local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone 6 vs Galaxy S6, kurš kuru?!62

699 9

Sveiki Spoki, ja pašlaik esi domājis par jauna viedtālruņa iegādi un svārsties starp iPhone un Samsung ražojumu, tad šajā rakstā iespējams Tu atradīsi sev piemērotāko.

Rakstā atrodamas ievērojamākās iPhone 6 un Samsung Galaxy S6 atšķirības. Un protams, kā vēlvienu lielu atšķirību varu pieminēt - Android vai iOS valstības.

699 9 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000
S7 edge...ideāls telefons...
0 1 atbildēt

1) Runa iet par parastajiem modeļiem, savādāk salīdzinājumā arī pievienotu S6 Edge.

2) Nē, tagad vairs nav vajadzīgs novilkt un strādā labi, bez nekādām problēmām, atšķirībā no S5.

3) Citiem vajadzīgs, citiem nē. Ja pats neko nedari un neseko savai veselībai, tad jau vienalga

4) Ja nav līkas rokas, tad papildus stikls ko līmēt, nav vajadzīgs. Un plēvi uzlīmēt nav īpaši sarežģītāk kā neizliekta ekrāna viedtālrunim. (P.s. Tas jau ir GS6E, nevis GS6, par ko ir raksts)

5) Par šo, lūdzu, linkus uz visiem avotiem. Vēlams Angļu valodā. Pie tam, ja tas būtu tik kaitīgi - NEVIENS viņu neizmantotu.

*) Iemācies izmantot klaviatūru pareizi un tad stāsti, kurš raksts ir bezjēdzīgs un kurš nē. emotion

1 2 atbildēt
IPhone ir labāks nekā Samsung Galaxy 6,jo lai gan iphonam ir liels starojums,galaxsija bezvadu lādēšana palielina telefona starojumu un atrasties blakus šādi lādējošam telefonam uzlādes laika,palielina vēža,un citu slimību risku.Zinātniski pierādīts
0 2 atbildēt
17 avatars17

Tikai un vienīgi ar visām rokām esmu par Apple, simts reizes pierādijies, ka Apple nav konkurentu. Pats visu pērku no Apple, un visi tuvākie draugi arī izmanto tikai ābolus. P.S. nesaku, ka Android ir sliktāks, vienkārši simpatizē Apple.

2 4 atbildēt

par rakstu mīnuss, jo:

apple ir arī 6+ versija ar lielāku ekrānu nekā s6.

netika pieminēta kamera, kas visticamāk ir kvalitatīvāka kā s6... 

uttt.

2 5 atbildēt
Mans Sony 100 reizes labāks un dārgāks par Iphone
3 6 atbildēt

Apple izmanto līdzekļus, lai fixotu bugus, padarīt visu vienkāršāku, kā arī aizdzen prom visus vīrusus. Bet samsungs saliek visādas huiņas telefonā, kuras nevienam nevaig un vienkārši apmāna cilvēkus. Cilvēki domā ''O, šitajā ir tas un tas'' bet nemaz neizmanto to. Kā arī špiko tehnoloģijas no apple. Kam pirmajam bija selfiju kamera? Kam pirmajam bija print screen? Kam pirmajam bija vispār jebkāds bloķēšanas mehānisms?

Un ja rokas ir tik tizlas, ka telefonu rokā nevar noturēt, tad vienkārši nopērciet vāciņu, kuri Iphoniem ir izplatītāki.

0 4 atbildēt

Totally disagree. emotion

0 6 atbildēt
« 1  2  3 »