local-stats-pixel fb-conv-api

Darbs - ārzemēs.88

1518 26

Vakances un darbs ārzemēs Steidzami piedàvàjam vakances noliktavàs Ziemeļrietumu Anglija. Víriešiem, sievietèm, pàriem .

1518 26 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Pazvani SIA "HANSA"  man draugi iepriekš bija braukuši caur firmām problēmas nebija bijušas.

Līdz es ar vienu no tiem draugiem izlemem braukt ar šo firmu SIA "HANSA" principā ar papīriem viss notika kā tu esi minējis video - jums darbs būs, dzīvot būs kur - transports uz darbu būs, viss jau ir nokārtots - tik jābrauc un jastradā. 

Samaksajām noteikto naudas summu - viņi mums piespiedu kartā lika braukt ar Autobusu - kurš izradijās arī parvadā sūtijumus, līdz ar to brauciens specīgi ieilga.... Nonākot galapunktā, pirmais jau izstabiņa bija kā suņubūda - kurā katram bija tik pa gultasvietai un viss - nevienas mebeles nekā - tik 2matrači un 2 matraču kastes - katru nedēļu no KATRA jamaksā pa 60 poundiem. Nesapratu par ko tieši es maksāju. Beigās vel izradijās ka majai ir gāzes parāds - mēs ar draugu sametamies gāzei 10poundi ieliekam karti gāzes skaititāja - no 10 poundiem paliek 3. Reali visu novilka pa parādu - mums par to naudu bija japaēd janomazgājas utt. Reali bez gāzes taču nevar ... Tad sakās pats interesantākais, firmā mums stāstija, ka jau viss nokartots ar darbavietu - beigu beigās atbraucam izrādas ka mums jābrauc uz darbavietu uz testu tad uz interviju tad uz iepazišanos un viss beidzot uz treniņu. 

Mums solija kā aizbrauksim tā 3 dienu laika sāksim stradāt!

Pagāja 2 nedēļas līdz vispār sākam stradāt. 

Pirmie ienākumi tik kopumā pēc mēneša kopš atbraucām.

Abi parādos, jo tomēr to mēnesi bija pa īri jamaksā, jāēd utt.

 

Interesantākais ir tas - ka uz testu utt. Bija arī parasti Latvieši kuri uz savu galvu atbraukuši, viņi tik uzzināja kad notiek testi/uzņemšana darbavietā un brauca....

 

Tā tad, tas nozimē ka Firma neko nav darijusi - tik nodrošinājusi ka mums kāds te sagadā suņubūdu kurā ķipa dzīvot.  

Man pilnīgi kauns atzīt cik tā firma no mums noslauca ... 

Protams, mēs satikām arī daudzus kas ar brauca ar šo firmu - salīdzinot ar viņiem mums pat ļoti bija paveicies ... 

 

Beigu beigās, kad viņiem zvanijām - stāstijām par šo situāciju, viņi izlikās TIIK pārsteigti ... Lai gan kā minimums puse no klientiem ir ar lielākām problemām .... Laikam viņi bija pārsteigti ka mums tik labi iet :D

 

PS: Ir vel daudzi sikumi, bet tos es pataupīšu otrajam video :D savadāk šis "komentārs" jau ir daudz garāks, nekā spokos 70% no "rakstiem" :D :D :D

64 2 atbildēt

Malacis Oļeg

Tu esi elementā!!! ;)

57 9 atbildēt

Cilvēks arī tomēr pats ir daļēji vainīgs, ka nepārbauda atsauksmes par firmu. Ierakstot google firmas nosaukumu, jau pirmie rezultāti ir sūdzības par šo firmu!

38 1 atbildēt

Visiem apkraptajiem draudzigi aiziet uz to iestadi un atsist galvu visiem darbiniekiem! 

Kapec visiem? Tapec kad visi reali dirs acis skatidamies emotion

Pasam ari man ta sanaca tikai cits stasts un neko neparakstiju,lidzko uzzinaja kad es neesmu parakstijis dokumentus ziema izmeta mani lauka,svesa valsti,labi kad izdevas pardot telefonu un atgriezties Latvija sitas firmas vajag klapet ciet! 

32 0 atbildēt

Oļeg, nenoskatījos tavu video, tāpēc nezinu, varbūt jau par to runāji, bet moš pastāsti tautai, kā pats pirms kāda laika draugiem domubiedru grupās reklamējies un piedāvāji iekārtot darbā Vācijā (pie tam jebkurā profesijā), piedāvāji nokārtot pierakstu, kā arī gribēji cilvēkiem palīdzēt tikt pie jebkādiem, uzsveru, jebkādiem, sociālajiem pabalstiem. Ak jā, un vienīgais, ko tu par to prasīji bija 2000 eiro. 

35 3 atbildēt

Paziņas no tagadējā darba riktīgi uzpisa pirms pāris gadiem, aizbrauca ziemas laikā, anglijā bija smagi auksta ziema. Apsolīja darbus un tā tālāk. Ziemā dzīvoja, bez ūdens (ne silta, ne auksta) strādāja labi ja 2 dienas nedēļā, dzīvoja treilerīšos pa 12-15 cilvēkiem. Cilvēki gāja gulēt teju pie mīnus grādiem. Gulēja tajās pašās drēbēs. Cilvēki atsaldēja kājas un paziņa sevi atsaldēja tik smagi ka uz pusgadu bija paralizēts nespēja staigāt.  Gribat aģentūru- ejat anglijā uz aģentūrām ne uz latviešu, krievu, lietuviešu, appisīs un paliksi parādā. NEvienam nav jāmaksā lai darbu dabūtu-smiekīgi

26 0 atbildēt

Kamēr būs aitas tikmēr būs cirpēji.

24 0 atbildēt

Piezvanīju viņiem, aizbraucu, parunājos. Kad viņi pateica, ka jāmaksā 700 eiro pirms izbraukšanas, piecēlos un aizgāju pat neatvadījiesemotion

23 0 atbildēt

Paliek pretīgi dzirdot, ka Tā firma uzmet Cilvēkus "kopš" 2006. gada...

20 0 atbildēt

par darbu ārzemēs -

izvēlies valsti

iemācies tās valodu (vēlams perfekti, vai vismaz ļoti labi)

esi tāds kā vietējie, izskata un uzvedības ziņā

un saņemsi tādu pašu attieksmi kā vietējie, viss punkts

ja kāds piemēram nevar to valodu iemācīties, grib kautkādas savas kopienas tur taisīt, saņemt pabalstus, sūdzēties par kautko tā jau ir cita lieta. 

16 0 atbildēt

Malacis Oļeg! Vajag rakstīt par tiem *idariem! ;)

16 3 atbildēt
MJ avatarsMJ

Oļegs močī! malagēc! emotion

12 1 atbildēt

Jābūt nedaudz tu-tuu, lai parakstiitu dokumentu, uz kura jau nav firmas paraksts.

11 0 atbildēt

Viss ok, Bet Kāpēc Jāraksta Šādā Stilā?

9 0 atbildēt

Malacis Oļeg! Es tev piekrītu!!! Arī nesaprotu kāpēc jāmaksā kkādām firmām, lai iekārto darbā!

9 1 atbildēt

aizbraucu uz nl caur agenturu... rezulataa minus 2k euro... paldies kunjaam

8 0 atbildēt
Pēc savas nelielās pieredzes varu pateikt, ka pārsvarā appisēji visur ir paši latvieši..iedzīvojas un tad meklē kādus kas tikko ieradušies..un tik davaj kāst naudu ārā. Kad pats uz uk braucu nekādās lv aģentūrās nedevos,uz dullo tā teikt . Tad pieteicos aģentūrā quest,un jau nākamajā dienā devos strādāt. Tai pat laikā cilvēks kuram mēs maksājām par māju piedāvāja darbu sarunāt,bet tikai jāiemaksā viņam no katra pa 100pound. Pff. Tagad manas domas par latviešiem stipri mainījušās.
5 0 atbildēt

emotion

5 0 atbildēt

 Kaa taada firma var pastaaveet tik ilgi  emotion

5 0 atbildēt

Es uz UK aizbraucu stradat palaujoties tikai uz sevi. Bez agenturu palidzibas, ari pazinas seit nebija. Es neuzticos LV agenturam. UK agenturas nav jamaksa par darba atrasanu.

5 0 atbildēt
« 1  2  3 »