local-stats-pixel fb-conv-api

Zviedrijā jau sākusies zemādas čipizācija87

364 19

Iedomājaties nākotni, kad čipizācija visur būs obligāta, kad vairs nebūs skaidra nauda, bet viss būs tavā čipā, kurš ir tavā rokā zem ādas.

Ar to čipu varēs atslēgt tavas mājas durvis, mašīnu, darbavietu, ieslēgt datoru, atbloķēt telefonu, norēķināties veikalā paslidinot roku gar skeneri jo vairs nebūs skaidras naudas un tava nauda atradīsies čipā, kuram ir piekļuve valsts datu bāzei caur internetu.

Bankas kartes, pasi, autobusa biļeti u.t.t. aizvietos tavs zem ādas implantētais čips.

Ja kādā valstī pie varas būs asinskārs diktators un tu gribēsi piedalīties revolūcijā, tas diktators piespiedīs pogu un tavs čips vairs nedarbosies, tu būsi kā paralizēts, tev nebūs naudas, tu nevarēsi atvērt nevienas durvis, nevarēsi izdarīt pilnīgi neko.

Izklausās skarbi ? Pēc dažiem gadiem tas sāks kļūt par realitāti, pilnīga iedzīvotāju kontrole no valdības puses.

Šis notikums ir pareģots jau ļoti sen, tas liecina par pasaules gala tuvošanos. Pareģots ir arī tas, ka drīz tiks iestudēts kontakts ar citplanētiešiem. Ja gribat atrast to pareģojumu tad googlē ierakstiet: mark of the beast prophecy.



364 19 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 87

0/2000
Kārtējā cilvēku kontroles ierīce!
0 0 atbildēt

Sen jau ir kontakts ar cipalnētiešie, sen viņi vada tādas personas kā piemēram Putins. Viņi ir cilvēku ķermeņos un nemanāmi dara visu, lai sagrozītu mūsu pasauli un daudz par šo lietu zin tikai nav jau jēgas stāstīt jo r tik maza procentu daļa uz šīs zemes kas vispār spēj to sagremot, kur nu vēl tam ticēt. emotion

1 1 atbildēt
Piemēram, ka visiem cilvēkiem būs čips zem ādas un kaut kas notiks ar tehnoloģiju, ko tad? Un tas čips ir/būs ūdens izturīgs? Ja nebūs, tad vairāk nevarēs mazgāties, kur vel runa pa peldēšanos? Bet ja ar čipu varēs darīt kā ar google glases vai microsoft hologrāfiskās briles, tad nebūtu slikti.
0 0 atbildēt
Čaku Norisu neitralizēs emotion
0 0 atbildēt

vnk stulbs raksts. Kāds plusotājs vispār iegoglēja, kas tas par pareģojumu ir? IZburtos no bībeles ar sazvērestības teorijām.  Un kāda jēga viņu būtu implantēt zem ādas? Lai zagļi varētu nozagt visu dzīvi nocērtot roku? Tas, ja kāds izmēģina ideju no kādas fantāziju filmas, nenozīmē , ka nu visiem *****s zem ādas implantus, jo ir daudz vairāk mīnusu nekā plusu, piemēram, implantē cita čipu un dzīvo viņa dzīvi

1 1 atbildēt

Ko darīt cilvēkiem, kuriem nav roku un nevar atļauties protēzes?

0 0 atbildēt

🍕

0 0 atbildēt

Chill the fuck down, nfc nav pārāk liels darbībās rādiuss, un kā gps trekeri to nevarēs izmantot, vienīgais variants ir skatīties kur tu autrizējies ar šo sistēmu, izpētīs log'us un sasaitīs vienā sistēmā. Anyway Kontrole no valdības puses, bet ne tik liela, ja vien neesi Radžibs (terorists) vai kāds pi*ars.

0 1 atbildēt

es pat nesaprotu vai tu šo raksti nopietni, vai esi tiktāl izzombēts, ka tevi paverdzināt varētu un tu neiebilstu

0 1 atbildēt
Ceru ka man šito nenāksies piedzīvot. Kaut gan pasaules galu gan gribētu redzēt. Vismaz tas butu interesanti.
0 1 atbildēt

Un ja cilvēkam nav roku, ko tad? Dzīvot uz ielas, tikai tāpēc, ka nevar tādu sūdu iebāzt sev ķermeni?!

0 2 atbildēt

Atkal atgriezīsies vecie laiki, kad ganksteri sāks rokas griest emotion

1 3 atbildēt

Šo zemādas čipu nelikšu, jūtu ka Iluminatti jau drīzuma dominēs visur! Jāstasta cilvēkiem, lai neuzķeras uz muļķībam!

0 2 atbildēt
Nja ,bet es jau nezinu kā ir Vācijā ,jo es dzīvoju Vācijā.
0 2 atbildēt
« 1  2  3 »