local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es čigānus čakarēju...314

4033 24

Šoreiz bez lieliem jokiem. Visi stāsti ir patiesi, no manas pieredzes. Tā kā studēju Ventspilī, sākumā nācās pierast ne tikai pie jaunās pilsētas kā tādas, bet arī pie čigāniem, kuru šeit ir krietni padaudz. Lai arī sākumā šķita, ka viņi ir visur un vienmēr, vēlāk jau izdevās pierast. Tomēr šo gadu laikā man ir gadījušies šādi tādi interesanti atgadījumi ar čigāneļiem. Virsrakstam gan pilnīgi atbilst tikai pirmie divi un pēdējais, pats svaigākais gadījums, pārējie divi nedaudz savādāki.

P.S. Tikai nepadomājiet, ka visi čigāni ir tādi. Protams, tādu īpatņu ir ļoti daudz, bet pats pazīstu vairākus, kuri ir ļoti sakarīgi cilvēki un kuriem ir vienkārši kauns par savu tautiešu izdarībām. :)

Citi ''vārties pa grīdu'' raksti un ne tikai :)

http://www.spoki.lv/joki/Ka-ar-ciganiem-uz-Rigu-braucu/249747

http://www.spoki.lv/aktuali/Sakumskolas-erotika-/303310

http://www.spoki.lv/aktuali/Sakumskolas-erotika-2-/305842

http://www.spoki.lv/aktuali/Sakumskolas-erotika-3/362563

http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-mes-dzivojam-am/237282

http://www.spoki.lv/joki/Ka-iepatikties-pretejam-dzimumam/308268

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Ka-pareizi-fotografeties-DD/287697

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Krievelu-kojas/312009

http://www.spoki.lv/joki/Kada-jauniesa-skolas-stasts/228695/1/2

http://www.spoki.lv/joki/Musu-studiju-perles-D/245635

http://www.spoki.lv/joki/Minka-Mika-izjokota-D/396892

ja interesē uzdot kādu jautājumu par čigāniem vai citu tematiku, dari to! Izjautā mani kā nākas, brāl! :D

http://ask.fm/Murziks13

4033 24 314 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 314

0/2000

brr, atkal pacelts raksts emotion , bet tāpat labs emotion

0 0 atbildēt

Salasi lūdzu citu Spoku stāstus lūdzu un uzstaisi rakstus man iepatikās lasīt emotion

0 0 atbildēt

sūdīgi ka tie čigāni tevi nenoslīcināja!!!

0 0 atbildēt
Nāku no Origo stacijas, uz merķeļa ielu, pienāk čigāns un prasa ceļu uz lidostu, es šim stāstu, bet šis nesadzird, jo apkārt daudz cilvēku. Saka paejam malā (paejam arī), tad sāk prasīt naudu benzīnam priekš lidostas, es klausos, un pēkšņi viņš izvelk no kabatas un iedod rokās Brutal classic pēcskūšanās losionu, sakot, ka tas dārgs odekalons (uz cenas uzzīmēti skaitļi cenas 🤣)... sākumā prasa, lai iedodu 30€, es saku ka nav, tad viņš paprasa 20€ un mēģina kaut kādu summu, lai es iedodu. (nu es īsti neapčakarēju, bet lieta tāda, ka tas pēcskūšanās losions maksā 7-8€, bet nokaulēju uz 5€). Labi iedevis 5€ eju ar losionu, pieskrien, un pasaka lūdzoties lai es vēl iedodu, bankomāts atrodas netālu, takā jau no satikšanās punkta bijām tālu, es viņam pateicu rupjā balsī, ka nemaksāšu vairs, viņš aizgāja. Nu nezinu no kurienes to losionu viņš dabūja, bet man bija vajadzīgs viņš, jo manējais bija beidzies.
0 0 atbildēt

4. gipsy science emotion

0 1 atbildēt

Man klasē iet čigāns emotion

2 3 atbildēt

Man ari ir adgadijies daudz stastu ar 4wiganie. Es eju 6 klase. mes ar klasesbideru gājam pa sloku (jurmalas pilseta) un nak klat 4igans man draugs ir nu apmeram metr 75 gar6 4igans vinam sak eu 4au atceries mes tak6 kopa macijamies 8 klasē  varbut iedosi kadu latu ka draugam un tad 4igans apravas jo mans draugs adbildeja  es pat 6 klasi nesu pabeidzis 4igans 6oka nu labi iedod tapat atnak mans tetis un saka ko tu te lien padauza mes vnonirdzamies un gajam talak :D

0 2 atbildēt

jā čigāni tie ir baigie naži - bet ar viņiem kauties nevar - tas tev nav latvietis kas izslēdzas pēc pirmā sitiena - čīča celsies un atkal klups kaklā! tā kā pirms sit - padomā!

1 4 atbildēt

Ja kas es jau tādu rakstu lasīju pirms kāda gada, copy - paste

1 4 atbildēt

Sorry par gramatiskajaam kljuudaam,ja taadas ir(pienjemu) Saak klibot Lv Austraalijaa dziivojot! :D

0 5 atbildēt

Nu nah šito visu lasīt emotion

Vai ir tā vērts ?

3 14 atbildēt

Torņkalnā es gaidīju vilcienu uz Olaini pie manis piegāja čiganella un prasīja uzpīpēt. Es viņam iedodu 1 cīgiņu (man bija mazā paciņa ar 2 cīgiņām). Viņš aiziet uzpīpē atnāk atpakaļ saka man : Klausies piedod lūdzu es te uz Jelgavu braucu Kur tu dzīvo? Es saku Olainē! ĀAAaa Olainē tur arī čigāni dzīvo! Pazīsti kādu čigānu tur? Es saku ka nē,bet esmu redzējis,ka tur esot tādi! Čiganella saka nu man tur radi dzīvo (viņiem visi čigāni radi ir? :D :D) Es saku jā jā labi...Viņš man atver savu sporta somu un saka: NU davaj paņem kādu drēbīti iedot man 2LS... Es saku man naudas nav tikai 1 ls (īstenībā man makā vairāk) Es saku man tās drēbes nederēs, pārāk mazs izmērs.. nu labi iedošu tev tos 50 sant...  UN IEDOMĀJIES KO VIŅŠ DARA... Es atveru maku ņemu 50 sant (man tur vēl 2 ls 1 ls un kaut kādas kapeikas) viņš man saka KO TU MAN TE PASKAT TEV TAK TUR SUDRABIŅŠ IR IEDO LATU... es saku man mājās jāpērk maize,krējums nevaru... NU IEDO SUDRABIŅU! :D :D IEDEVU ARĪ POFIG 1 LS

2 14 atbildēt

Raksts likās nedaudz par garu :)

2 17 atbildēt

Cik nopratu vis tas stāstiņš  par ''Cento'' veikalu un aliņu norisinājās Ventspilī ?

Ja , Jā , tad zini esmu venspilniece un zinu ka abos ''Cento'' veikalos nav pīkstuļi ;DD

2 23 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »