local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone 6 vs Galaxy S6, kurš kuru?!62

699 9

Sveiki Spoki, ja pašlaik esi domājis par jauna viedtālruņa iegādi un svārsties starp iPhone un Samsung ražojumu, tad šajā rakstā iespējams Tu atradīsi sev piemērotāko.

Rakstā atrodamas ievērojamākās iPhone 6 un Samsung Galaxy S6 atšķirības. Un protams, kā vēlvienu lielu atšķirību varu pieminēt - Android vai iOS valstības.

699 9 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Vienam māte, otram meita un citam kleita. Beidziet strīdēties. viss!

3 0 atbildēt

Man telefonu vajag lai pizvanītu, aizsutitu sms un retu reizi ieiet netā. domaju kad ar 100 euro pilnigi pietiek manām vajadzībām emotionemotion

3 0 atbildēt

Ja godīgi, tad man ne vienu, ne otru nevajag. Man pietiek ar to, ka varu pazvanīt, sms un internets. Nevajag ne tur jaunākās app, nedz ko citu.

Ja jau piedāvātu man kādu no šiem abiem variantiem, drošvien, ka samsungu emotion Dizains labs.

3 1 atbildēt
Par gaumi jau nu nestrīdās, katram tā ir sava. Citam patīk ābolītis, citam samsungs un vēl kādam citam vispār ne viens, ne otrs. Man, personīgi, ābolītis patīk daudz labāk. Esmu apmierināta.
2 0 atbildēt
Katram patīk savs. Man personiski savs Samsung Galaxy Fame perfekti apmierina,jo tur ir viss,kas vajadzīgs, tāpēc nesaskatu īpašu vajadzību to pirkt.
1 0 atbildēt

Kāda starpība kāds. Ka tik telefons. emotion

1 0 atbildēt

Mani no šiem telefoniem vairāk uzrunāja Samsung Galaxy S6. Vienīgais, kas iPhone 6 uzrunāja bija aplikāciju daudzums. emotion emotion

1 0 atbildēt

Runājot par samsung galaxy s6 parasto versiju, man telefons jau ir vairāk kā divas nedēļas. Pirmkārt, tā ekrāna izmērs ir perfekts, bet nesūdzētos arī par iphone 6 izmēra displeju. Bet ja gribi lielāku, tad pērc NOTE. Jā, pirmais pirkstu nospiedumu sensors bija sūdīgs, ja nemaldos, sgs5 telefonam, bet s6 tas jau ir gandrīz vai perfekts, izmantoju pirkstu nospiedumu sensoru ikdienā un vienīgā sūdzība ir tāda, ka uzliekot pirkstu neprecīzi uz sensora tas neatpazīst to, bet nolase ir ļoti ātra, tāpēc īpaši netraucē. Man ir bijušas sirds problēmas, tāpēc ikdienā sekoju līdz savam sirds ritmam, aplikācija ir ļoti noderīga un izveido grafikus, parāda ieteicamos diapazonus utt, ja tev nevajag to fīču, neviens tev neliedz viņu izslēgt un disablot. s6 ir divas versijas gan ar ieliekto, gan ar parasto displeju, tā kā tā nav problēma un plēvju līmēšana uz displeja man šķiet muļķīga padarīšana, jo telefonam ir jākalpo tev nevis tev visu laiku jāuztrauas par to. Bezvadu lādēšanas nekādi neietekmē baterijas dzīvi, turklāt, man pašam ir bezvadu lādētājs un es to izmantoju par paliktni, jo ar vadu lādētāju telefonu var stundas laikā uzlādēt līdz 100%, bezvadu lādēšana ir lēna padarīšana, bet zinu cilvēkus, kuri par to ir sajūsmā.

3 2 atbildēt
Sanāk kad apfels nav tālu ticis no 3310
1 0 atbildēt

Galaxy s6 edge - abus emotion

0 0 atbildēt
Raksts manuprāt ir nedaudz jēls, varēji jau vairāk info. piemeklēt. Bet + tāpat esi nopelnījis!
0 0 atbildēt
Es par Ip6 ...P.s. kad filmē ar Ip6, skaņas kvalitāte daudz labāka
0 0 atbildēt
Hmmmm noskatijos ari par 4 noti.doma tadu panemt.
0 0 atbildēt

Nu pat 5S Iphone ir sirds ritma sensors. Iphone 6 arī noteikti ir. Man personīgi labāk ābols patīk, jo pilnīgi ,pilnīgi ,pilnīgi visi Androiidi pēc 1-2 gadiem paliek ļoti lēni. 

3 3 atbildēt

Pilnīgi piekrītu!

0 0 atbildēt

Samsung labaks par kaut k'adu iphone

5 5 atbildēt

Protams. Pret sienu. Tu bieži izdomā situācijas?

2 2 atbildēt

S6 edge labaakais un punkts!!!

4 4 atbildēt
Trakums... Apple ir tas pats mazais datoriņš bez aplikācijām. Ja tomēr ir, tad tas ir jāpērk. Un man liekas ka Apple vairāk maksā tikai dēļ zīmola..
0 0 atbildēt

Stulbs arguments - ņemot abu šo telefonu lētākās versijas pie LMT ar atvērto līgumu starpība ir ~ 2€ mēnesī. Nedomāju ka tas būs faktors kas atturēs no konkrētā modeļa iegādes.

1 1 atbildēt
« 1  2  3 »