local-stats-pixel fb-conv-api

Bildes ar sakritībām. Ikdienas dzīvē #15

87 4

Šis nav nopietns raksts. Tikai dažas bildes lai pakavētu 1-2 minūtes laika

Nav ieguldīts liels darbs. Citi raksti ir atrodami ZEM BRĪDINĀJUMIEM

Sveiki mani fani un sekotāji. Šodien svinam apaļu jubileju, jo mans sekotāju skaits ir sasniedzis apaļu ciparu - 0. Par dažiem no maniem iepriekšejiem rakstiem man nācās uzklausīt vairāk apvainojumu nekā savā laikā Slabodanam Miloševičam tiesā. Neskatoties uz to un uz neskaitāmām vēstulēm ar lūgumiem izbeigt šo murgu un pārstāt darboties šajā portālā, es turpinu veidot/zagt/kopēt/piesavināties rakstus uz visdažādākajām tēmām. Šoreiz es piemeklēju vēl vienu krājumu ar bildēm, kurās ir redzamas interesantas sakritības. Bildes ir atlasītas un katrā ir paslēpies kāds neliels sūdiņš... vai arī liels smirdīgs klucis. Citur vajag ieskatīties, citur izlasīt tekstu. Ir arī otrā daļa

BRĪDINĀJUMS#1: Ļoti ceru, ka netiks aizskartas neviena jūtas saistītbā ar politiskiem, nacionāliem, reliģioziem vai kādiem citem uzskatiem. Tie ir joki un man vienalga, ja godīgi. Es uzskatu, ka dzīvē gandrīz par visu var pasmieties. Viss ir paštaisīts. Bilžu un vārdu kombinācijas ar mājienu uz humoru un lai kā man to negribētos atzīt, bet brīžiem bildēs var saskatīt satīras elementus (var neattiekties uz šo rakstu).

BRĪDINĀJUMS#2: ​Šī joki nav manis veidoti, taču ieguvu ekskluzīvas iespējas publicēt dažus no cita/u autora veidotajiem jokiem (ar atļauju). Raksta apakšā ir pievienota atsauce uz jauno blogu no kurienes tie ir ņemti. INFORMĀCIJA ADMINIEM: Ja rodas jautājumi sakarā ar rakstu zagšanu vai kopēšanu, tad blogā ir atrodams kontakts caur kuru var pārliecināties, ka saņēmu OFICIĀLU (:D) atļauju materiāla izvietošanai (zvēru pie svešu cilvēku dzīvības ka tā ir taisnība).Var neattiekties uz šo rakstu.

BRĪDINĀJUMS#3: Daži no apakšā norādītajiem rakstiem var saturēt un satur drukas kļūdas, bet diemžēl tās nav labojamas vai kā savādāk rediģējamas. To pamana lasītāji un atzīmē to komentāros, dažkārt diezgan asā veidā. Tāpēc lūdzu, lai netērētu lieki Jūsu laiku, pirms rakstīt negatīvu kometāru lūdzu pārbaudiet vai tas jau nav uzrakstīts. Iespējams to var noplusot. Ja jums tomēr rodas neapturama vēlme izteikt kritiku tad arī tā tiek pieņemta, it īpaši ja tā ir konstruktīva un pamatota. Protams arī pozitīvo momentu atzīmēsana nāks pat labu turpmāko rakstu kvalitātes uzlabošānai.

Bildes ar sakritībām #2

Joki 1 // Joki 2 // Joki 3 // Joki 4 // Joki 5 // Interesanti fakti 1

Interesanti fakti 2 // Interesanti fakti 3 // Mīklas // gifi

Slimie ielas kautiņi un negadījumi 18+ // Redzes tests 5ās sekundēs

Paldies par uzmanību un patīkamu lasīšanu/skatīšanos

« 1  2  3  4  5 »
87 4 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Ak dievs, tu, izveidojot šo rakstu, mani aizvainoji. Es tagad tevi bloķēju. Kā tāds cilvēks, kā tu, var vispār ar sevi sadzīvot. KĀ TU UZDROŠINĀJIES MANI AIZVAINOT! ADMINISTRĀCIJA, LŪDZU BANOJIET ŠO CILVĒKU !!!!!!!!1111!
0 0 atbildēt
Tāpēc arī ieliku mīnusu
0 0 atbildēt