local-stats-pixel fb-conv-api

Darbs ārzemēs - SIA "HANSA"48

804 0

Mani draugi, jau sen kā braukāja uz Angliju caur vairakām firmām un nekādas problēmas nav bijušas līdz ....

Es ar vienu no draugiem izlemam braukt ar SIA "HANSA" starpniecību.

Zemāk aprakstīts, kā tad mums gāja ...

804 0 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

ir viens paziņa, kurš šito firmu visur bāž, saka, ka daži simti mēnesī viņam no tā atlecot. bet nu tāds raspisķajs viņš arī visu laiku ir bijis.

1 0 atbildēt

man arī bija līdzīga pieredze, atbraucot uz Angliju, šķiet ka to kantori sauca Teksa, bet nu neko - viss ko varu teikt - ja ar angļu valodu neesi uz Jūs, tad tiksi uz kājām :)

1 0 atbildēt

Šos krāpniekus mums vajag zināt! 

0 0 atbildēt

Iesaku izvēlēties https://www.lifestyleagency.eu/, ja labs darbs ārzemēs ir prioritāte

0 0 atbildēt
Nu pasi vainigi ka tik stulbi esat.tak pilns nets ar to kaa tadus ka jus apis
1 1 atbildēt

Ja gribi braukt caur aģentūru uz ārzemēm strādāt, vienīgā aģentūra, kura tevi neappisīs ir qbis.lv

ļoti šaubos ka tu kādu sliktu atsauksmi par viņiem atradīsi un tev ir jāmaksā tikai par ēdienu un lidmašīnas biļeti

alga sākot no 7,5 eiro stundā

0 0 atbildēt

Žēl, ka ir tik daudz dumji jaunieši... Internets ir pilns ar atsauksmēm par visām aģentūrām, bet jums jau laikam tas nedalec... Tikai spokus mākat izmantot, neko citu nejēdzat, nu tad arī samierinaties ar stulbuma sekām, paši esat vainīgi.

Būs aitas, būs arī cirpēji

0 0 atbildēt

Runaajot par Hansu, nu bija viens briidis, kad bijaam itkaa ar draudzeni sadomaajushi, ka vareetu jau aizbraukt uz kaadiem 6 meen. Bet kad parunaaju ar tiem firmas parstaavjiem uz vietas, es atvainojos, lai arii es neesmu pabeidzis to savu augstaako, es neesmu viegli apvaardojams, kr4 neko mees vinjiem nemaksaajaam, beigaas pashi zvaniijas visu laiku un piedaavaaja, skaidrs, kas tas par zhurku kantori, realli darbaa iekaartoja firmas pirms gadiem 14-15, nejau muusdienaas. Tevi aizvediis uz to uk, jaa, bet peectam uzreiz variarii pats saakt mekleet risinaajumus, ko tad iisti dariiit emotion visus tos suuda kantorus vajadzeetu vienreiz klapeet ciet, riebjas, ka panjem savu tiesu pilniigi ne par ko.

Principaa manaa gadiijumaa tas beidzaas taa, ka palikaam LV, peec meeneshiem chetriem es aizbraucu viens, pastraadaaju labaa robaa paaris meeneshus, ilgaak mani tur nevajadzeeja, bet nu gandriiz 1,5lvl uz kjepas nebija slikti emotion Tagad diemzheel atkal esmu projaam, bet nu arii tikai iislaiciigi, lai vareetu pan fikso sho un to savest kaartiibaa.

0 0 atbildēt

 

Principā, cik es esmu ievērojis - ir ļoti atkarīgs kad tu ierodies, pamatā "īstaja vietā īstajā laikā"

Problēma nav pašā darba iekārtošana, bet cik ļoti Hansa informē klientus .... un kādas naudas summas viņi prasa par to ...  runājot par īri - problēma tāda, ka es ar draugu dzīvoju burtiski suņubudā bez skapja bez nekā ... tur pat apgriesties nebija kur .... un maksajām 120poundi nedeļā un tikmēr 2 džeki, par normālu istabu katram savs skapis, gladam vieta utt. Maksāja to pašu. Ar "saimnieku" par īres cenu nebija vērts diskutēt attieksme bija apmēram šāda " negribi maksāt, atradīšu kādu kas maksās" diezgan netaisnīgi, jo "saimnieks" jau spiež uz to ka tev tā pat nav kur likties ..... 

Pats personigi - es neslikti pelnu - pašlaik pa četrām desmitstundu maiņām pelnu mazākais 300 poundi pēc nodokļiem utt. Šonedēļ pat savilka 430 par 5x10 maiņām ... :) Žēl, ka no Apriļa sāka vilkt nodokļus ... tā būtu tīri smukāka alga ... 

0 0 atbildēt

mm jaa

0 0 atbildēt

tač caur paziņām, draugiem, radiem braucat uz ārzemēm un tur jums arī būs paļubom darbs. liela bēda

0 0 atbildēt