local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es čigānus čakarēju...314

4033 24

Šoreiz bez lieliem jokiem. Visi stāsti ir patiesi, no manas pieredzes. Tā kā studēju Ventspilī, sākumā nācās pierast ne tikai pie jaunās pilsētas kā tādas, bet arī pie čigāniem, kuru šeit ir krietni padaudz. Lai arī sākumā šķita, ka viņi ir visur un vienmēr, vēlāk jau izdevās pierast. Tomēr šo gadu laikā man ir gadījušies šādi tādi interesanti atgadījumi ar čigāneļiem. Virsrakstam gan pilnīgi atbilst tikai pirmie divi un pēdējais, pats svaigākais gadījums, pārējie divi nedaudz savādāki.

P.S. Tikai nepadomājiet, ka visi čigāni ir tādi. Protams, tādu īpatņu ir ļoti daudz, bet pats pazīstu vairākus, kuri ir ļoti sakarīgi cilvēki un kuriem ir vienkārši kauns par savu tautiešu izdarībām. :)

Citi ''vārties pa grīdu'' raksti un ne tikai :)

http://www.spoki.lv/joki/Ka-ar-ciganiem-uz-Rigu-braucu/249747

http://www.spoki.lv/aktuali/Sakumskolas-erotika-/303310

http://www.spoki.lv/aktuali/Sakumskolas-erotika-2-/305842

http://www.spoki.lv/aktuali/Sakumskolas-erotika-3/362563

http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-mes-dzivojam-am/237282

http://www.spoki.lv/joki/Ka-iepatikties-pretejam-dzimumam/308268

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Ka-pareizi-fotografeties-DD/287697

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Krievelu-kojas/312009

http://www.spoki.lv/joki/Kada-jauniesa-skolas-stasts/228695/1/2

http://www.spoki.lv/joki/Musu-studiju-perles-D/245635

http://www.spoki.lv/joki/Minka-Mika-izjokota-D/396892

ja interesē uzdot kādu jautājumu par čigāniem vai citu tematiku, dari to! Izjautā mani kā nākas, brāl! :D

http://ask.fm/Murziks13

4033 24 314 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 314

0/2000

vienreiz biju aculiecinieks gadijumam, par ko vareeja iereekt. kr4 notika jelgavaa, nu divi chigani cilvekiem smarzhas tirgot izdomajushi, viena tantinja pat nopirka pudeliiti, tad nu iet virietis tads liels masivs ar ratiem un mazu meiteniti pie rokas, tad nu chigani shim, e bral tev smarzhinjas nevajag? virietis: nu radi kas pa smarzham! panjemis pudeliiti roma tam saka ka esot labas hugo boss, un baigi dargaas bet tas dos pa leeto. vecis panjem n reali atplesh stikla pudelitei kaklinju, hvz ka to var izdariit, pasmarzho un iemauc chiganam pa seju, un saka, tu suka man udeni megini iesmereet? shis uz zemes, papucis stav, otrs chigans tam uzshauj, papucis tam ar kaju pa zhokli, skats psc. kr4 riktigi atdauzija abus divus, aina ka no dzekija chana filmam, panjem ratus un iet talak, chigani knapi knapi celjas augsha un klibo prom. Un pats labakais man patika kad meitene blakus prasa, tet tev vis kartiba? tev tek asinis , ( roka visa asinjaina ) un tevs saka, neuztrauciem meitinj taas nav manas asintinjas, taas ir slikto onkulju.

716 4 atbildēt

man arī bija gadījums. braucu autiņā kkādā pusceļā iekāpj čigāns nu ap gadiem 25-30 piedzēries. nu labi sēžu klausos austiņās mūziku jūtu izrauj arā no auss un uzreiz saka 'tu nedusmojies ka es tā daru bet tew newajag vēlvienu telefonu,tavas austiņas viņam arī derēs.' es loģiski saku ka nevajag nu vot tā vārds pa vārdam un sākām viens otram purnā solīt,es īstenībā jau no paša sākuma būtu iedevis,bet bija bailes ka šoferis var izmest ārā no autobusa kad vēl līdz galamērķim jāiet kādi 40-50 km. bet pacietiba bija galā un uzšāvu reizes 4 vai 5 loģiski autobusā visas bābas sāka kliegt un autobuss apstājās domāju ka man tulīt jākāpj ārā,bet nē šoferis šo paņemis un mest ārā,bet šitais turās pie soliem un apzvēr ka vairs tā nedarīs. šoferis apžēlojas. pa ceļam atkal man saka ka Rīgā man būs pizģ*** nu ko es brālim uzzvanu lai mani sagaida.iebraucam Rīgas autenē čigānu jau sagaida 3 čigāni  tādā pašā kondīcijā, bet man brālis arī mani sagaida :D Nu vot biki pavicojāmies un nezin no kurienes ierodas pašvaldības policija, šos sašņorēja un aizveda bet mums ar sarkazmu pajautāja 'nu ko rakstīsim paskaidrojumu?' Mēs ar brāli atteicāmies no tā prieka un aizgājām prom. Lūk tāds izvērtās mans ceļojums uz Rīgu. 

543 5 atbildēt

Rīgas Centrālajā stacijā, un tirgus rajonā, ar čigāniem arī jautri mēdz gadīties. Reiz eju pa centru, un mani uzrunā čigāns - kko velies pirkt, vai pārdot?, es saku ka nē. viņš saka , pag davai kko tev tak ir telefons ( a man 2 viens manejais normalais, a otrs tikai del vācu sim kartes, jo numurus gribas redzet) nu tad 5min  prašņāja, un tad es atcerejos, ka man ta truba nerubi :D iesmērēju vienam tādam savu nokia 6233  pa 40ls, kgan zinu ka pazvanit nevar IMEI bloķēts etc. laikam dzekins pēcāk iesmērēja to kādam no jums, bet tā bija pima reize, kad izdēvās appist čigānu :D

433 3 atbildēt

Mīnusus šim rakstam ir salikuši čigāni.

254 2 atbildēt

Tas 4. vienkārši augstākā čigānu matemātika. Es tā rēcu :D:D:D 

+++++++++ Vēl šādus gribu atgadījumus lasīt :D

195 0 atbildēt

man gadījās, ka prasīja naudu, jo nomirusi vecmāte, tjipa uz ventspili jātiek... kkā pasūtiju trīs mājas tālāk, un pēc dažām dienām ejot garām ieraudzīju to čali un prasu:" tiki uz savas vecmātes bērēm?", tas man saka ka vecmāte viņam  vēl dzīva un baigā veselība ;DDD 

177 2 atbildēt

ā, un vēlviens gadījums. pirms gadiem septiņiem, kad vēl dzīvoju iepriekšējā dzīves vietā, stāvēja mums pagalmā ranila loksnes. Vienu dienu viens čigāns garāmejot prasa manam tētim: "saimniek, pārdod man kādu loksni", tētis šim saka, ka pašam vajag un ka tūlīt likšot uz jumta, čigāns saprotošām suņa acīm pamāja ar galvu un aizgāja. Uzminiet, kas tieši pēc trīs dienām pazuda no pagalma? ;)

151 0 atbildēt

Eu, ko man darīt, ja čigāns prasa: семкас ир??? :D

107 3 atbildēt

Tiešām labs, ar lielu interesi izlasīju:)

96 2 atbildēt

Nu šis variants iet cauri ar visiem( gan čigāniem, gan vienkārši klaidoņiem). Ja šis prasa "iedod man maizītei" vai kaut kā tamlīdzīgi, tad, ja pašam ir laiks piedāvāju, davaj ejam uz veikalu. Nopirkšu i maizi, i desu. nav tak žēl, ja tiešām nav ko ēst. Bet ne reizi nav vilcies neviens līdzi! Nu vo, tad, lai pats nopelna, ja prot melot!

87 0 atbildēt

Brīnums!!!

Pusi muza ventspili nodzīvoju un ne vienu reizi nav cigani piesējušies :D

Za to Slokā.... uhhh :D

70 1 atbildēt

ciest čigānus nevaru .. man ar piesējās viens vienreiz .. bet ar riktīgu čigānu klasiku .. pārdod "zelta" ķēdīti kas brutāli var redzēt ka ir krāsota =D

60 1 atbildēt

man arī bija viens gadījums emotion

vasarā nolēmu  doties uz smārdi ...

tā nu sēdējām ar draugiem stacijā gaidijām vilcienu...

sēžot runājos vairāk ar draudzeni un pamanīju ,ka draugi tikmēr runā ar kkādu čali...

 

gadi 30 ne vairāk...

 

iekāpām vilcienā apsēdāmies....tas čalis arī klāt un arī mums piebiedrojās...vilciens sāka kustēties...

mēs prasam nju kur ta brauksi?

 

viņš atbild nju  man jābrauc bija uz otru pusi ,bet nju nekas kāpšu ārā tur kur jūs...

neko sarunājām ,ka var atnākt arī uz mūsu kopējo ballīti ārā pie mājas..

ja vien uzsauks alu emotion 

 

nju neko..piekrita..

izkāpām no vilciena šis visu laiku mūs ar draudzeni apķēris gāja līdzi....

 

un visu laiku izteica komplimentus....piem. skaistās pepijas vai arī baigā kautrule emotion

 

sākumā pacietāmto  pēc tam jau sāka apnikt :D

 

viņš visu laiku pieprasīja skūpstus :D

 

'draugi tikai piesolīja ,ka dabūs dabūs un tik sūca no viņa laukā naudu :d

 

nju labi praktiski alu un kokčikus :D

 

pēc tam tie pilnām rokām atnāca pie mums...

 

es prasu kur dabūjāt.?

[viņiem nauda nebija tik daudz ..cik tur bija alkohola]

 

viņi saka,ka šamējais nepaz\istamais ,kas ar mums brauca izmaksāja ;D

 

un tad pa duŗvīm ienāca viņš galīgi pālī bļaudams "pepijas gribu bu4injas"

 

un tā bija visu vakaru ,ka mums dzinās pakaļ emotion a tie tik sūca alu emotion

 

pēc kādām '3 h viņš bija galīgi nost,apēda mūsu neizcepto jēlo šašliku no buņdžas [kas bija vienīgais,kas bija,ko ēst] un aizpisa mājās :D

 

tiesa gan uz alko...viņš paļubē iztērēja vismaz 100 ls emotion

88 31 atbildēt

Man klasē mācās čigāns :O Tik viņš neko nozagt nevar jo ja kas pazūd uzminiet nu kas dabu pa pieri? emotion

57 0 atbildēt

Man draugam rados bija metinātājs, a kad netālu gāja čigāni, šie paņēma 20 snant. uzkarsēja un pameta šiem pie kājām :D

47 0 atbildēt

Man pāgājušo gadu zirgu nozaga! Ventspilī nav manīts? Ar vafeles izskata plankumu uz muguras un Latvijas nummuriem?

51 9 atbildēt

Pēdējais labs. Riktīgs biznesmenis emotion 

40 1 atbildēt

Man vienreiz paprasīja 20 santīmus, izvilku maku, panjemu 20 sant. un iedevu, prasīja vēl, teicu, ka nedošu, Tas teica, ka redzējis man makā ka man daudz, teicu, labi iedod tos 20, iedošu latu, paņēmu 20 sant. un aizgāju prom.

39 0 atbildēt

Hitleram vajadzēja pabeigt savu darbu un tikai tad mirt.

33 3 atbildēt

Komentāri pārvērtušies par stāstiem :D nu 4roch man ar 1 stāsts :) kā jau daudzi zināt man ir tikai 12 gadi...

pagājušajā gadā aizbraucu pie vecmammas uz cēsīm (vasarā) labi,labi eju uz veikalu pirkt maizi pīlēm (barot pīles) atnāk viens 4igāns. Ew draudziņ,Iedod sīknaudu Nav man! Ko tad veikalā ej? Man 10 ls gabalā Iedod pārbaudi tā ātri ieskrēju veikalā domāju ka šamējais jau gabalā,bet nē... gaida mani... nu neko iedodu viņam tos 5-20 sant. šis laimīgs ieiet veikalā nākošajā dienā atkal eju uz veici atkal šis klāt saka nu iedod 20 sant!!! es saku ka vakar jau iedevu šis saka nu lūdzu ģimenei nav ko ēst! nu neko atkal ieskrienu veikalā nākdams ārā redzu ka šo Pogainie aizvelk par uzmākšanos maziem bērniem :D (viena vecenīte piezvanījusi un izsaukusi poličus :D:D:D)

30 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »