local-stats-pixel fb-conv-api

Senas un briesmīgas metodes skaistuma saglabāšanai123

2308 20

Dažādiem mūsdienīgajiem skaistumkopšanas līdzekļiem, ja ticam reklāmām, nav nekādu trūkumu. Dažādajos pretgrumbiņu krēmos, ādu atjaunojošajās maskās un daudzos citos „Skaistuma fabrikas” produktos netrūkstot pārdabisku sastāvdaļu jaunības saglabāšanai. Un pats interesantākais ir tas, ka daudzi tic šo līdzekļu brīnumainajām spējām un daudzas jo daudzas stundas pavada skaistumkopšanas salonos, savu ķermeni pakļaujot dažādām procedūrām. Bet cilvēces vēsturē ir zināmi pietiekami daudz piemēru, kad cilvēki ir darījuši diezgan pretīgas lietas, lai būtu simpātiski un paliktu mūžam jauni. Tālāk tikai daži, pietiekami traki un pretīgi, skaistuma uzturēšanas piemēri, ko mums piedāvā vēsture.

2308 20 123 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 123

0/2000

emotion Man patika.

4 0 atbildēt

jasaka ka intresanti jua bija, tikai par 5o punktu jaaiebilst, jo "ilustretaja zinatne" bija shis uzskats apgasts un pieradits ka tur nebija tikai pliks svins, bet maisijumu paveidi, kas pēc pētijumiem izrādās tiešām tieši palīdzēja būt veselīgākiem.

4 0 atbildēt

par ēģiptiešiem-protams, ka aizsarga no kukaiņiem. kamēr muša cenšas ielidot tev acī, tā ir pagalam tik drīz,ka paliec aizsargāts. ;)

4 0 atbildēt

 

labs!! ne pa velti tev sekoju!! emotion

4 0 atbildēt

forši, būs jāskalo mute ar mīzaliem arī :D

6 2 atbildēt

emotion

4 0 atbildēt

emotion

4 0 atbildēt

Ļoti interesanti! emotion ++++

4 0 atbildēt

Mūsdienās jau arī visādus brīnumus izgudro,un atrodas arī tādi,kas tam notic

3 0 atbildēt

Skaistums prasa upurus.

3 0 atbildēt

labs

3 0 atbildēt

super...

labs raxts

3 0 atbildēt

labs

3 0 atbildēt

Interesanti , dažus nemaz nezināju!

bet par tiem mēsliem dzirdēts bija !

3 0 atbildēt

Brīnišķīgs raksts

3 0 atbildēt

a manuprāt visi tie līdzekļi vienalga bija daudz veselīgāki nekā tas, ko mēs te tagad lietojam, nebija tie cilvēki tik stulbi, gan jau iedarbojās labi.. un pr tiem ēģiptiešiem kkur lasīju, ka tas acu zīmulis viņus pasargāja no visādām slimībām...

3 0 atbildēt

labs raxts ;)

2 0 atbildēt

Vēl ir viena: agrākos laikos sievietes norija cērmes oliņu,jo domāja, ka no tās izšķilsies cērme un izēdīs viņām visu kas ir vēderā un viņas paliks tievākas ;//

2 0 atbildēt

bet labs :)

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »