties jūs sakāt ,ka visi krievi ir slikti , bet tā nav ....tikai lielākā daļa emotion  Un tādas elementāras lietas 9.maijs un 16.marts ....Kā uzvedās krievi un kā latvieši ???

Bet varbūt tev būtu jāraksta - Fuj, krievi kā mēs uzvedamies .....mēs taču apkaunojam savu nāciju par ko esam tik ļoti lepni ....Krievijas karogi visās malās .

 

+ tās braukājošās Krievu vēstniecības krīt uz nerviem .

9 5 atbildēt
Man kaimiņos dzīvo krieviski runājoša gimene, viņi savā starpā kontaktējas krieviski, bet ar mani runā latviski! Es savā darbā kā pārdevējs esmu runājis ar daudziem krieviem! Daudzi runāja ar man atbildēja latviski, citi saprata latviski, bet nevarēja īsti atbildēt latviski, jauca latviešu un krievu valodu kopā, bet citi( skaidri redzams, ka latvijā dzīvo ilgi) prasa, lai runāju krieviski! Man nav iebildumu pret krieviem, bet man neptīk tas, ka daudzi neprot un negrib pat mācīties Latviešu valodu! Bet es cienu tos krievu tautības pārstāvjus, kas cenšas kontaktēties latviski, lai arī kāds nebūtu akcents! Cienu arī tos, kas prasa lai es runāju latviski un nepūlos boksterēt krieviski par produkciju! Ja arī es runāju latviski un man atbild krieviski, tad šie klienti runā ar vienkāršiem vārdiem un cītīgāk paskaidrojot, lai man ir vieglāk saprast viņus! emotion Bet ir arī tāda lieta, kā tūristi! Daudzi tūristi, piemēram no austrumu valstīm, igaunijas, lietuvas kontaktējas krieviski, jo daļa no viņiem nezin angļu valodu, vai arī daļa no mums, klientu apkalpojošās sfēras nezin angļu valodu! Savā dzīvē es esmu kontaktjies ar daudziem krievvalodīgajiem, viņi cenšas cik spēj lai iekļautis starp mums, mācās mūsu valodu, kultūru! Tādēļ es uzskatu, ka visi nav jāvērtē pēc dažiem ķēmiem, kas neciena valsti uz kyru viņš ir pārcēlies! Daudz arī izsaka vecāku audzināšna!
3 0 atbildēt

Izaudz, niikuli.

3 0 atbildēt
Tie "daži" ir apmēram puse. Un tā ir tava mērķauditorija, pie kuras tev jāvēršas. Tālāk jau viss notiks pats par sevi.
3 0 atbildēt

 Tad kāpēc , dēļ muļķiem ir jācieš visiem.

Nu tieši Tāpēc ka DĒĻ MUĻĶIEM...ir jācieš visiem...

5 2 atbildēt

Kaut visi domātu kā Tu, tad nebūtu šo nevajadzīgo pārpratumu emotion

3 0 atbildēt

Respekts vismaz Tev par to, ka cieni Latviju. Ar to Tu laikam arī atšķiries no citiem šeit dzīvojošajiem krieviem.

2 0 atbildēt

Nekas mūs ar krieviem "neapvieno". Tad jau sanāk, ka izvarotāju ar upuri arī kaut kas "apvieno"? Kopsaucēju ar Urālu kaimiņiem mums nav. Jo ātrāk mēs Latvijā tiksim vaļā no visa prokrieviskā, jo labāk mums būs. Izaugsme būs ātrāka un mērķtiecīgāka.

7 5 atbildēt
Daudzi krievi Latviju ciena vairāk nekā latvieši
8 6 atbildēt

Krievi ir gab labi cilvēki gab slikti, bet man ir jautājums vecās krievu babuļas te dzīvo gadu desmitus un vienkārši principa pēc nerunā Latviski tas ir pipec!

2 0 atbildēt

 

Starp citu, vai tavam komentāram bija kāda cita jēga, kā pateikt, ka latvieši uzbrūk barā, bet krievi ir varoņi? Nesmīdini mani, pēc personīgās pieredzes, kad agrāk staigāju vēl ar kājām uz treniņu, jo nebija auto, tad krievi esot mazākā skaitā par 4 vispār pat muti vaļā nevēra, savukārt, 1x kad bija lielāks bars nācās mazliet pamukt, protams, nožēlojamais kontingents nebija spējīgs uz ko vairāk kā ''ubjuuu cyka'' 

2 0 atbildēt

necepies starp latviešiem, arī kā starp krieviem, armēņiem ir idiotu, ka biezs. Un es pat teiksu tas skaits ir diezgan proporcionāls, tiesa gan starp jauna gadu gājuma cilvēkiem, kam vel nav prāta un loģiskās domāšanas. Tie iespauidojas no interneta ziņām, tv, un laikrakstiem. Tas, ka tā ir noticis vainas jāuzņemas valdībai, tāda ir noticis ir viņu politika. Ja latvijas tauta paliktu vienota, tas būtu draudīgi korumpētai valdībai. Tāpēc atceries, ne jau visi letiņi ir dauņi. nevērtē visus vienādi.

 

3 1 atbildēt

Autoram bišķin sakāpis galvā?

Izej tak uz ielas un izvēdinies! Ko tu sēdi tajos spokos?!?

Man arī tagad taurēt ziloņa asaras, ka krievijas TV, nets un radio noliek Latviju un latviešus 24/7?

Pēc viņu ziņām mēs jau sen esam Žīdus mīloši-fašist-pediņi... emotion

Tagad man uz visām ziņu aģentūrām rakstīt žēlabainas vēstules? emotion

JA autors pats ievadā uzzsver, ka ir "Tas okupants, kas visiem ir piegriezies", tad ko Tu sagaidi?

Kur loģika??? emotion

2 0 atbildēt
Man pret krieviem nekā nav. Nav ne vainas. Bet kas dzer un laupa un vēl Putlers - tā jau to cilvēku vaina, katrā tautā ir savi.
1 0 atbildēt

Tev, mazais klabinaataj

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »