local-stats-pixel fb-conv-api

Oriģināldziesma!89

1569 10

Čaviņ, pirms kāda laika uzrakstīju dziesmu, vēlētos dzirdēt jūsu domas, + gan -, jo tikai tad var mācīties tā sakot nu kļūdām, lai nākamreiz rezultāts būtu labāks.

1. reizi ko tādu daru, neesmu profesionāle, bet padalīšos savā dziesmā ar jums! :)



1569 10 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000

Kurš kurš - Es!

0 0 atbildēt

Būsi mana sieva? emotion

0 0 atbildēt

Mums duetā labi skanētu - uhhh un ahhh! :D

0 0 atbildēt

Forša dziesmiņa, tāpat kā dziedātāja un viņas bals.

Tikai dieva dēļ nepalaidies un turpini dziedat!

Man patika!! emotion

0 0 atbildēt

http://www.youtube.com/watch?v=VqsCYBt-3o0 ; Mmmmmm... kā ģitāra piespiežās pie viņas krūsniņas :))

0 0 atbildēt
Man sanāk labāk :D kaut gan arī šī ir salīdzinoši normāla. Pamēģini labāk sevi palauzt, neizvēlies vieglākos akordus uz ģitāras (E-G-D-A) :D un neizvēlies vieglākās notis dziedāšanai. dziedi augstu. Dziedi zemu. Uztaisi kaut ko sarežģītāku,ja tiešām gribi ar to nodarboties. Nu jau visi,kas nopērk ģitāru un iemācās 4 akordus ir ahūnie komponisti un jaunās zvaigznes,bet es gan savā,gan tavā vietā tā nepaliktu.. Pabeidz mūzikas skolu. Iemācies labāk dziedāt, ar šito amatiera līmeni pietiek tikai šūpuļdziesmiņām un "daudz baltu dieniņu"... Es gribu ar to nodarboties profesionāli, nezinu,kā tu, bet ja tu arī gribi, tad šis ir tikai 1% no paša mazītiņākā sākuma. Un izskaties taču pašpārliecinātāka nākamajā video :) ;D
2 3 atbildēt

 

 

Radošs cilvēks prasa godīgu viedokli - tad ņem.

Balss laba, tikai jāpatrenē. Brīžiem liekas, ka aiziet mazliet šķībi, ne īsti labi skan. Dziesma forša - tādas neklausos, bet šito noklausījos vairākkārt. Tāpēc liekas, ka viss ir labi. Vārdi patīk un melōdija arīdzan, kas mainīsies uz slikto pusi, ja grafomāns ierunās pa vidu savus toņus. Taču tavs lēmums - dari kā zini. Es teiktu - ieguldi vēl mazliet darba un sasniedz visu pati, jo man šķiet, ka tev varētu sanākt. Katrā gadījumā, nepārtrauc censties. Radošu cilvēku vienmēr ir par maz.

1 2 atbildēt

Un kapēc vispār liec bildi, kur izskaties peec iedomīgas kuc*s?

1 2 atbildēt

bla kádi te visi gudri. pasi pat dzejoli noskaitit nemakat un te gudri d.... ka kkadi nenormali izglitotie muzikas kritiki. 

+ par uzdriksyesanos un dziesma ari ir ok. neklausies mulkibas ko raksta aprobezoti interneta tarpi un turpini iesakto. 

0 5 atbildēt
« 1  2  3  4 »