local-stats-pixel fb-conv-api

Mani novērojumi Norvēģijā192

2002 23

Čaviņ vēlreiz! Tā ka es jau 7 mēnešus dzīvoju un strādāju Norvēģijā, nolēmu jūs nedaudz iepazīstināt ar to, kas manuprāt ir raksturīgs tieši Norvēģijai un kas ir savādāks Latvijā, runa ies pārsvarā par pārtiku. Ja patiks, būs arī otrā daļa.

2002 23 192 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 192

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt
Pelmeņus var nopirkt?😅 Pie mums Zviedrijā -neeksistē.. Bet par cukura lološanu.. Sākumā kretinē, tomēr, kad man pasniedza omleti ar zapti, biju patīkami pārsteigts.. Ir gardi.☺
0 0 atbildēt
Vai mēs varam parunāt par skābajiem gurķīšiem, kuri norvēģiem ir saldie gurķīši? Tās marinādes ir traki jocīgas. Latviešiem tās ir visvisādas, tikai ne saldas kā norvēģiem!
0 0 atbildēt
Nopirku spāņu asinsdesu Tenerifē ar uzrakstu Dole. Domāju kāda gan asinsdesa var būt salda. Bet tur viss kā pie mums - tiksi grūbu vietā mandeles un rozīnes. Baigi dīvainā garša.
0 0 atbildēt
Kāpēc tik daudz cilvēki lieto - runa ies par.. Tas ir tulkots no krievu valodas izteiciena. Latviski pareizi būtu, es runāšu par vai šajā gadījumā es rakstīšu par...
0 0 atbildēt

Man to Brunost sieru atveda paziņa no Norvēģijas man liekas ka viņš jau kādu gadu stā'v ledusskapī, nevins viņu nemet arā, bet priekš ēsšanas liekas pārāk pretīgs.

1 2 atbildēt

Man bračka tur jau ntos gadus, norwi ir atsaldeņi. :)

2 3 atbildēt

ko!!!!?!?!?Esmu bijusi norvēģijā vienu reizi..iespaidi bija super,nopietni ikvienam tur jaaizbrauc vismazz vienu reizi ,nenoželoset.bet par tiem ēdiem...tāda sajūa ka tu kaut kāds izlutināts skuķis esi,piem man negaršo daudzas lietas, bet siļes bija viena lieta ko es tur vienk dievināju ....

0 1 atbildēt

Varbūt tas pretīgi diezgan liekas, jo esam pieraduši pie pašmāju - Latvijas ēdiena. Bet rakstiņš interesants. 

2 4 atbildēt

Kas sita ir par huinu?? Es dzivoju norvegija ilgak par gadu! Un seit viss ir nepareizi!  Saldumi nemaz nav dargi? Cik tad tu pelni ka tev liekas saldumi dargi? Nekada gadijuma nedrikst salidzinat kronas un latus un skatities kas ir dargs un kas nav!

1 3 atbildēt

11. oo jaa, visadi veidi ir, reali var apvelties uz sitiem :D nom no mn om

0 3 atbildēt

Parasti norvēģi brīnās, kāpēc latvieši atbrauc un "stumj māgā" tikai lasi (viņiem ierasta zivs), bet kumlas atstāj novārtā. 

P.S. Viņiem garšo arī smērējamie kazas sieri ( līzdīgs tāds kā 5. bildē)

0 4 atbildēt

reku tev no sajeegas pavisam taalu  ko eeed 90% letinju norveegijaa ieskaitot mani varbuut esi ieveerojis first price liiniju? Pat es ar savu 2000 algu latos nevaru atlaties visu ko tur saliki un visiem riebjas tie fish boleri, un blin Latvijaa tauta iztiek nemaz bezinu kaa ar mistisko 100ls algu jaa snabis maksaa 20 -  30ls un saa vait aa viikendos piedzeerusie pa zema vaartaas ne jau norveegi bet latviesi, lietuviesi polji... un suudus ar vaara  tie pashi iebrauceeji 90% gadiijumu, izveeles nekaadas nav veikalos, kaa tu domaa, nepieriebjas 2 gadus peec kaartas vislaik riit vienu to pasu paartiku? mees tapeec katru meenesi braucam uz zviedriju kur turpat uz robezjas zviedri saceelusi veikalus kur var normaalu paartiku sapirkt

0 4 atbildēt

un vispār lv tāpat viss garšīgāks

4 9 atbildēt

ja man ari besi kaa norvegi te eed. Ka var vnk nebut tomatu cipsu? lol vinji taisa konkursus ar jaunam garsham utt bet vienmer uzvar kaut kadi sals chipshi :D tas 5ktais ir kazas siers, atradisi ari LV. Ogas ir no Spanijas tapec ari dabun visu cuaru gadu. VIslabakais ir iepirkties babaju veikalos tur var atrast daudz vairak ka parastos veikalos.

1 8 atbildēt

Nu garšīgāki par latvijas ēdieniem ir noteikti! :)

0 7 atbildēt

He he, nu gluži kā ar putukrējumu nav, bet garša ir tā, ka nokodies un fiksi izspļauj laukā. Man te ir problēma, ka nav no kā siļķi kažokā pagatavot.

0 8 atbildēt

Nu redz ka ir ar to brunost, cik cilveku tik viedokļu, specifisks produkts, kā olīvas vai garšo vai negaršo.

0 8 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »