local-stats-pixel fb-conv-api

Igauņi atkal iesmej par mums14

64 2

Pagājušajā vakarā noskaidrojās Igaunijas Eirovīzijas atlases uzvarētājs. Trešo vietu izcīnija un gandrīz uz Zviedriju aizbrauc panku grupa Winny Puhh, kas savā dziesmā "Meiecundimees Üks Korsakov Läks Eile Lätti" nedaudz iesmej par saviem dienvidu kaimiņiem.

Fragments no intervijas:
"Par ko ir ši jūsu dziesma "Meiecundimees Üks Korsakov Läks Eile Lätti" un vai tā tika gatavota priekš Igaunijas nacionālās atlases?

Angļu valodā šīs dziesmas nosaukums ir “Our homeboy Korsakov went to Latvia yesterday” ("Mūsu pašu Korsakovs vakar devās uz Latviju"). Mūsu dziesma ir par puisi vārdā Korsakovs, kurš iepriekšējā dzīvē pieļāvā smagas kļūdas un sabojāja sev dzīvi. Viņš dabūja daudz ievainojumus. Vienalga ko viņš darīja, viņš visu darīja nepareizi. Bet kā mēs parādījām dziesmas klipā, tad viņš kļuva par dziednieku un tagad palīdz pārējiem. Mūsu dziesmai ir arī dziedinošas īpašības, ja to skaļi klausās desmit reizes dienā. Šīs dziesmas klausītāji dziesmā ir atraduši daudzus svarīgus zemtekstus, dziesma ir kā pārsteigums ikvienam."

Pēc dziesmas teksta va noprast ka nabaga Korsakovs Latvijā lauzis kāju, degunu, īkšķi augšstilbu, žokli un piedzīvojis daudz nepatīkamu pārsteigumu.

Pievienotais video ir Winny Puhh pusfināla sniegums, arī igauņiem beidzot ir savs "Caur sidraba birzi gāju".



64 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Well... Eirovīzija ir mēsls. Talantu tur gandrīz nav. Šī dziesma ir smieklīga un izsmej Eirovīziju (bet es nesaku, ka šī dziesma ir laba)... laikam. Vismaz šī nav kārtēja sūda pop dziesma ko nākas dzirdēt katru gadu eirovīzijā.

10 0 atbildēt

Un es domāju ,ka mūsu Eirovīzijā stulbas dziesmasemotion

9 1 atbildēt

Es vienīgais saklausu tikai sešus vārdus dziesmā, un tie paši atkārtojas visu dziesmu :D?

5 0 atbildēt

Sviests!

4 0 atbildēt

Trešo vietu? Kā jau igauņiem, laikam tikai šodien pieleca, ka balsojuši par tādu sūdu.

4 1 atbildēt

ej tu nost

2 0 atbildēt

Viņi laikam atriebjas par to, ka jokojam par viņiem emotion

2 0 atbildēt

nedaudz piedur :D

0 0 atbildēt

Zirgu galvas

0 0 atbildēt

Dažreiz šķiet, ka Eirovīzija ir debīlisma izrādīšanas, nevis talantu konkurss. emotion

0 0 atbildēt