local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējoši fakti no mūzikas pasaules53

346 16

Jau iepriekš esmu rakstījis par to, kādus mūzikas garadarbus sastrādā tepat Latvijā un Igaunijā. Bet tas viss ir sīkums, jo globāli skatoties, šādi hiti neko neietekmē mūzikas pasaulē. Un tie, kas ietekmē... lai gan ausīm netīkami, tomēr pārspēj iepriekšējo gadu desmitu patiešām mākslinieku veikumu. Kas gan varētu būt par noslēpumu šādu faktu pamatā? Es domāju, ka tā varētu būt ierakstu pieejamība, jo mūsdienās vienu vienību var ātrāk saražot un nogādāt pie patērētāja - klausītāja nekā gadus trīsdesmit atpakaļ. Otrs faktors varētu arī būt informācijas aprites ātrums - ir vairāk raidstaciju, televīzijas kanālu un galu galā arī internets, kur uzzināt par mūziķiem un noklausīties to ierakstus. Varbūt arī tas, ka mūziķi vairs nespēlē tik lielu lomu sabiedriskās kustībās, līdz ar to viņu veikums šķiet maznozīmīgāks un pārdošanas apjomi - neizprotamāki. Vai arī vienkārši pēdējo desmitgažu laikā cilvēcei ir sabojājusies muzikālā gaume...

Piedāvāju 12 šokējošus faktus no mūzikas pasaules.

346 16 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Tas pierāda, ka mūsdienās cilvēkiem ir slikta gaume uz grupām un dziesmām. :D  Manuprāt, vecie singli un vecās grupas ir daudz labākās par mūsdienu. :)

1 0 atbildēt

Faith in humanity lost... emotion

1 0 atbildēt

Godīgi es negribēju vērt rakstu dēļ tās titulbildes un domāju, ka tas ir arī ar daudziem citiem. Kāda jēga vispār tādu likt bija? 

1 0 atbildēt
Tāds mindfuck!
1 0 atbildēt

Kadā sakarā te bībers viņa nīdēšanu nevar saukt par mūziku

2 1 atbildēt

salīdzinot ar to laiku iespējām klausīties mūziku mājās ar mūsdienu iespējām,nav brīnums,ka visād s... pārspējuši leģendāros mūziķus pārdoto singlu ziņā!bet līdz tai kvalitātei,kādu tā laika zvaigznes spēja piedāvāt saviem faniem koncertos,mūsdienu folšajām zvaigznēm augt un augt!

1 0 atbildēt

Es tikai nevaru saprast, kur ir tā vieta vai brīdis, kur jebkurā Kešas dziesmā būtu saklausāma laba mūzika.. emotion

2 1 atbildēt
Fuk mainstream.
1 0 atbildēt

uzspiedu, uz raksta uzdirstu Bīberam

3 2 atbildēt

Šis raksts mani sadusmināja...

1 0 atbildēt

daudzi var nepiekrist, bet, manuprāt, salīdzināt mūzikas leģendas ar mūsdienu mūziķiem vienkārši nevar. atšķirība ir nesalīdzināma.

0 0 atbildēt

Kas par na*uj?

0 0 atbildēt

Ienācu, lai ieliktu "-" par kārtējo bībera rakstu, bet tad palasīju... hm, maldījos. Bet tāpat, nomaini titulbildi vai arī mans tagadējais + būs -.

0 0 atbildēt

P.S.

kas ir glee?

0 0 atbildēt

Nekad nesalīdzini vēsturi ar mūsdienām!

0 0 atbildēt

Tās Kešas, Floridas, Justini Bībēri un Keitijas Perijas nekļūs par mūzikas klasiku tāpat. Bet Beatles, Nirvana, Jimi Heindrix, Queen, Pearl Jam, Johny Cash dzīvos mūžīgi, jo mēs viņus vēl atceramies un vienmēr atcerēsimies. Neskatoties cik albumi ir notirgoti.

0 0 atbildēt

cik cilvēki gan ir sekli

0 0 atbildēt
Kāds sakars ar Bībera bildi??o_O
0 0 atbildēt

Labs raksts .emotion

0 0 atbildēt

jā, nomaini titulbildi, jo savādāk var ar sirdi aiziet...

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »