local-stats-pixel fb-conv-api

Oriģināldziesma!89

1569 10

Čaviņ, pirms kāda laika uzrakstīju dziesmu, vēlētos dzirdēt jūsu domas, + gan -, jo tikai tad var mācīties tā sakot nu kļūdām, lai nākamreiz rezultāts būtu labāks.

1. reizi ko tādu daru, neesmu profesionāle, bet padalīšos savā dziesmā ar jums! :)



1569 10 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000
Ir labi, malacite ka sanjemies uzrakstit dziesmu.
0 0 atbildēt

Mums duetā labi skanētu - uhhh un ahhh! :D

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

patīk.. vārdi tādi piesaistoši liekas.. ceru sagaidīt labākā kvalitātē, tad jau varēs izprast un novērtēt dziesmu labāk.. 

0 0 atbildēt

Ir savas kļūdas, bet tajā pašā laikā ir labi :) Turpini censties, sanāks! Nevajag taisīt kopā ar Grafomāna bezjēdzību, tas visu padarīs tikai sliktāku.  

 

 
0 0 atbildēt

I dziesma laba un skaista i pati meitene ,kas butu tju esi loti simaptiska :) lai izdodas tev viss dzive,kas saistas ar muziku :)

0 0 atbildēt
Gribi kritiku? Balss piestrādā tur daudz un daudz atrodi savu balsi(balsis) un noturi tās sākuma tev nebija balss ir jāvar noturēt to visu dziesmu lirika ir laba, ja spēj tad tomēr turies pie angļu valodas. Bet jā balss nepauzaudē to, bet atrodi! Turpini, nepadodies. One day you might be a star who inspires a lot of people, but to be able do that you gotta work and work and work... dont give up!
0 0 atbildēt

you are so goddamn cute that i'm even hugging myself right now! :3

labi! par dziesmu... nav jau īpaši ko teikt un es tāpat nejēdzu izteikties, but here we go! ai un atkal tas vienkāršums! tas sit pa ausi un vienkārši atgrūž. vismaz mani. nu nevienmēr tas ir slikti, bet tad vismaz vārdiem būtu jāuzrunā, kaut kā jāaizķer, vai ar kādu dziļāku nozīmi. šeit? ja godīgi kaut kāds nenoteikts murdziņš. kaut kas gaisīgs un gandrīz neesošs. izklausās tā ka tie ir tur tikai un vienīgi tāpēc lai būtu, bez jebkādas nozīmes ^.^

nu i ko es te piemurgoju? >.<

2 2 atbildēt

Ir muzikali ir ok, akordos vaig mazak vienveidibas. balss vareetu kautkaada briidii palikt niknaaka, lai nav kaa sausinjsh. ps mans nejegas viedoklis.

0 0 atbildēt

http://www.youtube.com/watch?v=VqsCYBt-3o0 ; Mmmmmm... kā ģitāra piespiežās pie viņas krūsniņas :))

0 0 atbildēt

Forša dziesmiņa, tāpat kā dziedātāja un viņas bals.

Tikai dieva dēļ nepalaidies un turpini dziedat!

Man patika!! emotion

0 0 atbildēt

Latviešu meitenes ir skaistas emotion

0 0 atbildēt

Būsi mana sieva? emotion

0 0 atbildēt

Kurš kurš - Es!

0 0 atbildēt
Super!!! Tā turpini!
0 0 atbildēt

vis ir pa skaisto,bet ja ta dziedasana.Ir jatrenejas daudz vai vnk jaturpina tikai sacereet un rakstit,tas 100% padodas.

0 0 atbildēt
izskaties labāk kā dziedi
0 0 atbildēt

Balss ir laba; dziesmu tu noteikti vari uzrakstīt labāku. Šī ir tāda blāva, apmēram ar tādām jauno mūzikas komponistu karjeras sākas. Arī manas pirmās dziesmas stila ziņā sanāca līdzīgas, bet tagad pati jau manu progresu emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »