local-stats-pixel fb-conv-api

Zviedrijā jau sākusies zemādas čipizācija87

364 19

Iedomājaties nākotni, kad čipizācija visur būs obligāta, kad vairs nebūs skaidra nauda, bet viss būs tavā čipā, kurš ir tavā rokā zem ādas.

Ar to čipu varēs atslēgt tavas mājas durvis, mašīnu, darbavietu, ieslēgt datoru, atbloķēt telefonu, norēķināties veikalā paslidinot roku gar skeneri jo vairs nebūs skaidras naudas un tava nauda atradīsies čipā, kuram ir piekļuve valsts datu bāzei caur internetu.

Bankas kartes, pasi, autobusa biļeti u.t.t. aizvietos tavs zem ādas implantētais čips.

Ja kādā valstī pie varas būs asinskārs diktators un tu gribēsi piedalīties revolūcijā, tas diktators piespiedīs pogu un tavs čips vairs nedarbosies, tu būsi kā paralizēts, tev nebūs naudas, tu nevarēsi atvērt nevienas durvis, nevarēsi izdarīt pilnīgi neko.

Izklausās skarbi ? Pēc dažiem gadiem tas sāks kļūt par realitāti, pilnīga iedzīvotāju kontrole no valdības puses.

Šis notikums ir pareģots jau ļoti sen, tas liecina par pasaules gala tuvošanos. Pareģots ir arī tas, ka drīz tiks iestudēts kontakts ar citplanētiešiem. Ja gribat atrast to pareģojumu tad googlē ierakstiet: mark of the beast prophecy.



364 19 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 87

0/2000

Vai tad cilvēkiem jau nepietiek s*du kas atrodas iekšā???emotion

Man zem ādas nekas tāds neatradīsies...

3 0 atbildēt

Bļēe tā jau ir, ka no vienas galējiības otrā. Vienreiz pat es biju bibliotēkā, gribēju paņemt 1 grāmatu. Devu tiesības vai pasi. Neder..    Viņi visi galīgi tur jobnuti... Vajagot kkādu speciuālu karti izgatavot... Naskuja???   Kurš daunis to izdomāja?  Pase der bankā, pastā un visur, bet te pēkšņi ne....

na*u,

3 1 atbildēt

Man liekas, ka ir 95 % iespējamība, ka kaut kas var noiet galīgi greizi ar šito čipu 

2 0 atbildēt

Lai valdība pis n****

4 2 atbildēt

Viņiem neinteresēs jūsu pretenzijas pret jauno kārtību. Drīzāk viņi panāks to, ka nebūs variantu un cilvēki paši stāvēs pie čipa durvīm. Viņi spēlēs uz pasaules lielāko vājābiju piem. internets telefonā. Ja gribi unlimited internetu telefonā ar super sonic ātrumu, tad lūdzu, iegādājies sev čipu, tiem kuriem nebūs šī čipa tie lai maksā par šo internetu lielo summu. 

P.s - es tikai izteicu savu variantu un šaubos, ka internets Latvijā paliks dārgaks, jo tas nebūtu izdevīgi ne bitei, ne tele2 ne arī lmt.  Pats esmu pret šo čipu ieviešanu!

1 0 atbildēt

Un ja tu pazaudē savu roku tev vairs mašīnu neatslēgt.

1 0 atbildēt

tādam urīnpaurim pat jēgas ko skaidrot nav. ja neredzi atšķirību starp telefonu un čipu rokā, tad tev nu tiešām labāk dzīvot zem pilnīgas kontroles

1 0 atbildēt
Vina var at*ukat Srekam! Netaisos norekinaties ar roku.
1 0 atbildēt

Ko viņi ir salietojušies? Inčā bija rakstīts, ka no 2014.gada maija jau sāks čipizēt jaundzimušos. Nekas tāds vēl nav noticis!

1 0 atbildēt

Ideja, protams, nav slikta, bet, jā, pārāk liela varas koncentrācija viennozīmīgi ir pē un fui.

1 0 atbildēt

ļoti pat iespējams, ka bībelē šāds "pravietojums" ir tikai tāpēc, lai cilvēkus sagatavotu šādam procesam. tobiš - pravietojums ir nevis pravietots, bet tīšām iekļauts, lai iepazīstinātu ar šādu plāna daļu.

0 0 atbildēt

🍕

0 0 atbildēt

Ko darīt cilvēkiem, kuriem nav roku un nevar atļauties protēzes?

0 0 atbildēt

vnk stulbs raksts. Kāds plusotājs vispār iegoglēja, kas tas par pareģojumu ir? IZburtos no bībeles ar sazvērestības teorijām.  Un kāda jēga viņu būtu implantēt zem ādas? Lai zagļi varētu nozagt visu dzīvi nocērtot roku? Tas, ja kāds izmēģina ideju no kādas fantāziju filmas, nenozīmē , ka nu visiem *****s zem ādas implantus, jo ir daudz vairāk mīnusu nekā plusu, piemēram, implantē cita čipu un dzīvo viņa dzīvi

1 1 atbildēt
Čaku Norisu neitralizēs emotion
0 0 atbildēt
Piemēram, ka visiem cilvēkiem būs čips zem ādas un kaut kas notiks ar tehnoloģiju, ko tad? Un tas čips ir/būs ūdens izturīgs? Ja nebūs, tad vairāk nevarēs mazgāties, kur vel runa pa peldēšanos? Bet ja ar čipu varēs darīt kā ar google glases vai microsoft hologrāfiskās briles, tad nebūtu slikti.
0 0 atbildēt

100% bullshit.

1 1 atbildēt

angļu valodu saproti ? on the right hand nozīmē uz labās rokas, bet, in the right hand, nozīmē iekšā labajā rokā, pareģojumā rakstīts - in the right hand or in the forehead, tas nozīmē - iekšā labajā rokā vai iekšā pierē

0 0 atbildēt

Privilēģija būs tiem, kas dzīvo patstāvīgi laukos prom no pilsētām.

0 0 atbildēt

raksta īpašniekam ? vecīt tak ej izglītojies, tādus dauņus kā tevi pirmos sačipos...

kas pie velna ir streči ?

2 2 atbildēt
« 1  2  3 »